מה זה Alum Powder ?

rubber duck

New member
אבקת אלומיניום

חומר שמשמש להרבה מאד דברים יכול לשמש כחומר לפוליש יכול לשמש כחומר בסיס לצבע - בערבוב עם חומרים נוספים משמש גם כחומר התזה לצורך ניקוי חול איפה קונים בחנויות תחביב ( בכמויות קטנות ) או בחנויות ציוד לתעשיה קלה שרון

kdr

New member
אתה פותח מפעל חמוצים ?

שוב פעם הסתבכת עם האשכנזים, נסה אצל תאופיק. כל אחד אחר יתן לך תשובה שזה אלומיניום. תגיד לסינית להירגע או שאתה שולח אותה הביתה לקניות.

פנומן 72

New member
עוד פעם תאופיק ?

אני לא מוצא את התרגום הישראלי לזה. אין את זה בסופרמרקט ? כי יש תמונות מחו"ל... אתמול היא שואלת אותי איפה אפשר לקנות קמח בטטה. אמרתי לה שאין. אז היא צווחה למה כל דבר שהיא רוצה אין בארץ. עניתי לה שהקונספציה של מוטעית בדיוק כמו חוק מרפי. כלומר אם היא רוצה ויש אז היא לא מתלוננת, התלונות נשמעות תמיד כשהיא רוצה משהו שאין. אם היא תבקש תמיד משהו שיש - היא לא תתלונן. אז מאיפה אני קונה את זה ? נ.ב. קניתי אתמול שמן זית של איזראעלי ליטר ב-20 ש"ח. אני יודע - אתה תגיד לי שזה לא ממש שמן זית, אלא יותר סויה. אל תקלקל לי את האשליות.

kdr

New member
אין חכם כבעל נסיון

לעולם לא אתן חוות דעת על דבר שלא ניסיתי אישית. שמן זית אני קונה בבתי הבד, אפילו שיעלה כפול אני חייב לראות את מיץ הזיתים עובר מהזית לבקבוק. לגבי חברה שלך, תשאל אם אצלם יש נקניקיות, לא נראה לי שהם מגישים את החלק הזה של הכלב. אצלה בטח אין חלב פרות, במבה ועוד מוצרים בלעדיים. תאופיק זה המרכז של העובדים הזרים, העובדים שלי היו מביאים ממנו כל מיני דברים מוזרים. הייתה מכולת ברח' הרצל בהדר, לפני שעשו שינויים, זה היה בין מס' 10-16 לדעתי בפינה של סימטה. קראו לו ג'ורג' או משהו כזה, תנסה שם. יש גם את "מזרח מערב", אמור להיות סניף של תאופיק החלוץ פינת הנביאים בהדר. תזמין אצל חברה שלך צ'יצ'רונה, מעדן רב כולסטרול.

למעלה