מה זה סוכות ?

emmy5

New member
מה זה סוכות ?

אני זוכרת את הסוכה שהיו בונים ברחוב שלנו ..אצל השוכט ...שם גם היה בית כנסת קטן ..אני חושבת שזה היה החינוך היהדי בקשר לסוכות ...

emmy5

New member
IZUIZUבוקר מצויין ,חג שמח !!!

מחכה לך בסוכתנו בחיפה

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

אמי את בונה סוכה???? אף פעם לא היתה לי סוכה... אבל כשהבן שלנו היה צעיר בעלי בנה איתו ועם כל ילדי השכונה סוכה בחצר... שבוע שלם עבדנו על הקישוטים והסוכה היתה מרהיבה....לשמחתנו ולשמחת כל ילדי הצ'כונה...

misu0071

New member
בוקר טוב לכולם ומזל טוב ליעלי../images/Emo140.gif

יעלי זו שעת כושר לברך אותך באהבה ובאושר ולהוסיף איחולים חמים לנחת ולאריכות ימים עד מאה ועשרים

offe

New member
../images/Emo124.gif הודעה חשובה ממני

בוהוריים טובים. כאשר אני מכניסה משהו מפרי עטי לפורום - מלבד השירים הקטנטנים החמודים ששולפת בן-רגע ומתאימה אותם לסיטואציה של אותם רגעים בזמן אמת בדרך כלל אני רושמת ליד הכתובים שלי - זכויות יוצרים - גם אם זה לפעמים נראה טיפשי - הרי כל אדם עושה מה שמתחשק לו כשהוא רואה חומר של אחרים, אולם זה נותן לי הרגשה טובה שמולי עומדים אנשים עם אופי טוב שמכבדים זכויות אחרים. אם אי פעם כשאני מעבירה לכם חומר שאיני מציינת מהיכן הציטוט - אנא אל תייחסו אותו אלי - רק תקראו ותיהנו כמו שאני נהנית מכל חומר שאתם מביאים לפה. ב
מראש offe

חייםלוי

Member
מנהל
../images/Emo45.gif היום זה כבר לא פרי עטך כי אם

פרי מקלדתך
. אנחנו תמיד נהנים לקרוא את מה שאת כותבת או מצטטת.

vera2

New member
פורום שישים + אתם אנשים נחמדים

ומאוחדים מרוב גיבוש ויחס אישי ביניכם לרעיה הפניה בשמות כל הזמן בשירשורים כעין צ'טים, אתם מצליחים רוב הזמן להתעלם מחברים מצטרפים. קבלת הפנים מאוד יפה ונלהבת ומחברים אחדים אף אישית. אולם מרוב יחס אישי אתם מצליחים להתעלם מאנשים לא מוכרים ולא להגיב להודעותיהם כמו שקרה היום באיחולי הברכה. וגם פעמים אחרות. מאז שאני הצטרפתי היו עוד מספר נסיונות הצטרפות אבלף אף אחד לא נשאר. גם אני נפרדת מכם בברכת חג שמח.

yaely2

New member
מנהל
Eidesh Vera, Varya ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

שלום וורה
בדרך כלל כשאנו מעירים אנו עושים זאת כדי לתקן את דרכו של הזולת. אשמח מאוד לעבור איתך על הודעותיך ולראות היכן לא ענינו לך, נכון, כדי לנהוג בהבנה רבה יותר בעתיד. אשמח אם תשתפי איתנו פעולה. זה יעזור לפורום לנהוג יפה יותר בעתיד, זה יעזור לחדשים שיצטרפו, ויעזור לך להשתלב בינינו אם תהיי מעונינת. מודה לך מראש על ההערות הבונות שתתני לי

vera2

New member
ליעלי שלום../images/Emo46.gif

ראי הודעתי מ13.23 תגובתך בשעה 14.29. אם ההולעתי ולו במהשהוא באוירה דייני.

yaely2

New member
מנהל
וורה, השבתי לך גם שם../images/Emo74.gif

לוורה ולכולם
רק שלשום ביקשנו סליחה הבטחנו להיות סובלניים יותר. הברכה שלך וורה הייתה היחידה שהתייחסה לשיר שכתבתי, ובכל זאת לא ראיתי אותה. קורה. הרבה פעמים אנחנו לא רואים ולא מגיבים, אך כשהשני אינו מגיב אנו מיד מפרשים זאת לרעה. "הוא כועס" "הוא מזלזל" "נחזיר לו" ועוד. לא, לא הוא פשוט לא ראה, אז מה כותבים מסר. "בטח לא ראית את ההודעה שלי, אשמח אם תתיחס" ושלום על ישראל תרתי משמע.

shaiv

New member
ליעלי ../images/Emo49.gif ליום ההולדת ../images/Emo77.gif../images/Emo79.gif

ליעלי מדל טוב ליום הולדתך
עד מאה ועשרים חג שמח ושנה שובה

yaely2

New member
מנהל
Y Y Y לא שכחתיך שהיב../images/Emo121.gif../images/Emo23.gif

שלום ותודה שהיב
מליון שנה ועוד שנה לא ביקרת, מה שלומך? אתה מוזמן לחגיגת יום ההולדת שלי ב 1.10.04 בחיפה בשעה 10:00 בבוקר. פרטים במסר.

shaiv

New member
חג שמח ושנה טובה ../images/Emo79.gif ../images/Emo39.gif

חג שמח ושנה טובה לכל חברי הפורום

מנורה

New member
שבי ../images/Emo51.gifחג שמח גם לך../images/Emo74.gif../images/Emo140.gif

אשמח להכיר אותך במפגש

חייםלוי

Member
מנהל
שלום ורה כבר קרה כמה פעמים שעברתי

על כל ההודעות ביום (כך לפחות חשבתי) ואעפ"כ נשמטו ממני הודעות אלה ואחרות. כולם כאן רק בני אדם ויכולים לפספס הודעה. אגב הפרש של שעה בתגובה בפורום זה זמן סביר ביותר. הרי אף אחד לא נמצא כל היום על המחשב. אני מקווה שתקבלי זאת בהבנה.

zigd

New member
ליעלי ../images/Emo54.gif

ליעלי זמל טוב ליום הולדתך : שיר זה מוקדש לך ליום הולדתך עד מאה כעשרים הברכך , ובודאי יצטרפו החברים לברכך בזאת באלף מילים . אדם טוב-אינו זה אשר נותן מהעודפים שלו, מהשפע שלו, אדם טוב הוא זה אשר מחלק אתך , את המעט שיש לו, בדיבור כמו במוסיקה, חשובות השתיקות לא פחות מאשר המילים...... ושוב מזל טוב מ-

למעלה