מה זה PNR?

silvey

New member
מה זה PNR?

ואיפה מוצאים את מספר כרטיס הטיסה של אל על לצורך רישום טיסה במועדון "הנוסע המתמיד"? מאיר שפירא, כתבת כמה פעמים על PNR אבל הדיוטה כמוני לא יודעת מה זה, בעצם...

רינת24

New member
ה PNR לא צריך לעניין אותך

זה מעניין את חברת התעופה אם זה מעניין אותך הפרוש Passenger Name Record מספר כרטיס הטיסה רשום למעלה: הדגש| צ'ק אין בקליק אחד באתר אל על - 24 שעות לפני הטיסה מספר הכרטיס שלך לצורך הזיהוי בצ'ק-אין הוא:1142491161111 |

לא כולם טסים באל-על

זו היתה מחווה מאוד נימוסית, כיוון שאני נמנע מלטוס באל-על בגין הזילזול המוחלט שלהם ושל חברת הבת שלהם בנוסעים, שם בכלל בעת הטיסה יש לי תחושה קשה מאוד שאני נמצא במשאית ענק להובלת בהמות לשחיטה, ועם הירידה מהמטוס אני נושם לרווחה, ניצלתי. למה? ההתנהגות הכללית, יותר מפעם אחת קיבלתי בטיסה כריך משולש וחצי כוסית פלסטיק עם נוזל צבעוני כשאני משלם במחיר הטיסה גם עבור ארוחה אחרי שהחזיקו אותי המון שעות בכוננות (שעה השכמה,חצי שעה להגעה, שלוש שעות לפני הטיסה, חצי שעה ממוצעת איחור, ואז אחרי חמש שעות - זה מה שאני מקבל). המרחק בין הכסאות שאי אפשר צר ממנו, המושב בדיוק ברוחב שלי (אני מבוגר מלא בינוני אבל לא שמן), הבירכיים שלי נוגעות במושב ממול, ואני לא יכול לפתוח את השולחן למצב אופקי ולכן נאלץ לוותר על האוכל גם אם אני מאוד רעב וגם אם יש אוכל. PNR השם הוגדר ע"י רונית ולמעשה מדובר בכל נתוני ההזמנה וזו הראיה היחידה שאמנם הזמנת כרטיס טיסה ונתוני הטיסה והקוד של הסוכנים כולל שם הסוכן והמשרד והטלפון ונתוני הטיסות כולל שם החברה מספרי הטיסות תאריכים ומאין לאן ומספר הקוד של הטיסה וכל המידע הנחוץ, חלקו לא קיים על הכרטיס, נמצאים כאן. את המסמך מקבלים עם ביצוע ההזמנה, והוא חשוב גם אחרי שיש לך כרטיסים ביד, בדיוק כמו ביטוח אישי, זה סתם נייר עד שמתעוררת איזו בעיה (בעיקר בחו"ל) ואז הוא חשוב מאוד. באמצעות ה-PNR כבר נפתרו לי בעיות בדקות, מה שהיה אמור להסתבך להרבה מאוד זמן.

נכון אבל ...

בדרך כלל כשמדברים על PNR מדברים על הקוד בן 6 ספרות ואותיות אשר ידוע יותר בשם Confirmation Number. זה מה שאדם צריך כדי לאתר עת ה PNR ולהעלות אותו.

jackEN

New member
רק לשם האיזון

רקר לשם האיזון ובלי להכנס לויכוח. בפברואר האחרון בטיולנו לויאטנם טסנו עם אלעל לבנקוק וחזרה. המטוס היה נוח, המרווח בין השורות בסדר גמור, השרות מצוין והארוחות יותר מסביר. בהמשך טסנו עם תאי. לא יכול לומר שהיה הבדל משמעותי לכאן או לכאן, חוץ מהמדים של הדיילות.

כך זה נראה

שורה ראשונה= תאריך ביצוע ההזמנה שורה שניה= קוד מסמך שורה שלישית= כותרת שורה רביעית= שם הלקוח ומינו שורה חמישית= טיסה ראשונה- אולימפיק טיסה 302 ביום 15 למאי מנתב"ג (tlv) לאתונה (ath) המראה 0700 נחיתה 0910 טיסה שניה- אולימפיק טיסה 506 ביום 15 במאי מאתונה (ath) להרקליון בכרתים (her) המראה 1215 נחיתה 1305 שורה שישית=אתנחתא שורה שביעית= טיסה שלישית......... וכו וכו

silvey

New member
מה שאני צריכה זה קוד ה-PNR או

את מספר כרטיס הטיסה לפי כרטיס העליה למטוס. ותודה מראש

אפשר לפקסס להם את הכרטיסים עצמם

תפקסס להם העתק של הכרטיסי עליה למטוס - זה אמור להספיק. אם אתה צריך לשלוח איזה קוד זה יהיה או מספר הכרטיס (שיופיע על קבלה שאתה מקבל או מסוכן הנסיעות או מאל על) או הקוד בן 6 אותיות וספרות של ההזמנה.

רינת24

New member
אלה לא כרטיסי הטיסה

אלה כרטיסי עליה למטוס על הכרטיס מופיעים הפרטים שאת מחפשת

למעלה