מה זה רכב כזה ??

מה זה רכב כזה ??

מכונית לבנה מקדימה שלה יש לוחית אדומה מאחורה לוחית רגילה צהובה זה משטרה או סתם מתלהב ??

מתנדב

New member
נשמע מוזר....

מקדימה ראית מספר משטרתי, ומאחורה מספר אזרחי?

Lt ResheF 55

New member
אולי פשוט האור ברקס

שלך השתקף בלוחית הקדמית וחשבת שזה אדום?

זה רכב חשוד../images/Emo4.gif...../images/Emo26.gif

אין חיה כזאת... אם אכן ראית רכב כזה - תרימי 100... זה אחד הסמ"חים... (רכב שהלוחיות מקדימה ומאחורה אינן זהות) [רק שימי לב למה ש-Lt ResheF אמר... אולי התבלבלת...]

Lt ResheF 55

New member
אורי אני מתחיל לאהוב אותך

לא סתם אני לא סתם בנאדם נחמד! תרגיש טוב ידידי שבת שלום ואתה מוזמן אלי לאילת

shaikn

New member
המספר האדום זה עם מ?

כי אם כן, אז זה יכול להיות רכב של קצין שיש לו גם מספר צהוב וגם מספר אדום, הוא הופך את הלוחית.

Lt ResheF 55

New member
בכל מקרה

הוא צריך להפוך את שתיהן ולא אחת מהן אלה אם הוא סנילי

משאז

New member
זה יכול להיות מספר זר......

בבלגיה יש מספרים אדומים למכוניות, בצרפת מאחור יש להם מספר צהוב ומלפנים לבן, אם הספרות תואמות זה לא משנה צבע הלוחית, יכול להיות שמישהו שבא לבקר בארץ הביא איתו את המכונית שלו עם המספרים הזרים, רכב כזה חוקי בארץ לשלושה חודשים.... אל דאגה !!!

Lt ResheF 55

New member
מישהו דואג?

יכול להיות שזה חוקי והכל בסדר אבל בוא נגיד שיש הבדל בין מספר זר למספר ישראלי ואני בטוח שהוא היה שם לב

שלום30

New member
לכל רכב משטרתי יש 2 מספרים

יש לו את המספר האזרחי הצהוב ויש את המשטרתי האדום כמובן שבעת פעילות צריכים 2 לוחיות הזיהוי להיות אחידות, אם מדובר בפעילות סמויה אז 2 הלוחיות יהיו צהובות, ואם הרכב עובר למשטרתי אזי 2 הלוחיות יהיו אדומות. רצוי במקרים כאלה בהם מתעורר חשד - לרשום את מספרי הרכב שראיתם ואת סוג, צבע ומיקום הרכב, ולדווח על כך בתחנה הקרובה אליכם. יתכן שמדובר בתקלה ואין שום חשש ויתכן שמדובר במעשה רמאות והלאה...

לא יכולתי לרשום את המספרים

הייתי מאחורה באוטו עם אבא שלי נסענו בכביש גדול לכיוון של חיפה וככה שעברנו מהר בנסיעה אז זה היה בטיל ולא הבחנתי הרבה במספר ובמי שנהג שם זה היה אוטו לבן בפעם הבאה אני ישתדל לראות הרבה יותר אבל שזה ככה בהפתעה אז הענים תקועות בחלון ולא חשבתי שפתאום אני יראה משהו מוזר עד שעברנו את כל האוטו הזה וראיתי את המספר מקדימה

למעלה