מה זה ?

gezercatom

New member
מה זה ?

הפרסומת של דיאדורה ? מי שילם על זה כסף ? על מה ? והאם - זה ג'ובאני או שלא היה להם כסף גם לזה ? לפעמים, עדיף לחסוך עלות של ספוט או שניים ולהשקיע בפרסומת לא ?

thalia2

New member
כנראה זה הקטע עכשיו..חדר לידה..

כמו הפרסומת של לאומי..איך סצינת של חדר לידה הפכה סקסית פתאום? לא ברור. "איך נמכור נעליים?" "..אה בטח..אישה יולדת" "...איך נמכור בנק?" " אה בטח חדר לידה..". זה לא משהו. עד עכשיו התרגלנו שציצים מוכר, פתאום אישה בחודש תשיעי..מוכר.. עלו פה על סטארטאפ? גם בעיני הפרסומת תמוהה, מוזרה או אולי פשוט.. לא טובה!

johny_abola

New member
וגם פורום החברות הסלולריות

עם הבחור שיוצא לבשר לאבא שלו שנולד לו נכד אבל ן לו קליטה

MaleMan

New member
אז ככה

לגבי הסרטון של פורום החברות הסלולריות, במקרה הזה נראה כאילו זה יותר מה שהלקוח רצה מאשר מה שהיה למשרד להציע - אכן לא קריאטיב משובח בכלל, אבל גם זה קורה בישראל של 2004. לפרטים נוספים עיינו ערך ג. יפית. (יש לי הרגשה שאני אחטוף על זה...). לגבי דיאדורה - אם כבר מביאים אחד כמו רוסו, אז למה להסתפק רק בשתיים וחצי שניות מכל הזוועה הזאת?... היו מראים אותו 13 שניות עם הלוגו של דיאדורה על המסך ועם החיוך שלו זה כבר היה נראה הרבה יותר טוב, לא?

niro8

New member
זאת פרסומת

כל כך רעה, שאפילו את ג'ובאני לוקח זמן להבין שהוא שם. מילא חדר לידה, מילא ג'ובאני חבוי אבל ללדת תינוק לבוש דיאדורה? זה קריאייטיב? אני מנסה לחשוב איך הם מכרו את זה ללקוח ואני יכול להבטיח לכם שהאסטרטגיה היא: 1: חידוש ובריאה 2: ראשוניות 3: מהיום שנולדים - דיאדורה 4: איכותי ואמין - כי אכן זה לא התינוק הראשון שהמציא את הגלגל, אלא זה הדבר הכי טבעי בעולם שתינוק נולד עם דיאדורה. אכן, האסטרטגיה על פניה טובה ויכולה גם לשכנע, אבל לביצוע שהוא אחד על אחד משונן ישירות מהמחקר האסטרטגי קשה לקרוא קריאייטיב. אילו לא הייתי יודע שמידן-שנהב חתומים על הקמפיין הזה, יכולתי לחשוב שזו תוצאה של משרד יחסי ציבור או ביתו בת השמונה של בעל רשת דיאדורה הגתה את הרעיון באחד משיעורי הבית שנתנו לה בבית הספר. מידן-שנהב: משרד עם המון פוטנציאל, תשקיעו טיפ טיפה יותר והמטרה תקדים את זמנה. בהצלחה.

gezercatom

New member
זאת ועוד

ב "פורום החברות" וב "בנק לאומי" יש הרגשה של חדר לידה אותנטי, עם ש\חקנים, לא ניצבים שלא יודעים לשחק, ארט שמזכיר חדר לידה של ברבי ו.. נו.. הסלב הזה.. שמראים אותו רק ל 2 שניות.... היה בהפעל חיפה, ביתר ירושלים ועכשיו... כמובן - אין כדורגל בארץ אז הוא מיילד א מ י נ ו ת זה מה שהרס"ר בצבא היה אומר !!!

tolola1

New member
ובמילה אחת....

א-כ-ז-ב-ה !! סרטון מטופש, אדיוטי, לא סקסי בעליל, בקושי רואים את ג'ובאני (בשביל זה הביאו אותו), לא מוכר, לא מושך, בקיצור, הוא כלום!

johny_abola

New member
ת'אמת...

ראיתי אותה ככה בחפיף כמה פעמים ועד שלא אמרתם שג'ובני מופיע שם בכלל לא שמתי לב לזה.

למעלה