מה זה צריך להיות?!

Aviad1987

New member
מה זה צריך להיות?!

זה היה הפרק האחרון בהחלט של 8 כללים פשוטים? או שאני התבלבלתי או שהתסריטאים התבלבלו.

כן. זהיה הפרק האחרון../images/Emo87.gif

הם לא ידעו שהם לא יחזרו לעונה רביעית.

מה?! זאת הייתה עונה שלישית?!

לא, פשוט לא ייתכן. עונה שלישית החלה במוות של ג'ון ריטר, בלוויה שלו, לא? ומשם עד אז עברו.. יותר מ-28 פרקים! הרבה יותר, האמת. העונה השלישית החלה עוד כששודרה העונה השלישית של סמולוויל.

lolo6

New member
האם יהיה שידורים חוזרים ל8 כללים

פשוטים? בעיקר לעונה השלישית שהפסדתי את כל הפרקים האחרונים...?

מה?!!?!

א.לא תהיה עונה חדשה ל8 כללים פשוטים?! ב.האם ישודרו על העונות מהתחלה?

Aviad1987

New member
אתה טועה.

במהלך הצילומים של אחד הפרקים הראשונים בעונה השניה ג'ון ריטר נפטר. הסדרה המשיכה לעונה שניה ועונה שלישית בלעדיו. העונה שנגמרה עכשיו הייתה העונה השלישית והאחרונה. למרות ששום עלילה לא נסגרה, לא היה פה שום אזכור לכך שמדובר בפרק אחרון. חבל! יש לי רעיון מי אולי ידע את התשובות לשאלות
אהמ אהמ..

snier1991

New member
אני חולק עליך המון סטקומים משפחתיים

נגמרים שהבכור גומר תיכון(צער גידול בנות) קול'ג(מי הבוס) וכדומה

פחחחח.

אני מצטער, אבל דווקא הדוגמאות שנתת הן לא נכונות. במי הבוס הסדרה נגמרה כשהבת של טוני התחתנה בגיל 25. בצער גידול בנות אני לא יודע, אני ממש לא צופה בסדרה הזאת.

Aviad1987

New member
בצער גידול בנות זה באמת נגמר

בסיום הלימודים של די ג'יי.

Aviad1987

New member
אבל פה אף אחד לא סיים תיכון

ואני לא בטוח בכלל שהלימודים נגמרו. ז"א כנראה שכן כי 3 פרקים לפני הסוף היה את הנשף, אבל זה מבלבל. בכל מקרה פרקים האחרונים היו טובים. חבל שנגמר. טוב, לפחות נשאר 2 פרקים של "אבא חורג אמא חורגת" כל שבת בבוקר

fireman

New member
8 כללים פשוטים

קודם כל עד כמה שידוע לי הפרק האחרון של הסדרה ישודר ביס ויקאנד מחר בצהרים. אני לפני שבוע נשברתי וראיתי אותו אחרי שהורדתי אותו מהאינטרנט....אכן לא פרק שמבשר על סיום הסדרה אם כי אכן נותן תחושה שידעו שם שזה הסוף. העונה שמשודרת כרגע היא העונה השלישית והאחרונה של הסדרה. ג'ון ריטר נפטר לאחר צילומי הפרק השלישי של העונה השניה, הפרק הרביעי היה אותו פרק בו המשפחה מקבלת את הטלפון המבשר על כך שפול מת. בעונה הראשונה של 8 כללים פשוטים יש 28 פרקים וג'ון ריטר נפטר בין הפרק השלישי לרביעי, ז"א אחרי 31 פרקים של הסדרה. החל מהפרק ה40 סי ג'יי וג'ים (הסבא) הצטרפו לקאסט באופן קבוע. הפרק הראשון של העונה השלישית למי ששכח זה הפרק שבו כולם חוזרים מחופשת הקיץ, קרי מהטיול באירופה, בריג'יט מהמשלחת בוושינגטון, רורי מתחיל ללמוד בתיכון, וקייט מקבלת הצעת עבודה בתור אחות בית הספר. משם תספרו 24 פרקים וזה הפרק האחרון של הסדרה

למעלה