מה זה I hate the kids ?

gs1234

New member
מה זה I hate the kids ?

מיליון פעם שמעתי את SOA שרים I hate the kids ואני עדיין לא מבין למה הכוונה. מישהו יכול להסביר לי?

בכל מקרה הם היו להקה מדהימה... כל שיר שלהם פגז.

IDNTFS

New member
לא יודע על מה זה...

...אבל אני אתרום פרט טריוויה שלא מעניין אף אחד ואגיד שאת השיר הזה, יחד עם עוד כמה שנכנסו ל-"No Policy", הם קיבלו בירושה מלהקה יותר מוקדמת, מהגל הקודם - The Extorts. ההרכב שלהם היה פחות או יותר כמו של S.O.A., אלא שבמקום רולינס הגיטריסט של Minor Threat היה הזמר. אבל כן, אחלה תקליטון, גם עם הטעויות החמודות של המתופף, והכל. וגם אחלה תרומה לאוסף ל-"Flex Your Head" (כולל קאבר תמציתי ל-"Disease" של U.K. Subs).

לגבי Adolescents, אני חושב שזה ברור לכולם שהשיר הוא על עופרי קריצ'ר, מי שעשה אתמול חיל וניצח בהצלחה מרובה על ההופעות בחיפה, ואנשים כמוהו! מה שכן, הייתי רוצה לדעת על מי השיר "No Friends" נכתב, בגלל השורה "sang for the Slashers, you told Hermosa Beach", כאשר ה-Slashers היו להקה אמיתית, שגם מוזכרת בשיר "Surfside" של ריק אגניו.

gs1234

New member
יש עוד פרט נחמד על SOA

מצאתי בוויקיפידה: "SOA הופיעו בסל הכל 9 פעמים במשך חצי שנה שבה הם היו קיימים. מאוחר יותר, רולינס תיאר את ההופעות ככה: "כל הופעה נמשכה בין תשע לארבע עשרה דקות, בגלל שכל שיר היה משהו כמו ארבעים שניות... שאר הזמן היינו אומרים "אתם מוכנים? אצם מוכנים?" כל ההופעות האלה היו ביצועים גרועים לשירים בין "אתם מוכנים?" אחד לשני.""

מצאתי את האקסטורטס כאן - http://www.4shared.com/rar/jHYOYy2f/The_Extorts_-_Oh_my_god_its_th.html
זה נחמד אבל SOA עשו את זה יותר טוב, אולי רולינס קשור לזה.

למעלה