מה זה....

Hurakano

New member
מה זה....

שוחרים ?

Babajista13

New member
שוחרים זה..

פלוגה מיוחדת בצה"ל הממוקמת בת"א ליד מקווה ישראל בצידו הצפוני, עזור קטן ומוסתר ע"י עצים, אבל אפשר לראות כמה מיבנים בינהם את ההנגרים, מה יש שם אסור לי להגיד, אבל מה שאתה יכול לדעת זה שיש לנו שתי פלוגות, האחת עוסקת בפיתוח "דברים" טכנולוגיים די מרשימים בישביל צה"ל, השנייה היא פלוגה לוחמת שתפקידה לגלות ובמקרה התורך להשמיד טכנולוגיה מאיימת של האויב, אם אתה רוצה להצטרף אלינו, אתה יכול לעבור מסיירת אחרי כשנתיים לפלוגה הלוחמת, או לסיים עתודה וללכת לפלוגת "הפיתוח" בהצלחה!

mgd3

New member
יש גם בחיפה

זאת הפלוגה המרכזית אבל שם מיצרים פיתוחים שאסור לספר עליהם מצטער

Babajista13

New member
טוב די לבלבל לי את המוח..

עברנו על זה, המפקש לנו, שהוא דרך אגב תת-אלוף אמר שצריך לפרסם קצת לצורכי הסברה, הנה יש לי גם תמונה שהוא אישר מהאימונים האחרונים שלנו.. של הכוח הלוחם אבל..

homos3

New member
מאיזה אגף אתה?

השמדת היקום ע"י מעגלים אלקטרונים או האגף לפיתוח ותכנון בעזרת מברג?

Babajista13

New member
אני מ..

הכוח הלוחם שעוסק בהשמדת קווי תקשורת של האויב אם קאטרים כאאאאאאאאאללללללהההההה ענקיים...

pure_as_fire

New member
הייתי מספר לך על היחידה בב"ש

אבל אתה צריך להבין ב"ש זה ליד דימונה, כולם יודעים מה יש ליד דימונה, אז אסור לספר מה אנחנו עושים בב"ש, את הרמז תבין לבד, אין יותר מסווג מזה.

homos3

New member
איזה חשובים אנחנו...

אצלנו יש יחידת פיקוח על עזריאלי... מ"הכיתה" שלי יש לנו תצפית על האתר הנ"ל, אנחנו נעזרים בחומרים מסווגים ולכן לא אפרט אותם כאן. יש לי אישור חד פעמי לתת לכם את שמו של ה-דבר אצלנו - "גנימה". שששששש לא לספר!!! נא לא לשאול מי/מה זה הדבר הזה (חסוי!) רות סוף.

s280667

New member
אוקיי אל תקשיב לשטויות שכתבו לך..

שוחרים זה מין חיילים קטנים הם נמצאים בבה"ס צבאי של חיל האויר שיש לו כמה שלוחות ש כמה מהם זה הטכני בחיפה (בקריות) ועוד 1 "הולץ" נמצא בתל אביב אם אני לא טועה ויש גם בבאר שבע בחיפה - זה ניקרא הפנימייה הטכנולוגית של חיל האוויר (זה כבר לא פנימיה פעם היה) ולומדים שם ועולים על מדים ויש נסיעות חינם באוטובוסים והכל כמו חיילים הבנת ?

Babajista13

New member
יש אנשים שאין להם חוש הומור

הבחור כתב לפני שבוע, הוא בטוח לא יכנס לחפש ת'תשובה עכשיו אם בכלל זה, עניין אותו, סתם נכנס לחפש בפורום איפה מדברים על סיירות וקורסים מיוחדים, התבלבל ונכנס לשוחרים כי לא ידע מה זה.

Hurakano

New member
הבחור קרא את כל השרשור ../images/Emo13.gif

הבחור קצת עסוק לצערו, אבל לא שוכח להודות לאלה שעונים לו אז תודה

mgd3

New member
שמע...

אם אתה תספר את מה שידוע לך על השוחרים לגורם לא מוסמך יגיעו אליך סוכנים מיוחדים ואני כבר לא רוצה לספר על התוצאה שתהיה זכור ביטחון שדה

למעלה