מה זה hook בדיוק?

eyal the one

New member
תגיד , אם היית שואל שאלה

היית שמח לגלות שזה מה שעונים לך? או שהיית רוצה שיתיחסו אליך בכבוד? אני מקווה שבפורום שאתה מנהל (פילוסופיה לכל) , אתה מתיחס לאנשים קצת יותר יפה. לא נורא, אם זה מה שעושה לך טוב.. כל אחד והדרך שלו.

DarkSwell

New member
תשובה,

למיטב ידעתי ונסיוני זה השתלטות על ארועים של תוכנית אחרת. דוגמא, תוכנית כזו שכל הארועים ששיכים לחלון של הדפדפן יעברו דרך התוכנית שלך, והתוכנית שלך תתן מענה לארועים או שלא.

erezsh

New member
אם הייתי שואל שאלה

זה כנראה אחרי שהייתי עושה חיפוש, אפילו קצר ביותר, בגוגל. אם היית עושה כזה חיפוש, היית מקבל תשובה הרבה יותר ברורה ונרחבת ממה שרוב האנשים פה ייתנו לך. אולי הייתי, מכבוד לחברי הפורום שלענות לי היה לוקח להם זמן ומשאבים שהם מוכנים לתרום ללא תמורה, טורח לדייק יותר במה אני רוצה לדעת, במה אני יודע, ועל מה בדיוק אני רוצה שהם יסבירו לי, כדי שלא לבזבז להם את הזמן הזה. hook זה באמת וו. מה זה hook מבחינת תוכנה? זה באמת קשה לברר: http://www.google.com/search?hl=en&lr=&ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=software+hooking

eyal the one

New member
תשמע ארז,

נדמה לי, לפחות לפי השרשורים פה, שרוב הפורום עוסק במתן תשובות לשאלות של אנשים (תקן אותי אם אני טועה) הבעיה מתחילה כאשר יש התיחסות שונה לשאלות שיאה לשאול , ולשאלות שלא יאה לשאול. השאלות פה מתחלקות לפי מה שראיתי ל 3 סוגים עיקריים: א. שאלות של סטודנט או תלמיד שמבקש שיכינו לו שיעורים. ב. שאלות של בן אדם שניסה לפתור משהו ונתקע. ג. שאלות של דברים לא מובנים בתכנות. בקשר ל א' יש פה קונצנזוס (כנראה מובן) לזה שאף אחד לא פראייר ואף אחד לא יענה בקשר ל ב' ו ג' בד"כ יש הענות גבוהה (הרי זו מטרת הפורום) כל עוד הבן אדם שאל יפה ובכבוד. שים לב של ג' יש הענות גבוהה, בדוק בעצמך גם כאשר החומר רשום בצורה מסודרת באינטרנט, לא נראה לי שאחד מחברי הפורום חשב שזילזלתי בו בעצם השאלה. הסיבה שאנשים שואלים בקשר לזה זה פשוט כיוון שלעיתים יש על זה כל כך הרבה מידע וקשה לקבל תמציתית תשובה. בגלל זה אנשים שואלים פה על הורשה פולימורפיזם וכו'. בסה"כ ראיתי שגלעד רשם את המונח, חיפשתי ב google וראיתי שההיקף די רחב. כל שביקשתי זה תשובה תמציתית. אם כל שאלה שתישאל פה תיזכה ל "זלזול בחברי הפורום ובזבוז זמנם" אז סתם מתוך סקרנות, לאיזה סוג של שרשורים אתה מצפה בפורום הזה???

למעלה