מה זה

RoieL

New member
מה זה

פירוט הופעות אתמול בערב: ההופעה בפאב שכונתי 18 ביוני | 23:12 מקום ההופעה מכיל 50 מקומות כשעלות כל כרטיס היא ₪120. עלות ההשכרה הינה ₪0. בחרת שכן להשקיע ביחסי ציבור. נראה שעדיף, בהופעה הבאה, ללכת על אולם קטן יותר, או לפחות לדרוש פחות כסף על כרטיסים... ההופעה בפאב שכונתי 18 ביוני | 22:08 מקום ההופעה מכיל 50 מקומות כשעלות כל כרטיס היא ₪120. עלות ההשכרה הינה ₪0. בחרת שכן להשקיע ביחסי ציבור. נראה שעדיף, בהופעה הבאה, ללכת על אולם קטן יותר, או לפחות לדרוש פחות כסף על כרטיסים... ההופעה בפאב שכונתי 18 ביוני | 21:04 מקום ההופעה מכיל 50 מקומות כשעלות כל כרטיס היא ₪120. עלות ההשכרה הינה ₪0. בחרת שכן להשקיע ביחסי ציבור. בהופעה הזו הצלחת להרוויח 6000 ש"ח ו-1071 מעריצים! בעקבות ההופעה המוצלחת מדד האנרגיה של הלהקה עלה ב 35% ומדד הגיבוש עלה ב 47%. ההופעה בפאב שכונתי 18 ביוני | 20:00 מקום ההופעה מכיל 50 מקומות כשעלות כל כרטיס היא ₪120. עלות ההשכרה הינה ₪0. בחרת שכן להשקיע ביחסי ציבור. בהופעה הזו הצלחת להרוויח 6000 ש"ח ו-985 מעריצים! בעקבות ההופעה המוצלחת מדד האנרגיה של הלהקה עלה ב 23% ומדד הגיבוש עלה ב 31%. כשרגע לפני היה לי 100% מוכנים, ובהופעות הקודמות לקהל לא היתה בעיה. ואגב, הסתדרה הבעיה בבארבי?

pasglila

New member
הם תיקנו את "הבאג"

אחרי כל הופעה יורד מדד המוכנות להופעה... עכשיו אתה צריך לעשות חזרה אחרי כל הופעה. ואי אפשר לעשות 4 הופעות בערב....

ואנחנו אפילו נלך לקראתכם

ולא נאפשר לכם בכלל לקבוע יותר משני הופעות ביום, כדי שלא יווצר מצב שתתכננו הרבה הופעות ותיפלו.

pasglila

New member
שאלה בקשר להופעות

האם כל הופעה בשעות הצהריים תכשל? או שיש מצב אם יש לי הרבה מעריצים ואני עושה הופעה במקום קטן שהיא תצליח?

ס ו ל ר ו

New member
../images/Emo221.gifלקראתנו?

זה סתם פחות כסף.. ומהופעות בפאב אי אפשר ליפול.

RoieL

New member
מה

אם אני עושה חזרות ככה? רגע, ואם עשיתי הבוקר חזרות ארוכות?

רגע, אבל אם עשיתי נגיד 12 שעות של

חזרות שמספיקות ל-4 הופעות בפאב אני עדיין לא אוכל לעשת יותר מ-2? והאם השעות של החזרות נצברות? או שאחרי כל הופעה זה יורד לאפס? אם עשיתי 12 שעות ורק הופעה אחת, עדיין ישארו לזכותי 9 שעות של חזרות?

dima19shoot

New member
מה? איך ליקראתינו?

ההופעות זוהי ההכנסה המרכזית של הלהקות. הופעה אחת ביום גוזלת מאתנו להתפתח. ושוב, תוקע עוד יום שלם במשחק. הכל כל כך איטי פה חבל על הזמן

לא בבקשה חייבים את ההופעות

זה עוזר לנו לחסות חבות להוציא שירים סינגלים רינגטונים בבקשה תחזירו את זה לבלתי מוגבל ואם לא לפחות שיהיה 3 הופעות

בציניות: וואו תודה - אז זהו שלא

של מי הרעיון ה - (עדיף שאני לא אנבל את הפה שלי) הזה?!

AAbg

New member
אצלי דוקא היה בסדר

ההופעה בפאב שכונתי 18 ביוני | 23:16 מקום ההופעה מכיל 50 מקומות כשעלות כל כרטיס היא ₪80. עלות ההשכרה הינה ₪0. בחרת שלא להשקיע ביחסי ציבור. בהופעה הזו הצלחת להרוויח 4000 ש"ח ו-515 מעריצים! בעקבות ההופעה המוצלחת מדד האנרגיה של הלהקה עלה ב 50% ומדד הגיבוש עלה ב 50%. ההופעה בפאב שכונתי 18 ביוני | 22:12 מקום ההופעה מכיל 50 מקומות כשעלות כל כרטיס היא ₪40. עלות ההשכרה הינה ₪0. בחרת שלא להשקיע ביחסי ציבור. בהופעה הזו הצלחת להרוויח 2000 ש"ח ו-683 מעריצים! בעקבות ההופעה המוצלחת מדד האנרגיה של הלהקה עלה ב 50% ומדד הגיבוש עלה ב 50%. ההופעה בפאב שכונתי 18 ביוני | 21:08 מקום ההופעה מכיל 50 מקומות כשעלות כל כרטיס היא ₪80. עלות ההשכרה הינה ₪0. בחרת שלא להשקיע ביחסי ציבור. בהופעה הזו הצלחת להרוויח 4000 ש"ח ו-418 מעריצים! בעקבות ההופעה המוצלחת מדד האנרגיה של הלהקה עלה ב 50% ומדד הגיבוש עלה ב 50%. ההופעה בפאב שכונתי 18 ביוני | 20:04 מקום ההופעה מכיל 50 מקומות כשעלות כל כרטיס היא ₪40. עלות ההשכרה הינה ₪0. בחרת שלא להשקיע ביחסי ציבור. בהופעה הזו הצלחת להרוויח 2000 ש"ח ו-553 מעריצים! בעקבות ההופעה המוצלחת מדד האנרגיה של הלהקה עלה ב 46% ומדד הגיבוש עלה ב 50%.

pasglila

New member
עשית את זה אתמול או לפני?

וחוץ מזה הוא לקח מחירים יותר גבוהיים...

AAbg

New member
אין קשר למחיר

הבעיה היא מספר החזרות. אתמול הוכנס חוק שעל כל 2 הופעות בפאב צריך 3 שעות חזרה. אני עשיתי 4 הופעות עם רק 3 חזרות ולא קרה לי שום דבר...

איך אתה מקבל כל כך הרבה מעריצים?

אצלי זה מאה, מאתיים על כל הופעה, ו6000 ברווח של הכסף....

למעלה