מה זה מה

kodman

New member
סתום תפה

לך תעשה שיעורי בית אחרת תצטרך להישאר פעמיים כיתה ה'. כמו שנאמר פה ע"י כמה - אתה רק מחפש לכתוב תגובות שליליות לאנשים. אני לעומתך לא מחפש כל היום לרשום תגובות שליליות בשביל להתלהב - לא נורא תגדל קצת אולי זה יעבור (תלמד פסיכולוגיה יש שם פרק על הרצון לתקיפה ושליטה בגיל ההתבגרות). kodman

or001

New member
ממ,מעניין למה ל700 אחרים שאומרים לך

לשתוק אתה לא עונה ככה... מאד מעניין

סנופ הוא קריפ וכנראה גם שהוא יהיה

בן 100 הוא ימשיך לעשות את מה שהוא עושה(לפחות הוא הפסיק לעשן..) והסמל שהוא עושה הוא של - tha eastsidaz

enwhysea

New member
סנופ ילד קטן ומפגר

סנופ עושה גאנג סיינס של הקריפס ולבש הרבה מאוד כחול בתחילת דרכו. בתיכון סנופ היה ב"לונג ביץ אינסאין קריפס" והיה בכלא מספר פעמים אחרי התיכון על סחר בקוקאין ועברות "קטנות" עוד ראפר שהיה בקריפס היה איזי אי (בסט אחר של הקריפס) אולי הסיבה היחידה שסנופ בחיים היום זה המוזיקה... אז ממש לא ברור למה הוא ממשיך לעשות סימני ידיים...

ממה שנדמה לי, לא בטוח..

1. הסמל זה של האיסטסיידרס, שנדמה לי שהם פשוט באיסטסייד, (אני יברר). 2. סנופ הוא X קריפ'ס, ביחד עפ ICE CUBE שגם X קריפ'ס (ב UP IN SMOOKE הם עושים את ההליכה של של הקריפס- C WALK 3. שוג נייט היה מנהיג של בלאדס איפשהו, והם גם מתישהו היו שומרי ראש של פאק...( נראה לי כתוב על זה בקישור על הרצח של טופאק)..

Pace

New member
Ice Cube לא שייך...

הוא לא היה לא בקריפס ולא בבלאדס, יאמר לזכותו. אבל... בסוף שנות השמונים הוא התחיל להתקרב ל-Nation Of Islam, שלדעתי גם היא סוג של "כנופיה". ה-C Walk הפך לדבר כל כך מפורסם, שאפילו כמה שחקני פוטבול היו מבצעים אותו אחרי טאצ'דאונס, ללא השתייכות לכנופיה זו או אחרת. אז נכון, ב-Up In Smoke Tour הם היו נוהגים לבצע את ה"ריקוד" הזה, אבל לא בהכרח בגלל שהם שייכים לסט זה או אחר... פשוט זה באופנה כרגע... Mack 10 בעצמו, שהיה נמצא על הבמה בזמן ה"ריקוד", הוא בכלל בלאד (או אולי סוכה בלאט?) לשעבר. אפילו ילדים לבנים בארה"ב מבצעים את הריקוד הזה במועדונים... כל העניין הזה של הקריפס והבלאדס הוא כל כך מפגר...

tupac west side

New member
תודה אח שלי

על תשובה כמו שצריך (פאנדירו) ןkodman אני לא מחפש תגובות שליליות אני פשוט סקרן.... לפאנדירו - ב up in smoke מי שעשה את ההליכה זה wc וגם על הבמה היו mack 10 ו ice qube מה זה קריפס????

כנופיה, נדמה לי שבוואסט קוסט +לקרוא

ת'אמת אני לא בטוח ואני כבר לא זוכר, אבל נדמה לי שבשרשור של הרצח של טופאק יש על זה מידע... ולחברי הפורום- ראסמי, למה כל הזמן להסתלבט, זה פורום מוזיקה שחורה, והבנאדם שואל שאלות שקשורות למוסיקה, אז במקום להתחיל לזיין בשכל, תתנו קצת מידע (שיש לכם הרבה ממנו) כי בשביל זה קיים הפורום הזה בכלל...

Bracker Bracker

New member
בלי לזלזל

זה טוב שהוא מתעניין וזה אבל איך עושים סימנים עם הידיים או כל מלחמות הכנופיות וכדומה זה לא קשור למוזיקה ואני לא מבין מה מעניין בזה כל כך

enwhysea

New member
קשור מאוד

כמה שאני שונא את כל הקטע הגאנגסטא.... זה מאוד מאוד קשור... הרבה ראפרים מודרנים גדלו בגאנגים או מסביב... רוב האופנה של ההיפ הופ האמריקאי זה אופנת גאנגים דברים כמו הווסט סייד והסי וואלק... אנשים כמו סנופ ואיזי הם רק דוגמא קטנה... כמה שזה לפעמים עצוב הראפ וגאנגבאנגינג קשורים בהרבה רמות והרבה היסטוריה... וזה שפייפטי סנט הוא הראפר הכי חם היום בארה"ב זה רק ממשיך את הקשר העברינים בהיפהופ

למעלה