מה זה קבלנות?

blackcoldtiger

New member
מה זה קבלנות?

תגידו חברים מה זה הדבר הזה קבלנות? אני מעוניין לדעת כי נכשלתי 5 טסטים עשיתי כמעל 90 שיעורים ואני מזה מיואש שחבל על הזמן. אני כבר לא יכול ליראות את המורה המפגר שלי ומחפש ליפתוח התחלה חדשה בלימוד. תסבירו לי בבקשה על הקבלנות הזאת, מחירים איפה אפשר להשיג ועם זה משתלם?

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif

קבלנות זה שאתה קובע מראש עם המורה שלך את המחיר לכל הלימודים, ולא משלם לפי כמות השיעורים שעשית. יש כמה סוגים של קבלנות: 1. עד שאתה מוציא רישיון, לא משנה כמה שיעורים וכמה טסטים - המחיר נקבע מראש. 2. לפעמים יש קבלנות עד טסט מסויים. לדוגמא, עד טסט שני - ככה שעד שאתה מגיע לטסט השני לא עולה לך כסף, אבל לטסט השלישי כן תצטרך לשלם. אותו דבר יש עד לשיעור מסויים - המורה יכול להסכים עד 50 שיעורים או משהו כזה, ואם עברת את הכמות אתה משלם על כל שיעור. לך אין סיבה ללכת לקבלנות כי כבר למדת לנהוג ואתה בטסטים... אם אתה מאוכזב מהמורה אז פשוט תעבור למורה אחר, תעשה אצלו כמה שיעורים ותקווה לטסט כמה שיותר מהר... בהצלחה

blackcoldtiger

New member
הצעות למחירים?

תגידו בבקשה מה יכולה ליהיות התעת מחיר לקבלנות של טסטים ושיעורים עד לרישיון או הצעות מחיר לקבלנות שקיבלתם מהמורים שלכם?

Superdror

New member
אין מחיר קבוע.

המורה עורך שיעור נסיון לתלמיד ומנסה להעריך את קצב התקדמותו - ועל פי התרשמותו הראשונית הוא קובע את המחיר לקבלנות. יש מורים שלא מוכנים כלל לקבלנות ויש כאלו שלא ללמד בקבלנות תלמיד שנראה להם שידרש בהמון המון שיעורים. כל מקרה לגופו. קבלנות לא כוללת אגרות. כשמדובר בקבלנות יש לבדוק אם המחיר כולל גם טסט פנימי וטסט חיצוני - אם לא, כמה עולה כל טסט וכמה טסטים כלולים במחיר - כפי שכבר נכתב לעיל.

blackcoldtiger

New member
שבוז מנהיגה

הייתי בטוח שאני עובר היום אבל נכשלתי עוד הפעם בטסת השישי כי עוד הפעם עשיתי שטויות- אי עצירה באין כניסה ועוד כמה פדיחות איזה שבוז אני אין לכם מושג

כנרת21

New member
אל תהיה שבוז והכי חשוב

אל תתייאש אף פעם! כולם עוברים בסוף... אני גם ניגשת בקרוב לטסט 3.. בהצלחה!! אל תתייאש:) תזכור את זה.. כולה טסט:) כנרת

netbush

New member
מטסט 11- חינם..

תתעודד, תתמיד ותמיד תנסה להשתפר!!

Kורן

New member
נכון.... ומשעור 100 המורה מתנדב

ללמד בחינם מאיפה ההמצאות חסרות הבסיס האלה?

למעלה