מה זה נהיה ארוך

מה זה נהיה ארוך

פתחתי לכם חדש וקצר יותר

מסכים איתך ... אפילו לא מנסה להביא

את דעתי למרות שביקשתם תגובה של גבר. אבל לאיזה גבר יש כל כך הרבה סובלנות... מוצאת מה שלומך? סגול(היום למד שפיג´מה ממשי יותר קל להוריד מבחורה).

וואלה בסדר סגול

נהנת מכל רגע, מחר סבבה לא צריכה לעבוד ומה איתך תגיד? לא יכול בלי הסוגריים האלה למטה? ומה מחר תבין ? שעדיף לא ללבוש את הפיג´מה?
מוצאת (שמנסה לדמיין את חיוכו של סגול)

צבי!!!(מנהל חשבונות שלי) בוא הנה...

תסגור את מה שיש לסגור איתה רק אח תגיד לי שיש לי רווח בסוף השנה ואני צריך לשלם מיסים על כך!!!. סגול(מעדיף להשקיע ולא לשלם מיסים).

*יערית

New member
ממממממ...רק היום למדת..?../images/Emo13.gif

כנראה שיש לך עוד הרבה מה ללמוד בדרך
ויש ספר קטן של דן בן אמוץ מכיר? זיונים זה לא הכל!!!!!! אבל בטח יהיו אלו שיוסיפו:אבל העיקר

אך חולה על היערית הזאת...

טוב את הספר הנדון קראתי בגיל 13 והוא לא עשה עלי רוזם כבר אז... מה שמפתיע אותי הוא שעוד לא למדת אותי סגול אוהב להתמקד על פרטים!!! כאשר אני אומר משי אני מתקוון למשי סיני אמיתי!!! לא לא משי תילנדי ולא משי סינטתי כל שהוא, אני מדבר על קימונו תוצרת סין העממית!!! סגול(תמיד יזכור אילו עגילים לבשת ביום הפגישה).

*יערית

New member
וואו נידהמת....

איזו בקיעות באריגים!!!!!!!! פרסי למופת
חביבי...משי יכול להיות סופר משי...העיקר שהבחורה מתחת היא אמיתית ושווה!!!!!!!(הכנסתי לך..) מה שווה משי סיני אמיתי..על בחורה מזוייפת...(וביננו שגם מזייפת) עכשיו אילו עגילים היא באמת ענדה בפגישה..(סתם מטעמי טעם)

*יערית

New member
מכירה את אלו.....

שיודעים להוריד עגילים מתנוך האוזן בעזרת הפה? אל תגיגי לי שגם סגול יודע.....האם כך הוא זוכר? יש לו אוספים בבית? צריך רב בריח עם הסגול הזה

א. אני אשכנזי מנייק!!! ב. כנסי רגע.

בהמשך לב´ כבר אמרתי ואני חוזר ואומר לא נכנס עם כל אחת למיטה. אם את כבר הגעת למיטה שלי שתדעי שמחר בבוקר את גם תיהיה שם ואני לא אחפף אותך לאחר המעשה, מאחר וזה מנהגי אני בוחר את אלו שאני ארצה להמשיך להיות בחברתן גם ביום המחרת. בקשר לעגילים היא לבשה עגילי טבעת מזהב 18 קרט משובצים בפנינים, באמת עבודה יפה. סגול(יצא פעם עם בת של צורפת ולמד להעריך תכשיתים).

למעלה