מה זה קורס?

אפשר לדעת מי שואל??

זו שאלה ממש נועזת! בעיקר אם הגעת לפורום הזה... ציפיתי שיהיו מילייוווון תגובות לשאלה הזאת! אני הראשונה מרבים אז ככה... הקורס זוהי הלהקה הכי טובה שיש! מקור השם הוא משם המשפחה של ארבעת האחים- חברי הלהקה! עוד משהו?

היי אחי

הקורס, הם להקה אירית ותיקה מאוד (13 שנה) שמנגנת בסגנון ייחודי של פופ, רוק ומוזיקה אירית מסורתית - נשמע מוזר אינדיד אבל זה עובד, פשוט נשמע נהדר! אפשר להוסיף לזה את העובדה שמדובר כאן ב-3 אחיות יפהפיות ואח חתיך (שם המשפחה הוא "קור" - Corr - ומכאן השם), שכותבים את המילים והלחנים בעצמם, שרים ומנגנים בכל הכלים והאח הוא אפילו מפיק משנה. הסגנון שלהם די שנוי במחלוקת במובן שרוב מי שמכירים אותם מאוד אוהבים או מאוד לא אוהבים אותם, אין יותר מדי אמצע.. בכל אופו, אתה הגעת לפורום של אלה שכן אוהבים אותם. מה שכן, אם תשמע אותם, תבין שהעולם מתחלק ל-3 חלקים: אלה שמנותקים מהעולם (ארצות עולם שלישי בעיקר - אין נגני דיסקים/mp3, טלוויזיה, מחשב, אינטרנט וכו..), אלה שמכירים אותם, ואלה ששמעו אותם אבל לא יודעים שזה הם. אני לא יודע מה הסגנון שלך אבל אני מאוד מאמין שתאהב אותם, מומלץ בחום! אתה יכול להכנס למספר אתרי מעריצים, שם מן הסתם יש את רוב החומר עליהם אם אתה רוצה לדעת פרטים www.thecorrswebsite.com - האתר הרשמי www.thecorrs.net www.thecorrs.org

היי אחי

הקורס, הם להקה אירית ותיקה מאוד (13 שנה) שמנגנת בסגנון ייחודי של פופ, רוק ומוזיקה אירית מסורתית - נשמע מוזר אינדיד אבל זה עובד, פשוט נשמע נהדר! אפשר להוסיף לזה את העובדה שמדובר כאן ב-3 אחיות יפהפיות ואח חתיך (שם המשפחה הוא "קור" - Corr - ומכאן השם), שכותבים את המילים והלחנים בעצמם, שרים ומנגנים בכל הכלים והאח הוא אפילו מפיק משנה. הסגנון שלהם די שנוי במחלוקת במובן שרוב מי שמכירים אותם מאוד אוהבים או מאוד לא אוהבים אותם, אין יותר מדי אמצע.. בכל אופו, אתה הגעת לפורום של אלה שכן אוהבים אותם, ומאוד. מה שכן, אם תשמע אותם, תבין שהעולם מתחלק ל-3 חלקים: אלה שמנותקים מהעולם (ארצות עולם שלישי בעיקר - אין נגני דיסקים/mp3, טלוויזיה, מחשב, אינטרנט וכו..), אלה שמכירים אותם, ואלה ששמעו אותם אבל לא יודעים שזה הם. אני לא יודע מה הסגנון שלך אבל אני מאוד מאמין שתאהב אותם, מומלץ בחום! אתה יכול להכנס למספר אתרי מעריצים, שם מן הסתם יש את רוב החומר עליהם אם אתה רוצה לדעת פרטים www.thecorrswebsite.com - האתר הרשמי www.thecorrs.net www.thecorrs.org

למעלה