מה זה?

a b u y a

New member
מה זה?

לאחרונה הופיעו מין יבלות באיזור הפנים של אחד מהתרנגולים שלי. מאז הוא נהיה חסר ביטחון ונוטה להתבודד כאילו הוא עומד למות. אני מגדל תרנגולות כל חיי ומעולם לא נתקלתי בתופעה כזאת. אשמח אם תוכלו לומר לי מה הבעיה, וכמובן- האם ניתן לטפל בזה? מצורפת תמונה שלו.

vanna

New member
עדיף לישאול וטרינר

אני חושבת שאפשר לטפל בזה איך? לישאול וטרינר רק אל תזניחו כי במיקרים חמורים מאוד קשה לטפל בהצלחה

שלום לך -תשובה

תרנגול יפה! בעל זקן! יש לי כמה כאלו ועכשיו לשאלה שלך זו לא מחלה! זה מין מאפייין לגזע זה......אני לא יכול לקבוע מה הגזע בלי תמונה של כול העוף! אבל אני מהמר בלדי - מעורב היבלות זה לא משהו מיוחד....לי יש תרנגול כזה רק עם פחות זקן והאדמויות גם ככה..... אגב הדילדולים וכול הדברים האדומים הם חלק בלתי נפרד מהעוף...יש כאלה שיש להם יותר ויש כאלה שיש להם פחות! אם תצלם את כול העוף אוכל לקבוע אם זו מחלה או לא! אולי אפילו זה עוף קרב מעורב! שבא לידי ביטוי בכרבולת קטנה יחסית ולכן הוא אדום בפנים

a b u y a

New member
עוד תמונות שלו

הוא אחד היפים שלי, ולכן חבל לי עליו. כל התרנגולים אצלי מעורבים בלפחות שלושה גזעים, אם כי התרנגול הזה הוא צאצא ישיר של תרנגול גזעי.

יש איתו עוד זכרים בקבוצה?

סביר להניח שגם הוא הלך מכות מתי שהוא ויש עוד משהו אני אביא לך קישור: אם זה פצעים אז זה מחלה כמו שמוסבר בלינק

nogen

New member
תשובה

שלום אביה גם לי היה מקרה דומה אצל 2 תרנגולות ותרנגול אמרו לי שזה כמו אבעבות רוח אבל זה מדבק אצל עופות אצלי זה עבר אחרי שבועיים ואני לא רואה עוד סימנים למחלה דרך אגב מה גודל התרנגול? והאם הוא למכירה ?

a b u y a

New member
נראה לי שהוא בשלבי החלמה

בקשר למכירה- לא, התרנגול הספציפי הזה לא למכירה, אבל יש לי עוד תרנגולים יפים למכירה. במידה ואתה מעוניין- פנה אלי במסרים

אז יאללה לעלות תמונות ../images/Emo6.gif

ואני מדבר על אביה וnogen לא יפה לדבר על תרנגולים ותרנגולות בלי להראות תמונות שתפו את הפורום בגאווה שלכם

nogen

New member
תמונות של התרנגולות שלי

אלו תמונות קצת ישנות אבל זה מה שיש http://www.tapuz.co.il/albums/album/default.asp?a=477733&u=2419002&ao=1

למעלה