מה זה סקס יבש?
N nukexxxsf New member 28/3/05 #2 כמו סקס רגיל.. רק עם בגדים וכאלה.. יעני משתפשפים אחד על השני עם האזורים היותר אינטימיים של הגוף ונהנים...
כמו סקס רגיל.. רק עם בגדים וכאלה.. יעני משתפשפים אחד על השני עם האזורים היותר אינטימיים של הגוף ונהנים...
ע עידו דו New member 28/3/05 #4 נהנים? מי נהנה? אחר כך כואב הזין... והוא לא מדבר איתך שלושה ימים ואתה צריך לפייס אותו... מבאס טילים.
ע עידו דו New member 28/3/05 #7 וואי דייויד... נראה אותך עושה את זה עם ג'ינס... זה נראה לי אשכרה מקטין את הזין אחרי זה... הזין מרגיש כמו איזה ילד מוכה...
וואי דייויד... נראה אותך עושה את זה עם ג'ינס... זה נראה לי אשכרה מקטין את הזין אחרי זה... הזין מרגיש כמו איזה ילד מוכה...
N nukexxxsf New member 28/3/05 #18 ראית את הגינסים שלי... הם בגודל שלי... וחוץ מזה אני אומר לך... ל5 דקות זה טוב.. ב..ב..באמת... דיייי במה חטאתי???? כולה אמרתי סקס יבש זה נחמד!!!! *עכשיו בא הלינץ*
ראית את הגינסים שלי... הם בגודל שלי... וחוץ מזה אני אומר לך... ל5 דקות זה טוב.. ב..ב..באמת... דיייי במה חטאתי???? כולה אמרתי סקס יבש זה נחמד!!!! *עכשיו בא הלינץ*
D DaRזה אני New member 28/3/05 #20 פיכככככככככסס דלא עושים סקס יבש עם ג'ינס שהבת תהיה עם תחתונים והבן בלי כלום זה סבבה...ובגגג הבן עם בוקסר
פיכככככככככסס דלא עושים סקס יבש עם ג'ינס שהבת תהיה עם תחתונים והבן בלי כלום זה סבבה...ובגגג הבן עם בוקסר
P Pikachuu New member 28/3/05 #19 אהמ עידו? "הוא לא מדבר איתך" "ואתה צריך לפייס אותו" יש לך משהו לספר לנו עידו?
ע עידו דו New member 28/3/05 #22 כן אחי, אני מדבר אל הזין שלי והוא מתייחס אלי מה זה גרוע! כל הזמן יורק עליי... הוא כזה זין!
מ מKה אפורה New member 28/3/05 #12 מה אישי מה גמרת פעם מסקס יבש? אווף. אני שונאת מחזור. מצא מתי להגיע.