מה זה עכשיו???

שירי28

New member
מה זה עכשיו???../images/Emo5.gif

נמאס לי כבר מכל הדברים המלחיצים האלה.. בחודש שעבר עברתי טיפול ראשון עם גונל F, טיפול שלא הצליח (נו מה....) לפני 8 ימים הגיעה הווסת שהסתיימה כעבור 4 ימים. עכשיו אנחנו בחודש הפסקה בגלל ציסטות
היום קמתי בבוקר והזדעזעתי... כל הפרצוף התמלא לי פצעונים כמו שלא היה לי אפילו בגיל ההתבגרות, אני נראית כמו לפני מחזור ולא אחרי, ומקודם בשירותים גיליתי הפרשה חומה ורודה כמו לפני מחזור... אלוהים אדירים!! מה זה עכשיו???? האם התופעה מוכרת למישהי? האם ייתכן שזה בגלל הציסטות הארורות???
שירי.

עמית@

New member
ציסטות עשויות לשבש את כל המאזן

ההורמונלי- ולפיכך גם לגרום לפצעים והפרשות- האם עשית בדיקת בטא? אם לא- אז כדאי לעשות בדיקה חוזרת. והיה והיא שלילית- אזי אלה כנראה הציסטות
- אם זה ממשיך כדאי להיבדק עמית

שירי28

New member
לא עשיתי בדיקת בטא

כי אני ממש לא חושבת שיש טעם, אני רק מקווה שהסימנים האלה לא מרמזים על איזושהי בעיה נוספת ושבסוף יתברר שסתם נלחצתי. תודה.

שירי יקרה.

כשאצלי התגלתה ציסטה איימו עלי שאני לוקחת הפסקה, אבל במהלך המעקב על הציסטה אמרו לי שהיא הצטמקה ושאפשר להתחיל טיפול. זה משהו שתלוי כמובן ברמת ההורמונים בגוף. את הציסטה גיליתי בתחילת המחזור, הדימום היה רגיל, אבל אחרי שזה פסק חזר לי הדימום, הכתמה חומה למשך שלושה ימים. כן זה נורמלי. בקשר לפצעונים אני לא יכלוה לספר. רק רוצה להציע לך להנות מהחופשה הכפויה. בהצלחה וחג שמח. שרה

למעלה