מה זה לעזאזל??

l l i a t

New member
מה זה לעזאזל??

חדר חזרה בתשובה?! כפייה דתית זה עדיין חוקי??

בושה

אני רוצה לציין שהבלוג הזה זה בושה. העלתי טענה, שבתנך רשום שהעם היהודים זה "העם הנבחר", ואני נוצרי, אז שאלתי אם זאת אומרת שהם מרגישים מעלי ? מאותו הרגע, כולם הפסיקו להיות נחמדים אלי ,והחלו לקלל בלי סוף, לאיים בפרטי וכל מיני דברים ממש לא יפים. בעל הבלוג לא מגיב , וכשאני מחזיר להם , הוא ישר אומר לי להפסיק ומאיים שיעיף אותי. בקיצור, זה בלוג של גזעניים !! בסך הכל נכנסתי לשמוע דעות נוספות, להכיר קצת אנשים שלא יצא לי לדבר איתם ביום-יום, אבל הם גזעניים, אין עם מי לדבר שם. אבל אם המצב היה הפוך, והיתי יהודי בבלוג של נוצרים, ישר היו משווים את זה לשואה...

danielr1

New member
שום כפיה!!!!!../images/Emo161.gif

אין בזה שום כפיה בגלל שהצופה הוא זה שמחליט להיכנס לחדר או לא להיכנס ואף אחד לא נכנס בכוח...ככה שאין כפיה

p00ga

New member
לא כפיה ולא עגבניה

לגברת ליאת היקרה כחלק מעקרונות הפלורליזם של מדינה דמוקטרית ישנם זרמים שונים ואנשים עם דעות שונות.נכון,לא תמיד זה מוצא חן בעינינו לא תמיד אנחנו אוהבים את זה ולא תמיד אנחנו מסכימים עם מה שמוצג.אי לכך, הרי שיש לך את האפשרות לבחור את התכנים המתאימים לך ואת השידורים הנראים לך לנכון.לכן יש באפשרותך לא לצפות בבלוג שאיתו את לא מסכימה,שאת מוצאת אותו משעמם או לא מתאים לך מאי אילו סיבות כאלה ואחרות.מכאן ניתן להסיק כי אין פה שום כפיה דתית שכן אין מחייבים אותך לראות את שידור הבלוג שבו אותו אדם (שאת שמו אני לא מכיר עמו הסליחה) מפיץ את הדת.להבא אנא דייקי בלשונך כדי לא לפגוע ברגשות האחרים בצורה מיותרת בתודה אני

איזה כפיה איזה, פשוט סתומה ליאת

אף אחד לא מכריח אותך להיות בחדר של חזרה בתשובה, אז בדיוק פה נגמרת הכפיה. איזה טיפשות וצרות עין יש לך. אם את שונאת ת'דת לפחות תגיבי בהתאם ותילמדי לפחות את השנאה שלך להוציא בצורה שאנשים לא יזלזלו בך לגמרי.

גזעניים !

לא הבנתם את ליאת כמו שצריך, ויפה שאתם מתעלמים מהבעיה האמיתית של הבלוג - גזענות! אף אחד לא ישכנע אותי אחרת אני נוצרי, ואני מרגיש את הגזענות שם פשוט קשה לי להאמין שקיימת עדיין גזענות כזאת במדינת ישראל, מצד היהודים. פשוט מזעזע, במיוחד אחרי מה שהעם הזה עבר

למעלה