מה זה יזיז?

שוטרת*

New member
מה זה יזיז?

יזיז הוא ראשי תיבות של ידיד לטרת זיונים. הבחורה הממוצעת יכולה בפוטנציה, למצוא לה לפחות 20 בחורים בשבוע שהיו מתים לזיין אותה. וזוהי בעצם תוצאה של חוסר הבררנות המשווע הקיים בקרב הזכרים היותר שפלים. אם כן נשאלת השאלה מדוע הבחורה, שבעצם היתה יכולה לזיין ללא היכר לו רק חפצה בכך מעדיפה בחור אחד כשהמטרה היחידה בקשר איתו היא זיונים חוזרים ונשנים. והתשובה היא - היא, לא. בקיצור, אם בחורה מאמצת לה יזיז היא מן הסתם מוצאת בו משהו מעבר לסקס איתו. שוטרת

גולן בן

New member
אתן עושות לנו עוול ........

שוטרת חמודה אני ניתחתי את הנושא לעומק ואני חושב שנעשה לנו הגברים עוול חמור. משחר הימים אנחנו הגברים קיבלנו את הגנים של ההישרדות אנחנו מכיוון שאנחנו לא יכולים להרות אנו משתמשים בכם ככלי ע"מ לישרוד, לכן גבר יכול להביא ילדים מכמה נשים (את יכולה לראות את זה בבעלי חיים) בו בזמן אישה לעומת זאת יכולה להרות מגבר אחד בלבד. אנחנו מפעילים פחות רגש בד"כ בסקס אנחנו חודרים שזה דבר חיצוני ואילו אצלכם זה פנימי(יותר אישי). קיום הגבר הוא במצוקה לוקחים לו את כל היצרים ומבייתים אותו אומרים לו ללכת נגד הטבע נגד היצרים שמוטבעים בו מלידה. מהיום הוא צריך להיות עם אשה אחת (דבר שמקטין מבחינתו את סיכויי ההישרדות שלו) ולשלוט בייצר שטבוע בו. מה גם שאתן לא בדיוק עוזרות עם כל המחשופים, העיניים, הביקיני, הריח שלכם, כל פריטי הלבוש הסקסי שלכם ועוד.אתן פשוט לא יכולות להבין מה קורה לנו ביום יום. לכן אני חושב שנעשה לנו עוול, בנות אנחנו משתדלים אבל זה לפעמים חזק מאיתנו תבינו. מקווה שהצלחתי לתת לכן זווית ראיה קצת שונה לגבינו בסופו של דבר אנחנו הגברים מתים עליכן ומה לעשות לא יכולים בלעדיכן וטוב שכך שיהיה יום נפלא וגדוש סקס

שוטרת*

New member
גולן...

סקסי, מי שהמציא את המושג "יזיזה" זה אתם הגברים השורדים (כפי שכינית אותם) וזה בהחלט לא אני... שוטרת

גולן בן

New member
תתני לי לתקן לך טעות נפוצה.....

אמנם אנחנו חרמנים תמידית אבל זה לא אומר שאנחנו טפשים נראה לך שאנחנו ניתן לכן סטטוס שיפגע בנו לכן המושג יזיזה הומצא עלידיכן הבנות כן אתן המצאתן את המושג אבל איפה שהוא בדרך הדבקתם את זה לנו כמו הרבה דברים אחרים שאתם אוהבות להדביק לנו (כל הגברים בוגדים כאילו אתם לא , שהזין עומד השכל בתחת מה עם כשאתם חרמניות השכל לא בתחת כמה פעמים קרה לכן ששכבתן אם משהוא ללא אמצעי מניעה והוא גמר בחוץ הרי אין אחת שלא התנסתה בזה אז איפה פה השכל שלכןאה) לכן גם המושג יזיזה הוא בשלב ראשוני היה שלכן אח"כ הפכתם אותו לשלנו

הגיע מקבץ תמונות חדש...להנאתכם/ן../images/Emo24.gif

עבור הבחורה המתוקה שאתמול בלילה עשתה לי את זה...ובגדול(תרתי משמע)

למעלה