מה זה רק אני התעוררתי? כולם עוד ישנים או שאני מסטולית כהרגלי? שבת נעימה אנשימים
ט טאKילה New member 18/11/06 #1 מה זה רק אני התעוררתי? כולם עוד ישנים או שאני מסטולית כהרגלי? שבת נעימה אנשימים
א אבי האחד1 New member 18/11/06 #2 אני ת'עוררתי מיזן אך החתול שלי לא רוצה לת'עורר מה אני אשם שלא החבאתי את העכבר
א אבי האחד1 New member 18/11/06 #5 שבוע טוב לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אך עברה השבת הנעימה ?? רכשתי קורקינט תוצרת שוויץ יש לי עוד 10 מי שרוצה לילדים שיצביע
שבוע טוב לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אך עברה השבת הנעימה ?? רכשתי קורקינט תוצרת שוויץ יש לי עוד 10 מי שרוצה לילדים שיצביע
א אני ליאור New member 18/11/06 #6 אבי האחד יש לי שאלה אחת שמת את הצפרדע כי אתה יודע שאני לא אוהבת צפרדעים? וכי אין לי אף צפרדע בכלל בכלל? ליאור
אבי האחד יש לי שאלה אחת שמת את הצפרדע כי אתה יודע שאני לא אוהבת צפרדעים? וכי אין לי אף צפרדע בכלל בכלל? ליאור
א אבי האחד1 New member 18/11/06 #7 מצטער אם נפגת חחחחחחחחחחחח מה שלומך מתוקה. מעניק לך את הפרח לשבוע טוב שיהיה אמן ואמן. מה עם שירים?? אופו את בזמן האחרון.
מצטער אם נפגת חחחחחחחחחחחח מה שלומך מתוקה. מעניק לך את הפרח לשבוע טוב שיהיה אמן ואמן. מה עם שירים?? אופו את בזמן האחרון.
א אבי האחד1 New member 19/11/06 #9 בוקר טוב קרעת אותי חחחח אם את מטיילת עם הקורקינט סימן שאת בכושר טוב או שיש דברים ניסתרים לא נבין לא נדע?
בוקר טוב קרעת אותי חחחח אם את מטיילת עם הקורקינט סימן שאת בכושר טוב או שיש דברים ניסתרים לא נבין לא נדע?