מה זה שרשור ?

EXTENSION

New member
מה זה שרשור ?

אני לא ממש מבין מה זה שרשור ? , אז אם לא איכפת להסביר אני גם לא מבין למה הצנזורה אחרי הכל אני מדבר על בנות גילמור שזה הנושא של החדר אז אני לא ממש מבין מה לא בסדר .

like daa

New member
זה...../images/Emo39.gif

כמו שלשול, אבל לא מצונזר...

z O e i

New member
שרשור זה שמוסיפים תגובה על הודעה

שכבר קיימת ולא מוסיפים הודעה חדשה. כמו שאני עושה עכשיו.

YaLdoNet 4 EveR

New member
שירשור גזור מהמילה שורש

יעני... להגיב מתחת למשהו. אם אתה מעוניין להגיב על הודעה מסויימת, אתה פותח אותה (אם אתה לא יודע- לחיצה על כותרת ההודעה תפתח לך את ההודעה), ובסוף ההודעה, או להבדיל- בתחילתה, יש לך אפשרות של "הוספת תגובה" תלחץ על זה, ואחרי שתכתוב את ההודעה שלך, אתה תראה שהיא משורשרת מתחת להודעה שעליה הגבת. ככה יוצא שאתה לא פותח כל פעם שרשור (=דיון) חדש, ואתה לא מציף. אני נורא אודה לך אם תשתמש בשירשורים.
אופיר.

EXTENSION

New member
אני מוחה בכל תוקף !!!

מה זה משנה , ומה אני חייב רק להגיב להודעות של אחרים ?! כאילו רק לך מותר לפתוח חדשים מה זה הבולשיט הזה ?!!!!!!!!!!

YaLdoNet 4 EveR

New member
אתה חדש פה נשמה??

אם תפתח הודעה חדשה, נניח בנושא הגיל של אלקסיס בלדל, ובדיוק מתחת לזה יש דיון שלם על הגיל שלה, ההודעה שלך תהיה לא במקום. והיא תימחק. והודעה נוספת בדיון הזה ת-י-מ-ח-ק, קולט? ונא להרגע תודה.

pomelit

New member
הגזמת מהמילה שורש ../images/Emo13.gif

זה מהמילה "שרשרת" - לכן הדברים קשורים, כי כמו בשרשרת החוליות נוגעות אחת בשניה. זה גם נקרה "פתיל" בגלל הצורה שלו - מתחיל בקצה אחד ונמשך ונמשך עד הקצה השני באנגלית: thread, שזה די בקיצור חוט עבה (כמו המילה פתיל בעצם אצלנו). לא משנה מה המקור - שרשורים זה נורא חשוב לפורום. ההודעה שלך ממש לא שווה פחות אם אתה שם אותה במקום המתאים לה. להיפך, זה רק מאפשר לכל השאר להגיב לה ולהשתתף בדיון, ולא שכל אחד יזרוק איזו פצצה לאוויר בלי שאף אחד אחר מגיב לזה. בקיצור - ראיתי שהבנת את הנושא (אקסטנשן אני מתכוונת), וסבבה. דווקא נשמע שיש לך הרבה מה להגיד ונשמח להגיד ולשמוע איתך

stardust15

New member
המשך

אוף
לא מספיק שההודעה הקודמת נשלחה ריקה אז גם לא הצלחתי לשלוח תהמשך... בכל אופן לא היה לי מושג מה זה שרשור אז הנחתי שזה משהו אחר...טוב, כל יום לומדים משהו חדש...היום למדתי תמילה שרשור...יופי לי...

leeloo

New member
שירשור לא גזור מהמילה "שרשרת"?....

הרי שרשרת מורכבת מכמה חרוזים, פנינים, יהלומים, מה שתרצו.. הם מתחבירם אחד לשני, מהראשון, ואחריו עוד אחד ועוד אחד ועוד אחד... ככה עד שנגמרת השרשרת.. (במקרה של הפורום, עד שעוברים יומיים, ואי אפשר להקפיץ יותר..
) בקיצור, הבנת...

pomelit

New member
וזה ילמד אותי לקרוא את כל השרשור

לפני שאני מגיבה
העיקר שכולנו הבנו, וכולנו יכולים לשרשר להנאתנו

למעלה