מה זה סטורן רטורן?

ענת372

New member
מה זה סטורן רטורן?

הייתי מעוניינת לקבל הסבר מהו סטורן רטורן, מתי הוא מגיע ומתי עובר? אני בת מזל מאזניים ונאמר לי שזה קורה במזל שלי כעת. תודה, ענת

תשובה

זה אומר שכוכב סטורן נע לפעמים אחורנית, כמו כמעט כל כוכב, רק העניין הוא שסטורן הנ´ל נמצא עכשיו אמנם בהילוך אחורי במזל.. תאומים, לא מאזניים. אין לי מושג מי אמר לך מה, אבל כדאי באמת לבדוק מי באמת אומר מה, כדי שלא יפחידו אותך סתם. בגדול, אין לזה באמת שום משמעות ספציפית, על כן כדאי להפסיק לדאוג, ולהגיד למי שדאג להעביר לך את הידיעה הזו ללמוד קודם קצת אסטרולוגיה לפני שהוא משחרר אינפומציה חסרת בסיס וחסרת משמעות.

Tal_Ya_Tal

New member
סטורן ברטרו או SATURN RETURN../images/Emo35.gif

היי יאיר, נדמה לי שהבחורה התכוונה לסטורן ריטרן. דבר שמתרחש בפעם הראשונה בסביבות גיל עשרים ותשע/שלושים כאשר סטורן משלים ´סיבוב שלם´ על מפת הלידה וחוזר למיקומו המקורי במפה. בדרך כלל, מתחילים אז לחוות יותר את האנרגיות של סטורן על כל המשתמע מכך במפת הלידה. בפעם השניה, זה קורה בסביבות גיל שישים~ ואם ´יש לנו מעט מזל´, גם בתשעים
L&L TALYA

אכן, צדקת טליה. כנראה שטעיתי.

משום מה גם אני חשבתי שהמדובר בשבתאי ברטרו, אבל כנראה שאכן צדקת, ותודה על התיקון. בגדול, זה אינו זמן מסוכן כלל, אלא בעצם מעין בחינה של כל מה שלמדת בשנים שעברו, לפני המעבר לפאזה אחרת בחיים, כדי לממש את כל הלימוד הזה. ותודה לך, טליה..

ענת372

New member
תודה של התשובות... ועוד משהו

אני כעת בת 29, זה אומר שעד גיל 30 החיים שלי יחזרו למסלולם ? כי הם כבר 4 שנים בבלאגן... שוב, תודה רבה על התשובות ענת

מצטער יקירתי, אבל אין קשר..

המעגל הסטורני מתחיל בערך בגיל עשרים ושבע וחצי ונגמר בגיל 30, אבל הוא יותר סמלי ומטפורי מאשר מעשי מהסוג שעוצר בלגנים.. הבלגן שלך הוא אישי יותר, וקשור אליך בלבד.

למעלה