מה זה RELINKED בNFO´S של פס2

DevilNeverCry

New member
מה זה RELINKED בNFO´S של פס2

מי שפה מוריד משחקים מכיר שכל משחק בה עם NFO שנותן עליו פרטים וכו ובהרבה מהם רשום על משחקי פס2 שחלק מהסרטים "RELINKED" מזה??? הורדתי משחק 840 מגה שצריך להכנס על דיסק 700 ורשום ש100 שירים " Were Relined" PLZ help !!

MoTnT

New member
אותי הכי מעניין...

איך מכניסים דיסק של יותר מ-800MB לדיסק של 700MB או מאיפה קונים דיסקים כאלה שהם יותר מ-800MB ומה התוכנה הכי נורמלית שאפשר לצרוב עליה IMAGE מהאינטרנטל-PS2

shaikn

New member
לפי החוקים של הפורום אסור לדבר פה

על צרובים.

MoTnT

New member
טוב, אבל לפחות...

יש פה מישהו שיודע איך לצרוב דיסק של יותר מ-800MB לתוך דיסק של 700MB? (זה חוקי! ללא קשר של שום משחקים וכדומה.) או לפחות שמכיר מקומות שמוכרים דיסקים כאלה??? או אם אני יכול לעשות את האפשרות OVERBURN בנרו??? עם צורב HP 9600si??? אם יש כאן מישהו שחושב שזה לא חוקי, אז שלפחות ישאיר לי הודעה בפרטי!

shaikn

New member
בכל מקרה זה גם לא המקום לשאול

כי יש לזה פורום מתאים אבל בכל מקרה אני יענה לך על זה אי אפשר לצרוב על דיסק של 700 מגה 800 מגה אבל מה שכן יש דיסקים של 780 מגה כלומר 90 דקות תצטרך תוכנה מתאימה שתומכת בOVERBURN למשל NERO אבל זה עלול להסב נזק לצורב שלך וגם מה שנראה לי שצורבי HP לא תומכים בOVERBURN, אבל מה שכן אם אתה מתכוון לצריבת משחקי PS2 שאתה מוריד מהרשת אז הדיסק לא יהיה יותר גדול מ700 מגה אז אין לך צורך בזה אבל בכל מקרה ניתן לצרוב בדיסק של 650 מגה 700 מגה OVERBURN מאלץ את הצורב לכתוב על הדיסק במקום שהוא לא מותאם אליהם אני לא יודע אם כל דיסק של 650 מגה מתאים אבל יש חלק שמתאימים דיסקים של 780 מגה כלומר 90 דקות אתה יכול לקנות בחנויות "באג" או באופיס דיפו או בכל החנויות המחשבים ומוצרי משרד תשאל אם יש להם דיסק של 90 דקות כלומר 780 מגה אני אומר לך שהצורבים של HP לא מסוגלים לבצע OVERBURN אז אל תנסה חבל על הכסף, OVERBURN זה לא רק לצרוב 700 מגה על דיסק של 650 מגה זה גם צריבה על דיסק של יותא מ700 מגה או 80 דקות כי צורב סטנדרטי בנוי לצריבה של עד 80 דקות או 700 מגה אז צריבה על דיסק של יותר מ700 מגה זה מצריך OVERBURN, כמו כן לא כל מכשיר יתמוך בהשמעת דיסק של יותר מ700 מגה או 80 דקות למשל תנסה להשמיע במערכת דיסק שצרוב עליו למשל 90 דקות אז יכול להיות שהמערכת לא תשמיע לך אותו בכלל או שתשמיע לך עד 80 דקות.

game boy

New member
לא מומלץ.

להשתמש בדיסקים מעל 700 מגה במכשיר ה ps2. הנ"ל גורם נזק וודאי למכשיר.
יש כאלו שטוענים שהבלאי המואץ שנגרם לעיינית הלייזר כתוצאה מהשימוש בדיסקים מגובים נובע עקב שימוש בדיסקים שהם מעל 650 מגה.

DevilNeverCry

New member
חחחחח

איזה פורום מוזר זה אפשר לדבר על צ´יפים אבל אי אפשר על צרובים???

game boy

New member
תגובה.

קרא את ההודעה(הראשית) בראש העמוד-ותקבל תשובה לשאלתך.

m0tek

New member
Relinked =

שהשיר מקושר לשיר שיש כבר על הדיסק. כלומר במקום לשמוע את נגיד טראק 3 שאמור להיות שונה מטראק 2 , תשמע את כל השירים כאילו הם אותו טראק (כאילו האקס בוקס יקרא כל הזמן אותו שיר , גם ל1 , ל2 , ל3 וכך הלאה)

למעלה