מה זה סנכרון?

u*m

New member
סנכרון

תיאום של פעולות שונות, כדי שיתבצעו בעת ובעונה אחת או - התרחשות בו-זמנית של מאורעות או של תנועות למשל - כשמדובבים דמות בסדרת טלוויזיה - מצלמים את הדמות מקליטים את הדיבוב.. ומסנכרנים ביניהם!

u*m

New member
ואני לא בטוחה שאפשר להשתמש ב"סנכרון

כפועל.. לכן, יכול להיות שטעיתי - כשרשמתי "מסנכרנים ביניהם"..

שני~!

New member
ניתקלתי בזה באודיגו ו..

וכתוב שם תחת ההגדרה "פרטים אישיים" "סנכרון פרטים אישיים" ואני אף פעם לא מבינה מה זה עושה.. אז אם אתם יכולים תסבירו לי בבקשה מה זה סנכרון פרטים אישיים את ההגדרות שכתבתם ל"סנכרון" הבנתי מצויין! ותודה!!!! אבל עדיין לא הבנתי איך זה מיתקשר לפרטים אישיים.. אם הבנתם את השאלה.. ויותר פשוט לשאול זה.."מה זה סנכרון פרטים אישיים?" תודה מראש! ShAnY

אני אנסה לענות על זה.. ../images/Emo4.gif

אין לי אודיגו, פעם היה לי. אף פעם לא ניסיתי את האפשרות הזו, אבל לפי מה שאני זוכר משם, זה יכול להיות האפשרות הבאה: באודיגו יש אפשרות לצרף לרשימה גם חברים מתוכנות מסרים מיידיים אחרות (ICQ, AOL, MSN...). יכול להיות שהאפשרות מאפשרת לסנכרן בין הפרטים שלך בתוכנה אחרת לאודיגו. כלומר - כל פעם שתשני את הפרטים שלך באייסיקיו, אז גם הפרטים באודיגו ישתנו בהתאם. זו לא ממש הכוונה של סנכרון, אלא יותר "ייבוא", אבל אני אחשוב על עוד אפשרויות. בהצלחה!

לסנכרן זה אכן פועל.

אני לא יודע עם זה כך בעיברית תקנית, אך גם חצי מהשפה המדוברת לא תיקנית
סינכרון פרטים זה, כאמור, להתאים פרטים. תתאימי את פרטייך האישיים על השדות הנ"ל. יש גם סינכרון בין מחשב לפאלם למשל, שפה הכוונה להעברת נתונים בנייהם - ליצור מצב שהמחשב יכול לשאוב נתונים מהפלאם ולהיפך. גם פה זה מעיין להתאים נתונים בין השניים.

nirasaf

New member
סנכרון...

אני לא יכול בדיוק להגדיר , אבל זה כמו תיזמון מדוייק בין 2 מאורעות/אובייקטים. למשל , בוא נסנכרן בין השעונים שלנו (=נתזמן, נכוון אותם לאותה השעה) או , בוא נסנכרן את ההגעה שלנו לשדה התשופה בשביל שנספיק לטיסה... מקווה שעזרתי

סנכרון זה התאמת מידע תוך השוואה

דוגמה אחת היא מ"פרקר לואיס": synchronize watches" - לסנכרן שעונים, כלומר שכל השעונים יהיו מתואמים ויראו אותו זמן. כך גם בין מחשב לפאלם, המחשב מעביר לפאלם מידע והפאלם מעביר למחשב מידע, כך שבתום תהליך הסנכרון המידע שהמחשב מחזיק זהה למידע שהפאלם מחזיק. כמובן שסנכרון היא מילה לועזית, אז הפועל לסנכרן הוא עיוות לצורך נוחות הביטוי, כמו הפועל לדסקס (discuss).

למעלה