מה זה מסעדת דיינר?

TxxEBBS100

New member
מה זה מסעדת דיינר?

יש סוגי מסעדות שהן דיינר... מה הכוונה?

פ ו ל ק ע

New member
זה סגנון מסעדות אמריקאי, רואים אותו הרבה

בסרטים סטייל גריז. להבדיל, בסרטים פחות הוליווודיים ונוצצים הוא מופיע כמקום סליזי עם מלצרית שמנה ומוזנחת ששופכת קפה דלוח לכוסותשל אנשים אומללים... האוכל בדיינר אמריקאי מתאפיין בעיקר בכמויות בלתי הגיוניות של שומן: המבורגרים, בייקון אנד אגס, כריכים, טוסטים וצ'יפס. בקיצרו - אוכל אמריקאי. יש כמובן גם דיינים מצויינים עם אוכל טוב, אבל בגדול הז'אנר לא עושה חסד לאומה האמריקאית. בארץ אין ממש דיינר, יש כמה קרובים כמו אוונגרד ומוזס. שמגישים אוכל לא רע בכלל.

עוד מאפיין של דיינרים

היא הישיבה על ספות משני צידי השולחן, לעיתים בתאים סגורים. לדעתי, לרשימה של פולקע אפשר להוסיף את דיקסי ואת בלק.

prizman

New member
היה לפני אי אילו שנים

באלנבי 52 או 54 שרד כשנתיים ושבק.

Forum User

New member
דיינר זה לא רק אוכל, זה קודם כל מקום

כדאי לקרוא פה קצת על ההסטוריה של הדיינר האמריקאי. בשבילי, בישראל, כל מסעדת דרכים היא דיינר, ביחוד אלו הממוקמות בתחנות דלק (כמו ולרי במחלף ינאי וקויאה בצומת העוגן-משמר השרון).

Nרב

New member
יש גם מסעדה בסגנון אלביס, לא? שגם משדרת את

הסגנון, לא?

ההארד רוק קפה בדיזנגוף סנטר

היה דיינר של ממש. האם קיים עדיין או אני שוב מוציאה דברים מנבכי ההיסטוריה?

SimpleAim

New member
היסטוריה לגמרי

אבל איכשהו גם היום אחרי הרבה שנים לא נראה לי שפתחו משהו במקום... מה שמזכיר לי דיינר (מבחוץ לפחות) זה הEAST 38 שזה מיתוג מחדש לאוונגרד באבן גבירול. גם הים-בורגר שהיה בהרצליה (שנפתח על חורבות פיצה אקספרס) היה דיינר עם אוכל ממש ממש טעים, ופנקייק שהייתי שמחה לאכול שוב. היום אגב, יושבת באותו מקום ממש מוזס ההרצליינית.

למעלה