מה זה

enigodin

New member
מה זה ../images/Emo35.gif ../images/Emo5.gif

לפני די הרבה זמן,קרה לי משהו מוזר: בחדר שלי היו אז על הקירות כל מיני ציורים שזוהרים בחושך. אז בלילה שסוגרים את הדלת, לא ראו כלום חוץ מהציורים האלה. בקיצור, איזה לילה שהלכתי לישון עם דלת סגורה, קמתי פתאום באמצע הלילה ורציתי לצאת מהחדר, הלכתי לדלת, שהגעתי לדלת, שאח"כ התברר שהתבלבלתי וזה היה הקיר, הסתכלתי לידי וראיתי איזשהו אור (כאילו האירו עם פנס על איזה מקום)בדמות של אשה. ניסיתי לצאת מהחדר אבל לא מצאתי את הדלת, זה היה מאוד מלחיץ. בסוף מצאתי את הדלת ויצאתי מהחדר. אני לא יודעת מה/מי בדיוק ראיתי אני רק יודעת שזה היה מאוד אמיתי ושמאז אני פשוט כמעט לא מסוגלת לישון עם דלת סגורה בלילה... אני אשמח אם מישהו יגיד לי מה הוא חושב שזה היה....

אשכר

New member
היה לי משהו כזה

אבל עד היום אני לא זוכר בברור. אני אפילו לא זוכר באיזה גיל זה היה SORRY. לפי הסיפורים, לכמה מאיתנו היו דברים דומים. ההסבר, לדעתי יכול להגיע אם את מספיק שקטה מבפנים (כלומר, אם הצלחת להשקיט את המחשבות לגמרי, ולהשאר ערה בכל זאת) אני אישית כמעט ולא מצליח להגיע לכזה מצב, אז מישהו אחר אולי יכול להעיד.

טוב, אז ככה, אין מה לפחד!!

וחבל שאף אחד לא אמר לי את זה, כשלי זה קרה, בזמנים ובתקופות שונים ומשונים. הפעם האחרונה שזכורה לי בעוצמה כזאת, היתה בסביבות גיל 15 (אולי אני טועה). אז, בחופשים הגדולים, כשהקרינו את הסדרה הנצחית הזאת על הנערים שמגיעים לאיזה אי אבוד שאף אחד לא יודע עליו, שאין בו טכנולוגיה כמעט ושיש בו איזה מנהיג שתמיד לבוש בשחור מכף רגל ועד ראש ואף פעם לא רואים את פניו. נו, את יודעת, באותה תקופה שהיתה גם "מנהרת הזמן" בלי סוף. נדמה לי שזה נקרא "האיים האבודים"... יכול להיות? בכל אופן, במרפסת הסגורה של הבית שלנו, פתאום הבזיקה אל מולי דמות מוחשית לחלוטין של נזיר לבוש שחורים. צרחתי באימה ונמלטתי על נפשי. זה היה ממשי ל-ח-לו-טין. אבל... היום אני יודע, שפשוט אין ממה לפחד. המממ... כן... התשובה שלי בוודאי חסרת-תועלת... המממ... או-קיי, אני אנסה אחרת: אין - ממה - לפחד. את פוחדת מהבלתי-ידוע, אבל הוא דווקא כן ידוע לחלוטין, מאז ומתמיד. אנחנו פשוט שכחנו... וההיזכרות מפחידה, אבל זוהי רק היזכרות. יכולות להופיע על הקיר שלך כל מיני דמויות, הכל יכול לקרות, תחשבי שהמציאות הזאת היא כמו חלום מהבחינה הזאת וצפי לכל דבר שבעולם. הסתכלי סביב... האם תיבהלי אם יופיע מולך פתאום יצור עם קרניים, בעל עור ירוק? כן?? אז צריך לשנות את זה - כי אין ממה לפחד. במשך שנים פחדתי מהחושך. לאחרונה זה נגמר, מפני שסופסוף הבנתי את מהותם של היצורים הלא-אורגניים, של "המפלצות" האלה, של התודעה שלי ושלהם. מרגע שהבנתי, זה הופך להיות ידוע. ובהיות הדבר ידוע, אני יודע שאין לי סיבה לפחד. הפחד הוא מלזכור את מה שאנחנו לא רוצים לזכור... טוב, קראתי קצת את ההודעה ואני חושב שכנראה אני נמצא במצב מודעות קצת שונה מהרגיל, כי מנקודת מבט הגיונית, אני מדבר שטויות חסרות כל הגיון. המממ... אני לא אמחק את ההודעה הזאת, אבל אני אנסה לחזור לכאן שוב במועד מאוחר יותר ולענות בצורה מתאימה יותר. באהבה, בן

enigodin

New member
תודה ../images/Emo39.gif

שניכם עזרתם לי מאוד. העובדה שלעוד אנשים קרו דברים דומים ואני לא מטורפת, זה כבר משמח... בקשר למהות של היצורים הלא אורגנים, לא כ"כ הבנתי תוכל אולי להסביר לי? שוב, תודה... מיכל. דרך אגב.... יצור עם קרניים ועור ירוק דווקא נשמע חמוד

אשכר

New member
קרניים ועור זה אורגני.

אני לא ראיתי (מאז גיל צעיר מאד, לפחות) יצורים לא-אורגניים. אבל אני זוכר בוודאות פגישה אחרת, לא ויזואלית. כתבתי עליה כבר בפורום. בקצרה, הם פשוט טפחו לי על העורף. מה שאני יודע על היצורים האלו, קראתי בספרים של קרלוס קסטנדה. הוא אומר שהיל"אים מסתובבים פה תמיד, אבל בדרך-כלל אי אפשר לראות אותם. לפעמים, תלוי ב... כל מני סיבות, אדם רואה כזה יצור. בדרך-כלל, המוח שלי יעשה "המרה" למה שאני מכיר. כלומר, אם אני אחוש תחושה של מים, אני אדמיין את היצור כמו משהו מימי, כי זה מה שאני מכיר מהעולם שלי. בן ראה אותו בדמות נזיר. אני ראיתי יצורים דמויי קישקשתא. כי זה מה שהכרתי אז, בגיל 4, וככה יכולתי לזכור אותם. מבינה? לפי קסטנדה, יש כל מני סוגים של יצורים כאלו. חלק מהם "מקומיים", אבל חלק מהם פשוט "מסיירים", ומגיעים גם לכאן. חלק מהם לא מגיעים, אבל יוצרים קשר על ידי "שליחת מסרים". את המסרים, כמו שאמרתי כבר, כל אחד מפענח לפי מה שהוא מכיר. חלק מהם מעוניינים ביצירת קשר לשם הנאה, כמו שאנשים נהנים מקשר חברי, וחלק יכולים להיות מסוכנים. חלק סתם מפחידים, כי הם נהנים מזה. רוב הילדים רואים אותם, וגם חלק מהמבוגרים רואים אותם, תלוי בסיטואציה. אם המוח שלי יהיה שקט, וריק מהשפעות של הסביבה (למשל באמצע הלילה, שקט, וכולם ישנים, או, למשל, באמצע מדיטציה), המוח שלי לא יעשה פרשנויות, ואני אראה את היצור כמו שהוא באמת.

היכנסי ל"קישורי הפורום" -

יש שם קישורים, בין היתר, לכל מיני ספרים בנושא... באהבה, בן

enigodin יקירתי,

אני מצרף כאן קישור (ראי בתחתית ההודעה) להודעה אחרת, בה כתבתי מהו יצור לא אורגני וכן צירפתי בה קישורים להסברים מפורטים יותר בנושא. בהודעה המקורית חשבתי שיהיה ביכולתי להסיט את נקודת התפישה שלך למקום בו תראי כי את קיימת תמיד, בלי קשר למה שאת רואה, וכי אין מה לפחד מישויות "אנרגטיות" למיניהן. טעיתי, ולא רק בגלל שהייתי במצב מוזר בעת כתיבת ההודעה. פשוט לקחתי על עצמי משימה שהיא מעל לכוחותיי (רוב הזמן). באהבה, בן

אשכר

New member
אה... כן, כמובן

הייתי צריך לבדוק קודם אם כתבו משהו לפני. עשיתָ עבודה רצינית. יום אחד, אם יהיה לי זמן, אני אשב ואקרא, ואארגן, ואשים באתר, וחסל.

בן חור

New member
כן שיר הפתיחה של האיים האבודים

תקוע לי בראש לכל הגלגולים..אוי היו ימים...אבל הנוער של היום.... איי....נו מילא ...אחד שנאלץ להירשם מחדש...כי הוא נוסיף משתמש למחשב. ...למי שלא מתמצא בגלל אילוץ טכני......ומיכל תתקשרי אלי חפשי אם את מרגישה מדי חכמה...

למעלה