מה זה "מג"?\"רב מג"?

RoCKeR121

New member
mage / arch-mage

או בתרגום יותר חופשי קוסם או "רב קוסם"(יעני קוסם ברמה יותר גבוהה) קאפיש?

La Gamba

New member
נראה לי שברומח הדרקון ההבחנה

פחות ברורה. רייסטלין מכונה רב מג רב עוצמה, בדרקוני סתיו. למרות שאין עוררין על כך שהוא בהחלט עוצמתי, יש לו פז"מ מינמלי, והוא מגיע פחות או יותר טרי אחרי המבחן שלו. מבחן שנראה הרבה פחות מרשים, והרבה פחות קטלני ממה ששיוו לו יוצרי הסדרה, לאחר קריאת סיפור ה"מורשת"- מבחנו של פאלין.

La Gamba

New member
"טרי"

למרות שלדעתי זה יותר קרוב ל3, קוסם עם פז"מ של שלוש שנים זה לא כזה מרשים כמו הבחור הטיפוסי עם הזקן הלבן שבתפקיד יותר מעשור.

Galum

New member
האמת היא שזה חמש

לפי כבשן הנשמה הם הגיעו למגדל חודשיים אחרי שהחבורה נפרדה לכן זה חמש שנים

yuki kun

New member
וגם..

לפי הכבשן רייסט בורך בכישרון יוצא דופן [גדיל מוגדל וכאלה..] . ז"א הוא ממש חזק מההתחלה. ובכלל הוא כ"כ מגניב שרק בגלל זה מגיע לו
. . .

Guybrush Marley

New member
בלעכ..../images/Emo118.gif

הוא לא הגדיל את גדילן. הוא עשה כישוף אשליה פשוט, "חזיון תעתועים" (אני מניח, לפי AD&D. זה קסם פשוט מעוצמה ראשונה. בשביל שתבינו מה זה אומר - גם קוסם דרגה ראשונה יכול לעשות קסם מעוצמה ראשונה, ולפי רומח הדרקון בD&D, קוסם מקבל מכתב מווירת' כשהוא בדרגה שלישית. האשליה שמגדילה את גדילן היא קסם בסיסי ותו לא)

yuki kun

New member
אוקי...

אז טעיתי בגדול, סורי. בפעם הבא אני יבדוק בספר כדי לוודא
אם אתה אומר את יודע. אני לרוב משחק בלי כל החוקים, ככה זה יוצא יותר זורם.. D:

ofnick

New member
צטער על ההיתפרצות

אבל אתם שוכחים שהרב מאג הזקן ניכנס בגופו של רייסטלין בזמן המיבחן לכן עוצמתו ועוצמתו של רייסטלין עצמו יצרו את הרב מאג בעל הכוח הגדול ביותר למרות חוסר ניסיונו של רייטלין היה לו את ניסיונו של אותו רב מאג זקן שסילחו לי שאינ י מבטא את שמו פשוט ארוך לי מידי

yuki kun

New member
מאוד ארוך...

פיסטנדנטילוס... אבל עדיין רייסט שיחק בו וסידר אותו כדי ישרת אותו ולא להפך כמו שפיסטנדנטילוס רצה. לרייסט יש משו.

למעלה