מה זה DATA BASE ???

• פותח הנושא VDM
  • פורסם בתאריך

VDM

New member
מה זה DATA BASE ???

אני יודע בערך מה זה, אבל לא בדיוק... אני יותר מעצב אתרים מאשר בונה אותם לכן איני יודע כל כך תיכנות ... בעיקרון אני צריך לעשות משהו כמו ספר אורכים ., ז"א יש לי דף שבו אנשים יוכלו להיכנס ולהשאיר הודעות, וזהו , אף אחד לא עונה עלייהם ואף אחת מההודעות לא נמחקת לעולם.... אמרו לי שזה משהו די פשוט , אבל אני לא יודע איך עושים את זה כי צריך DATA BASE , כי אם יהיו הודעות לא רציניות או לא לעניין אז אני אצטרך למחוק אותם איך שהו.. אז אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא או אפילו להפנות אותי לסקריפת מוכן או משהו... זהו ... תודה

VDM

New member
אני לא מצליח לקשר בין הדברים.. ../images/Emo7.gif

אני צריך ספר אורכים....... אין לי מוסג איך עושים את זה !!! בבקשה תעזרו לי או תפנו אותי לאנשהו... אין לי מוסג איך עובדים עם מסד נתונים .... ואני לא מצליח לקשר את זה לHTML רגיל... מה אני עושה??? בעיקרון... מה שאני יכול לעשות זה.... זה !!! יש לי שרת, יש לי דומיין יש הכל...אני יודע מצוין HTML וקצת CSS אולי אפילו קצת JSCRIPT.... ואני יודע מצוין פלאש.. אבל ASP או PHP (אין לי מוסג מה צריך) אני לא יודע... איך צריך סה"כ שבן אדם יוכל להיכנס לדף, לכתוב את שמו, תאריך והודעה קצרה... שתשאר באותו דף למעלה.......... זהו. ואם תהיה הודעה לא לעניין שאני יוכל למחוק אותה (אני לא יודע איך)... בבקשה תעזרו לי ... תפנו אותי .... או לפחות תסבירו לי בכלליות איך זה עובד ואיך זה מתקשר עם HTML רגיל... אני מבולבלבלבל.....
המון המון תודה לכולם.

למעלה