מה זה:

SkateBoy

New member
מה זה:

work permit!? אני מנסה לקנות כל הזמן את באטיסטוטה וכתוב לי: Transfer delayed due to work permit

ofer16

New member
בבריטניה יש חוק

שקובע שכל שחקן בלי אזרחות אירופאית, חייב ברשיון עבודה (כמו הגרין קארד בארה"ב). כאשר אתה מסכם על רכישה של שחקן לא אירופאי, השלטונות בבריטניה מעכבים את ההעברה בכמה שבועות על-מנת להחליט אם להעניק לשחקן רשיון עבודה. ההחלטה נקבעת על-פי ההופעות בנבחרת. לעומת זאת, חלק מהשחקנים, שיש להם מספיק הופעות בנבחרת, לא יקבלו רשיון עבודה, מכיוון שהם לא שיחקו לאחרונה בנבחרת. אני לא יודע בדיוק את החוק, אבל אם תשלח את הסקאוט שלך לעקוב אחרי השחקנים, הוא יגיד לך אם הם יקבלו רשיון עבודה. אל תדאג, בטיסטוטה יקבל רשיון עבודה בלי בעיות...

ליטן א

New member
Work permit:

מדובר ברישיון עבודה, שניתן לשחקנים זרים (לא מהאיחוד האירופאי), כדי שיוכלו לשחק באנגליה/סקוטלנד/אירלנד (כל האי הבריטי). רישיון העבודה ניתן, לרוב, לפי מס´ ההופעות הבינ"ל (עם הנבחרת). לא זוכר בדיוק איך זה הולך, אבל רק ככה יוכלו השחקנים הזרים (כמו באטיסטוטה, שהוא ארגנטינאי) לשחק בבריטניה. לגבי באטיסטוטה, אני לא מאמין שתהיה בעיה להכניס אותו לשם, כי יש לו מספיק הופעות בינ"ל.

owen007

New member
במציאות...

במציאות כיום עקב המצב שההתאחדות האנגלית לא רוצה שיביאו שחקן לוקסמבורגי שבין השנים 1990-1995 ערך 40 הופעות אבל בשנים האחרונות אפילו לא מוזמן לסגל אז עכשיו גם הם החליטו שהשחקן צריך להיות רשום בסגל של הנבחרת שלו לפחות 70 אחוז מהמשחקים של הנבחרת בשנתיים האחרונות. אבל החוק הזה עקיף למדי אפשר לטעון עקב פציעות וכל מיני שטויות כאלה ואחרות ראו דוגמא ז´וניניו(שסיים את העונה באימון הראשון בגלל הפציעה)

SkateBoy

New member
תודה ../images/Emo13.gif

בסוף הוא באמת הצליח לעבור אלי (באטיסטוטה למ. יונייטד) אגב...הפורום הזה מצוין!

למעלה