מה זה עושה לכם?

puma141

New member
מה זה עושה לי?

שאלה טובה
זה אומר שכל מה ששונה חריג לא בתלם או בעיה מולדת או שוני שכובש פסגות ולייקים,וכל אחד יכול להתרומם או לקרוס ,וכל פיפס מציף את הרשת ודופק את המוח ,עד שאתה אומר לעצמך מה לא יעשו בכדי לקבל פרסום הכרה עזרה תמיכה וכו

שיווק ופרסום...

puma141

New member
לא ממש

הבנתי את הקשר......

מה שכן, אותי זה מעניין באופן אישי.
כי הסתכלתי על התמונה- ולא ידעתי מה אני מרגישה כלפי זה.
סתם בקטנה, לא משהו חריג שיסחוף ממני מסקנות מרחיקות :)
הבחורה דוגמנית. לא חסר לה פירסום.

הקשר הוא

שכל פיפס מקבל פרסום כחלק משיווק ופרסום,יש מסכנים ונהיה ממש כל מסכן רושם על שלט משהו ולך תעשה שיתוף בפייסבוק כדיקבל אמפטיה עזרה וכו!
זה משך אותך כי זה שונה כי את לא רגילה לראות את זה בחוץ!תחשבי כל אירוע כלשהו שבעולם ישר מתפרסם וזה דופק את המוח!

מה איכפת לי אם נולד לצביקה פיק עוד בן את מי זה מעניין הזוגיות שלו ?זה יכול להיות גם מישהו לא מפורסם.

אנחנו מקבלים יותר מידע שממש כבר אנשים מכורים לסלפי לפרסום לפייסבוק ראבק זה כולה תוכנה אומללה אלק חברים...

puma141

New member
זה בהחלט נכון

רק שכאן אתה נכנס לתמונה :)
הבחירה שלך-מה בא לי לראות ומה לא. למה בא לי.........? כאלה.
אני באמת לא מעורה. אפילו בפייס שלי אני לא כותבת-כלום!
רק לעיתים ממש ממש נדירות.......
תבחר את המידע שאתה רוצה, ואותו תקרא! הכל תלוי בך, אלא אם אתה מרגיש שאתה נכנע לדבר הזה....
אם אני לוקחת למשל פרסומות שקופצות לך מול העיניים בכפיה, אני בדרך כלל לא זוכרת אותם! אני לא קוראת, לא יודעת מה זה אפילו......
ואם במקרה בכל זאת זה נקלט אצלי- אני מ ח ר י מ ה את אותו מוצר/חברה, שכפו עלי את הדבר הזה....גם אם אני הכי אוהבת את המוצר/החברה בעולם.
קיבלתי החלטה, ואני פועלת על פיה....
אני בוחרת.

puma141

New member

למעלה