מה זה רומנטי?

מה זה רומנטי?

הדברים הקטנים היומיומיים שמראים לבן/בת הזוג שאתה חושב עליה - זה הכי רומנטי שיש. אבל יש את הדברים הגדולים. אני מנסה לדאוג שלפחות כל כמה חודשים אני אפתיע. בואו נלמד את אטיוד איך יוצרים רומנטיקה. מבקש שכל אחד ישפך קטע רומנטי שעשה לו/לה את זה. אני מתחיל. מה לבחור... יום לאחר סיום התיזה של אישתי. כמובן מבלי שתדע. ערכתי מסיבת הפתעה. עם כל החברים. ההפתעה הגדולה היתה שהייתה לנו טיסה לפריז ב 4 בבוקר לשולשה ימים. רק שנינו. דאגתי כמובן לכל הסידורים עם הילד (אז היה לנו אחד) וכמובן לחופש מהעבודה של אישתי, הכנתי תיק.... איזה שלושה לילות... דניאל

הדבר הכי רומנטי..

זה היה אחרי לילה סוער, בעודי יושבת במשרד מרוחה בחיוך חתולי.. מבט מצועף בעיניים.. נכנס שליח למשרד עם זר פרחים.. ומעטפה. הזר פרחים כבר הרטיב לי.. כשפתחתי ת´מעטפה, היה שם שטר מכירה. האיש קנה לי חלקה על הירח
על שמי! היה שם עוד כל מיני טפטופי דבש במכתב מצורף - אבל זה היה הדבר הכייייייי רומנטי.. אצלי.

נראה שאת כל כך מאורגנת

מגירה של תשובות שקולות. כל כך פתוחה. לקחת עצוב אחד עשית אותו שמח ומאוננים יחד. רומנטית... מת לדעת למה את נפגשת עם פסיכולוג דניאל

כבר דיברתי על זה ../images/Emo13.gif

זה קשור ל.. ללמוד לקבל. לא רק לתת. קשור להתמסרות.. שליטה עצמית אובססיבית ועוד כל מיני דברים שכאלה המעשירים מטפלים למינהם

אובססיבית! חסרון גדול

לא ילך לנו יחד. זהו עכשיו הכל ברור. אין לי צה לעשות פה. שונא שרודפים אחרי עם הצלחת פירורים. תנו לחיות בשקט. פה יש הבדל רציני בין אישתי לכלבה. שמתי לב כשאני מסתובב עם צלחת ומפזר פירורים בכל מקום. הכלבה שלנו מרוצה. אבל האישה לא כל כך. עדין בוחר באישה. דניאל, נשבר לו הלב מהאובססיה, עוזב אותכם ביי.

אגב - תפגשו את האיש במפגש..

בעלי יצטרף אלי למפגש ! נא לשעשע אותו בזמן שאני אהייה עסוקה במינגלינג

מייקי69

New member
נורא קל לדגדג לי את הרומנטיקה

מתמסרת בקלות אני. ולא צריך בכלל הפתעות. אז בוקר אחד ישבנו בגינה (אז היתה לי גינה) מתחת לשימשיה, אכלנו ארוחת בוקר שלווה. הוא קם, הציב את הרמקולים על החלון, שם מוסיקה שאנחנו אוהבים, והתחיל לרדת גשם. גשם חמים של תחילת הסתיו. אז ישבנו תחת השמשיה, באמצע הגשם, המוסיקה פרצה החוצה, והארוחה היתה הכי רומנטית בעולם. שלא לדבר על האהבה בעיניים. בוקר מופלא.

למעלה