מה זה...

liorkl

New member
בעיה קטנה

הורדתי את 5 החלקים והצחלתי לפתוח מהקיווץ חלק 1 היה בסדר וגם חלק 2 אבל בחלק 3 כל הקבצים הם בדיוק כמו בחלק 2 ואז אני צריך ללחוץ "כן להכל" חלק 3 סיים והתחלתי את חלק 4 אז אותו מקרה קרה כל הקבצים כבר קיימים זה צריך להיות ככה?

ashkeloni

New member
לא זוכר...

עכשיו תשים את שם בתיקיה של ה-QUAKE 3 ותבדוק אם זה פועל... ואם אתה רוצה את האפשרויות המיוחדות אתה תצטרך להסתכל בקובץ ה-README שנמצא בתיקיה של זה...

liorkl

New member
עוד בעיה

הורדתי את הקובץ של QUAKE כמו שרשום פה למעלה וכשאני מריץ את המשחק אני מקבל הודעה :Couldn't load default.cfg

ashkeloni

New member
אחחחחח

אתה לא הראשון שזה קורה לו... אני לא יודע לפתור את הבעיה... אולי תוריד עוד פעם אבל הפעם תוריד קובץ אחר כאילו לא את אותו הדבר שהורדת מקודם...אם זה לא עובד אז...תנסה לשאול בפורום משחקים...

ashkeloni

New member
טוב...

מישהו רוצה לשחק נגדי EBFP? אם מישהו רוצה... שיכנס לאתר הזה ויגיד לי מה ה-IP שלו ואז אני אוכל להתחבר אליו... כדי שהוא יוכל להתחבר אלי הוא יצטרך להיכנס למשחק ואז ל-PLAY בתוך זה הוא בוחר את אפשרות SPECIFY ואז יהיה לו שתי שדות להכניס בהם פרטים... בראשון שיכניס את המספר הזה... 212.179.187.89 ובשני שיהיה את המספר הזה... 27960 ושיגיד לי מתי הוא מתחבר שאני אתחבר בדיוק באותו הזמן ואז נשחק אחד עם השני....אם זה לא עובד אז שיגיד לי ואני אגיד לו מה לעשות...

ashkeloni

New member
שיט!!!

הלינקים השני והשלישי לא צריכים ללחוץ עליהם...זה סתם...מתי שכתבתי "הזה" הכוונה היא למספר בשורה מתחת לזה...

KeNNy7

New member
הייתי נכנס אבל יש לי

בעיה שאני יכול רק ליצור סרבר ולא להכנס לסרברים וגם הגרסא שלי היא 1.6

ashkeloni

New member
טוב....

אני גם עידכנתי לגירסא 1.6 אז מה הכתובת שלך? פשוט תגיד לי מה הכתובת שלך ואני אתחבר אליך...

liorkl

New member
לא הבנתי איך

בוחרים את המוד של דרגון בול?? צריך לעשות את זה לפני שמעלים את המשחק ?? או בזמן המשחק מתי שבוחרים דמות מישהו אולי יכול לשים כמה תמונות מסך שמראות מה לעשות??? בבקשה :(

למעלה