מה זה Expedited Shipping?

rexcor

New member
מה זה Expedited Shipping?

האם זה רשום או רק מהיר עם מעקב?המוכר משתמש בגלובל של איביי ולא יודע.מחיר המשלוח 17 וחצי שטרלינג

alex155

New member
מדובר במשלוח אקסרפס

קח בחשבון שלצד המהירות של המשלוח, יש מדינות, וישראל ביניהם, שהמברך יוצא מקלל עם משלוחי אקספרס - כי זה כמעט תמיד עובר הליכי שחרור מכס המחייבים עמלה שתשולם לחברת השילוח.
לעתים מוכרים מעבר לים מנסים "לפנק" את הלקוחות, והפינוק הזה מתגלה כמלכודת פתאים שנדרשים לשלם 200 ש"ח על שחרור החבילה (גם אם מתברר שאין מסים לשלם).

rexcor

New member
בנתיים זה הגיע למרכז במודיעין

ולא צויינה שום עלות שחרור מחברה כלשהי.המוכר אמר לי שזה לא רשום,רק עם .אם זו שליחות או רשום אני מברר מראש

rexcor

New member
לא, התבלבלתי עם משלוח אחר.בכל מקרה השאלה הייתה...

לפי מהאם הגלובל אומר בהכרח רשום עם חתימה או לא?מוכר לא אמור לדעת את זה,אפילו שלא נשלח ישירות ממנו?

trilliane

Well-known member
מנהל
אם יש לך מספר מעקב שתקף גם בישראל = רשום = חתימה

או שליחים/בלדרות שגם אז הם מחתימים. ואין טעם שתשאל את המוכר, הוא לא ידע מה קורה בישראל גם אילו היה שולח בעצמו.

trilliane

Well-known member
מנהל
לא רלוונטי במקרה של גלובל שיפינג כי הוא משלם הכול מראש

ואיביי מתחייבים שהמחיר סופי. אם יהיו דרישות תשלום בדיעבד הוא יכול לפנות לאיביי והם יטפלו בכך (כך דיווח כאן גולש בעבר).

trilliane

Well-known member
מנהל
לא, ולכן זה לא מה שכתבתי...

כתבתי שאם יש לך מספר מעקב זה יהיה או בשליחות או בדואר רשום ולכן תידרש חתימה. עד היום כל השליחים שמסרו לי דבר דואר ביקשו ממני לחתום להם וגם בדואר ישראל בעיקרון כל דואר רשום מצריך חתימה (אלא אם זה משהו קטן שהדוור מוסר לך בדלת ביתך ואז כמדומני הוא לא מחתים אותך).
&nbsp
נדמה לי שאיביי שולחים עם שליח עד הדלת (או שזה רק אמזון? איתם יש לי ניסיון וזה אכן עם שליחים של דואר ישראל) או במשלוח USPS Priority (שהוא דואר רשום עם מעקב), אבל אין לי ניסיון אישי. בכל מקרה הם גובים הון וזה בשילוח משודרג כלשהו, והסיכוי שהם שולחים ללא מעקב קלוש מאוד. הם רוצים לוודא שהמוצר אכן מגיע כי הם אחראים, למה להם להסתבך כשהלקוח משלם?

Amiram_e

New member
מוצרים שנשלחים מאיביי בגלובל שיפינג מגיעים עד לדלת

מנסיון.
תמיד רשום עם מספר מעקב ועם אישור חתימה.

למעלה