מה זה DAM?

dimano

New member
ערבים?! ממתי ערבים יודעים לשיר ראפ?

ומה טוב בהם אם אתה לא מבין מילה?

dimano

New member
אתם בכלל מבינים על מה הם שרים?

חוצמזה ערבית זה שפה דוחה!!!!!!!!

כמו שאמרו לך

יש להם שירים גם בעברית שהם בתכל´ס על אותם נושאים כמו השירים שבערבית. וערבית זו לא שפה דוחה, למעה היא מאוד דומה לעברית.

פאקינג וואוווווו

קודם כל הראפ הערבי בארץ (במיוחד מה ש- DAM עושים) הוא מצויין. לתאמר נפאר (TN מ- DAM) יש פלואו מעולה. הרבה כבר הבינו שתאמר והחבורה לא נופלים באיכותם מסאב, ויש שיאמרו שאפילו עולים עליהם. לגעתי DAM טובים בהרבה. עכשיו ככה: הם לא שרים רק בערבית, אלא גם בעברית. חוצמיזה מה הבעיה למצוא מישהו שיתרגם לך? בניגוד לסאב ולמעשה לרוב האומנים בראפ הישראלי, לראפרים הערבים יש מסר, יש להם מה להגיד. וסתם לידע הכללי שלך: במגזר הערבי היפ הופ הוא הדבר הכי חם כרגע!

EmGee

New member
הסבר קצת יותר מפורט

דאם זה ראשי תיבות של da arabian mc´s. ההרכב מורכב מתי.אן (תאמר נאפר), סוהל (אח של תאמר ששכחתי את השם שלו) והג´וקר (מחמוד דרזי) ומידי פעם הם מופיעים גם עם סאז. הם באים מלוד ושרים בעברית, ערבית ואנגלית והם בין הראפרים המוכשרים ביותר בארץ. הם מצטיינים בליריקסים המצוינים שלהם ובפרייזינג שהוא ההכי טוב בארץ. יש להם גם פלואו מצוין.

dimano

New member
אבל....

אני צריך לקלוט ישר ת´מילים בהיפ הופ...חוצמזה הם ערבים למען השם!!! אני חושב שראמשטיין(למי שמכיר) הם להקה מצויינת במטאל, יש להם דיסטורשן מעולהומנגינות קליטות וטובות, אבל הם גרמנים והם שרים בשפה שאני לא מבין אז אני לא אוהב אותם!!

EmGee

New member
הם שרים בעברית

ואני ממליץ לך לשמוע דחוף את ´פושעים חפים מפש´ ואת ´אמא אל תבכי´

אז מה אם הם ערבים...????.

זה אומר שהם דפוקים ולא יודעים לעשות ראפ טוב???. צא מהגזענות הזאת... להיות ערבי זה לא מחלה!

dimano

New member
אבל....

אני צריך לקלוט ישר ת´מילים בהיפ הופ...חוצמזה הם ערבים למען השם!!! אני חושב שראמשטיין(למי שמכיר) הם להקה מצויינת במטאל, יש להם דיסטורשן מעולהומנגינות קליטות וטובות, אבל הם גרמנים והם שרים בשפה שאני לא מבין אז אני לא אוהב אותם

למעלה