מה זה פה?

אורלי55

New member
מה זה פה?

שלחו אותי לבדוק מקומות טובים לפיקניק בחול המועד סוכות וחשבתי שיכול להיות באנטרנט מקום טוב עם צל ומים זורמים וגם מוסיקה. אז זה בסדר? אור

עטרה ב ט

New member
בטח בסדר

אבל אם את עושה פיקניק אצלנו, תביאי גם אוכל

shonshon5

New member
מה כל כך בסדר? מה החיפזון?

יש חוקים וכללים: א. תמונה ב. כתב יד ג. ציור של עץ ד. צילום כף היד ה. אישור הדיקטטור ואז... ועדת קבלה, תחקיר בטחוני, תאוריה, טסט... ונראה. אבי, שומר מסך.

עטרה ב ט

New member
בקשר לדיקטטור, מאחוריך !...

חשבתי לעצמי שג´וב של קיסר יכול מאוד להתאים לי, יש לי מלא חוקים וכללים שהיתי רוצה להטיל על העולם (וגם כמה גזירות). כך שאם דרויאן יוותר אני בתור (אני בתורררר, אננננני
) למשל: מי שצופר בתוך העיר: עונשו סקילה. מדעתכם ?

אריק!

New member
יש לי רעיון בשבילך....../images/Emo68.gif

את תחליפי אותי בתור וועד הבית ותכיני רשימה של תקנות מותר/אסור כאן. זה אמנם לא חיוני וישים אבל זה ימצא חן בעיני השכן המטומטם שלי שכל יומיים שולח קובלנות שאני לא מנהל את הענינים כמו שצריך. להחליף אותי הוא לא מוכן. בפעם האחרונה הוא ביקש שנתלה שלט שאומר שאסור לשחק בכדור במגרש החניה. שאלתי אותו לשם מה השלט הרי רק הבן שלי משחק שם, אולי פשוט נומר לו ? "לא, צריך שזה יהיה רשום". נתראה בקלפי - אריק

עטרה ב ט

New member
חוקים לועד הבית של אריק

1. לא משחקים בכדור בין 2 ל 4 2. לא גונבים מפתח של חביתוש בלי רשות של רגע ודודלי 3. לא תולים שלטים בין 3 ל 5 4. השכן משלם ועד בית כפול היות שהוא גורם לעבודה כפולה 5. מי שגוזז גינות לפני 10 בבוקר, דינו ארבעים מלקות 6. מי שזורק עטיפות של שוקולד בחדר המדרגות, דינו ארבעה כאלה לכל שכן 7. זה שמנקה את המדרגות, יש לו סדרת חוקים משלו: א. אסור לו לנקוש עם כלי הניקוי על דלתות ב. לעולם לעולם, אסור לו לפנות לשכנים (כולל לועד הבית) ג. אסור לו להשאיר ריחות של חומרי ניקוי בחדר המדרגות ד. הוא חייב לבוא כל יומיים להשקות עציצים ה. פנאלים ומעקים/ות הם חלק מהעבודה שלו ו. הוא חייב להחליף סמרטוט פעם בשבועיים ז. הכסף לכל הסמרטוטים יוצא מהחשבון של השכן הנודניק ז. אם הוא מנקה על רטוב כשעוברים שכנים, הוא חייב לתת להם לעבור בלי למצמץ ובלי לקלל בלב ח. מלבד השכן הנודניק אם תשימו לב תגלו שהאופטימלי זה שהשכן הנודניק יהיה זה שמנקה את המדרגות. 8. ועד הבית לא צריך לעשות כלום 9. ג´אנק בתיבות הדואר: סדרת חוקים א. מי שתופס את זה ששם את הג´אנק מקבל פרס ב. הנתפס נדון למאסר עולם ג. אלא אם כן הנתפס הוא הבן של אריק ד. השכן הנודניק צריך לרוקן את הפח של הג´אנק שלוש פעמים ביום ה. דואר שמתעופף מחוץ לתיבות: אותו כנ"ל ו. דואר לועד הבית: אותו כנ"ל ז. פרוספקטים שתופסים מקום בתיבה ואז אין מקום לשים דואר: אותו דבר אלא שבמקום מאסר עולם - מוות בעינויים. 10. בבית של אריק מותר להרעיש. כל משפחה אחרת שתרעיש, מסולקת לאלתר ובדיעבד מהבנין, בלי המלצות. 11. תיקונים, שיפוצים ובניה באחת הדירות חוץ מזאת של אריק: סעיפי משנה. א. רק בין השעות 11 ל 11:30 ב. רק פעם ביומיים ג. רק שבועיים בשנה. 12. חנייה: סעיפי משנה. א. מי שתופס מקום חניה לא שלו (במידה ויש חניה לבנין) דינו: כיסא חשמלי. ב. אם במקרה הוא תפס את מקום החניה בזמן שהיה צריך להעלות דברים מהאוטו לבית דינו: מנוי להארץ. ג. אם במקרה כל זה קרה כשהדברים היו כבדים דינו: ישיבה בצינוק עם שק על הראש כשברקע מתנגן ללא הפסק תקליט של דץ ודצה. ד. אם אין חניה לבנין, מי שתופס את המקום מול הבית : כנ"ל. ה. אם אין חניה לבנין, מי שעובר דירה צריך להודיע שבוע קודם לשאר הדיירים. ו. למותר לציין שהמעבר חייב להתבצע בתוך השבועיים של השיפוצים כמוסבר לעיל. וזאת רק ההתחלה. אי-ך ?

אריק!

New member
אם אני תולה לו את זה ( ואותו ) הוא

מת ´על המקום´. נראה לי שאת עומדת להחליף אותי בתפקיד, ויפה שעה אחת קודם. לפי דעתי הוא מקבל איזה ייעוץ פסיכולוגי ( בעצמו ד"ר פסיכולוג ) איך להתמודד עם השכנים מעליו. הוא נורא מוזנח ואגואיסט, ובהתחלה שם את כל הג´אנק שלו במרפסת, מעולם לא שתף רצפה וכד´. אבל כשהיה נופל איזה עלה או טיפת מים מהאדניות שאצלי למרפסת שלו היה מקים קול זעקה. כל מסיבה אצלינו הוא מיד מזמין משטרה. בתקופה ´החמה´ כדי לחסוך לו התלבטות אם זה מלמעלה הייתי פשוט משקה ישירות עם הצנור את המרפסת שלו, שירגע קצת. בסוף נמאס לו והוא עזב והשכיר לקול שמחת כולם. לפני חודש, לא יאומן כי יסופר, הוא חזר. פתאם גם הוא מגדל צמחיה ואפילו מטפסים במרפסת, ומקפיד שתמיד יהיה קצת בוץ על המרפסת. ממש לא מתאים לו. אני בטוח שזו עיצה שהוא קיבל מהפסיכיאטר שבטח מטפל בו: כדי לא להתרגז ממה שנופל מלמעלה. שכחתי לספר שיש לו ידיד. מתוך ששית שכנים בבנין ל -2 יש ידידים, גם לשלישי היה, עד שנפרדו. אחד מהם הוא ידיד טוב שלי, שותף בחברת הייטק ורק דברים טובים אני יכול לומר עליו. עכשיו אם את עדין רוצה להיות וועד בית בבנין, את מוזמנת. אריק.

אריק!

New member
אז כך, היום הייתי באסיפת הורים

ארוכה ומתישה. באטימות מוחלטת לתנאים ולשעה קבלנו הרצאה פדגוגית מפי הרכזת, ושיר מפי המנהלת. בחרנו וועד והסכמנו לכל תשלום רק שיניחו לנו. שעתיים ורבע על כסאות פלסטיק ואח"כ עץ. הלך לי הגב. הצלחתי לשכנע שאני לא מתאים לוועד. אריק.

למעלה