מה זה יכול להיות?

מה זה יכול להיות?

יש לי כאבים חזEים בכף ברגל עם התמקדות בעקב (ובעיקר בעקב ימין) ובין נקודות ( סיניות) sp3 -sp4. הכאבים מוחמרים בעיקר בלילה. למישהו יש רעיון ממה יכול לנבוע כאבים שכאלו?

andre la mousia

New member
יש לי משהו דומה ביותר...

(אבל מה אני יודע....) מישהו אמר לי שברפלקסולוגיה האזור שכואב אצלי, בעקב, קשור לאיזור שבבטן שלי (שיש לו בו בעיה ידועה), ולדעתו אולי אם אני אפתור סופסוף את הבעינ שלי בבטן, אז הסימפטומים המקבילים בעקב יחלפו. האם יש בנוסף לך אבנורמליויות על/מתחת לעור?

avorly

New member
andre la mousia,

ברוך הבא בצל פורומינו. אני מקווה שההסבר שנתתי ליעל עוזר לך במשהו. אם לא- שאל עוד שאלות מכוונות שנוכל לעזור.

avorly

New member
יעל קליימן, ברוכה הבאה בצל פורומינו

sp3-sp4= האזור שבו מדובר הוא אזור החוליות הטורקאליות בעמוד השידרה. האם קיימת בעיה כלשהי בגב עליון? האם ישנה בעיית נשימה כלשהי? לגבי העקב= העקב מוגדר ברפלקסולוגיה כאלמנט האדמה. החלק הנמוך ביותר בעקב הוא אזור הרפלקס של גב תחתון והאגן. הצד הפנימי של העקב, באזור החיבור בין המים לאדמה, או כדי לחבר אותך לרפואה הסינית- הנקודה שנמצאת בקו ישר מתחת ל- sp5 היא נקודת רפלקס לגבי טחורים.

0 אור 0

New member
וכמובן לא לשכוח שהוא קשור לאם

אם נתבונן לפן ההוליסטי יש קשר עז מאד לאם - כדאי לראות אם לאחרונה יש בעיה שקשורה לאמא או לילדים (האמהות שלך), או בעיה שקיימת זמן רב ועכשיו צפה ומכאיבה

זה בהחלט הכיוון..

אבל אם ככה למה יש זמן של כאבים והחמרה בלילה? ( בהנחה שהקשר לאמהות אינו משתנה).

freearth10

New member
אולי כי ב../images/Emo29.gif

אנחנו פנויים יותר להקשיב לגוף ולשאול אותו למה? מה יש לנו ללמוד מהכאב? למה הוא בא דווקא עכשיו? האם הוא רוצה למנוע מאיתנו משהו? האם קרה משהו שהעלה אותו דווקא היום על פני השטח? מאיה

freearth10

New member
ועוד משהו

היי יעל, הקשר לאמהות הוא קשר ייני ולכן אולי לא מפליא שהוא בא לידי ביטוי חזק יותר דווקא כאשר הירח הוא השולט.
מאיה

shiri240

New member
נכון מאוד 0 אור 0.....

ייתכן שיש פה גם קשר לאימהות שלה או ו/או הילדים שלה, מבחינה נפשית/רגשית-שהייתה בעבר ויכול להיות שעכשיו היא מכאיבה, כמו שאמרת או שקיימת בהווה. באמת כדאי שהיא תבדוק את העניין הזה. יום מקסים. שירי.ב.

תודה , אני מתחברת יותר לנפשי שבזה..

אם כי גב עליות ( כפיים ושכמות ) תמיד תפוסות. ומחמאה לתחילת השבוע - יופי של פורום , אני אומנם לא רפלקסולוגית אבל נראה לי שאלמד פה הרבה..
שבוע טוב

shiri240

New member
אני ואני בטוחה שכל חברי הפורום....

נשמח אם תמשיכי "לבקר" פה בפורום שלנו. הוא פתוח בפני כולם- גם אילו שלא רפלקסולוגים ושמחה לשמוע מה שאמרת-שתלמדי מאיתנו הרבה ואני אישית יכולה להגיד לך שאני בעצמי למדתי פה הרבה דברים ממטפלים וגם מכאילו שלא מטפלים ברפלקסולוגיה. בברכת יום נעים ומקסים. שירי.ב.

avorly

New member
יעל,

הפירוט לגבי המיקום שעליו דיברת לפי המפה הרפחקסולוכית בא כדי לסבר את אוזני אלו שלא מכירים את הנקודות הסיניות. נוסף לכך- מאוד נשמח לראותך בנינו. בטח כבר ראית שלא כולםם כאן רלקסולוגים, אך לכולם כאן מטרה לעזור כמה שרק אפשר.

למעלה