אז הנה הסיפור המלא על 182
כשטום עוד היה בתיכון הוא רצה להקים להקה. הוא כתב על ככככככלללללל השולחנות והכיסאות וכל דבר שאפשר לכתוב עליו BLINK-TOM DELONGE 1993 או משהו כזה... זה לא צריך להיות אותו דבר כל הזמן...... אחרי שהלהקה קמה העו"ד שלהם קיבל מכתב שהיה כתוב שיש להקה באירלנד נראה לי שקראו לעצמם בלינק עוד לפני הבלינק שלנו. אז הם לא רצו לשנות את השם לגמרי אז הם פשוט הוסיפו מספרים. למספרים אין שום משמעות. ואם מישהו שואל ותי אם זה החיבור של הגילאים שלהם.... זה פשוט קורע.... כיאני..... הילדה הכי טיפשה שקיימת יודעת שכל האנשים גדלים של שנה. בלינק182 שלנו לא משנים את השם כל כמה חודשים מתי שיש למישהו יומולדת. לי הגיל לא משתנה כי אני חייזר....... חחחחחחחחחחחחחח ועכשיו בדיחה. אני מודיעה לפני הבדיחה שם יש כאן פרסים אני מצטערת מארש כי אין לי שום דבר נגד פרסים זה פשוט בדיחה אז לא להיפגע...... אם הרצל היה פרסי, מה הוא היה אומר? אם תרצו.... אין!!!! חחחחחח אני אישית נקרעתי מצחוק..... ועכשיו מה שאמרתי לפרסים אם יש פולנים- אל תיפגעו.... אדם שהתחתן עם פולנייה- למה הוא הולך ישר לגן עדן? כי לא הולכים לגהינום פעמיים..... חחחחחחחחחחחחחחחח טוב. זהו לעכשיו.דונקה שיין- תודה בגרמנית... או משהו כזה......