מה זה ידיד?

שוטרת*

New member
מה זה ידיד? ../images/Emo22.gif

סקסיות, הפעם ההודעה שלי עבורכן... תנאי העיקרי במערכת יחסים עם ידיד הוא אפס מתח מיני ביניכן ובין הידיד. עם ידיד לא מזדיינים אף פעם. הכי הרבה נשיקה על הלחי לאות תודה על מעשה עזרה מצידו או על מילה טובה שאמר לכן. וזה אומר שהוא צריך להיות ממש מכוער, בלתי נסבל ששום קסם אישי לא יכפר על חיצוניותו. או אחד כזה שפשוט מעדיף את המין המקביל ולא הנגדי. הידיד הוא בחור רגיש שאוהב להקשיב ולהחמיא לידידה שלו. הוא כזה שתמיד מוכן לעזור למשל אם תפסת את חברך מזיין את החברה הכי טובה שלך ועוד במיטה שלכם, למי תרוצי לבכות על הכתף? כמובן שלידיד שלך. הידיד גם לא מקנא לך והוא נאמן בכל מקרה גם אם רבים ניתן להשלים בלי הצורך להתחנן או להשפיל את עצמך בפניו. אין לזלז בערכו של הידיד, לפעמים הוא עדיף על החברה הכי טובה שיש. אז תגידו לי בנות, איך הידיד שלכן? שוטרת

למען האמת אני באמת ידיד טוב לנשים

אך יש פרט קטן שממש לא מסתדר לי במה שכתבת. אני אישית שכבתי עם כל הידידות שלי כי הן פשוט החליטו שאני שוו"ז, זה היה ביום הולדת של אחת מהן, וחודשיים אחרי זה לא היתה אחת שלא שכבתי איתה, והן עדיין ידידות שלי או שאולי היום יותר נכון לומר יזיזות??? אבל מה רע בידיד סקסי? <מגרד את הראש,לא מבין את הסוגיה> סגול.

שוטרת*

New member
לסגול המתעקש, הודעתי הבאה תעסוק

ביזיז ושם אעמוד על ההבדל בין ידיד ליזיז.. שוטרת

הידיד שלי-הוא כמו אח בשבילי...../images/Emo9.gif

הידיד שלי-הוא פשוט האדם הכי מקסים שהכרתי מימיי..... אחד כזה שאני יכולה לצחוק איתו על הכל אחד כזה שאני יכולה לבכות איתו על הכל אחד כזה שאני יכולה לספר לו הכל..... והוא תמיד תמיד שם בשבילי.......... נכון שפיזית הוא לא לטעמי....אבל הוא בחור נאה מאוד רק שכל עניין המשיכה המינית חלף לו ברגע שנפתחנו האחת לשניה בצורה כזאת!!! אני יכולה לשבת איתו/מולו לבושה רק בתחתונים וחולצה ולהרגיש הכי נוח בעולם! אפילו פעם נרדמתי בחיקו..... וחוץ מלשחק בשיערי הוא לא עשה דבר אחר.... לא והוא לא מעדיף את בני מינו.... סתם פשוט חבר אמיתי!!!והוא רק שלי......(הייתי רוצה...)

גולן בן

New member
בנות תתעוררו ........בוקר טוב......

אין דבר כזה ידידים כולם רוצים לזיין הלוווו להיתעורר

גולן בן

New member
אז ככה מתוקה.....

ההצהרה שלי לא התיחסה אלי בכלל אני לא מבין איך קישרת אותי לנושא. אני לא מגדיר את עצמי מלחתחילה כידיד כי אני לא מאמין בזה. אני גם יסביר למה. אני מוכן להתערב עם מי שרוצה מהפורום שב 99% מהמיקרים (לא כולל מקרים שהבחורה אינה מושכת את הגבר שהוא ידיד שלה )שגבר יגיד לך לא. אם את תתפשטי מולו ותגידי לו שאת רוצה אותו. גבר בדר"כ לא אומר לא לסקס נקודה. אז כל נושא הידידות תופס לגבי בנות לא בנים תאמיני לי אני גבר ויש לי הרבה חברים ואנחנו מדברים על זה אין ידידים

*pachanga*

New member
ידידים טובים שלי....

הם רק ידידים טובים שלי, יש לי ידיד טוב שהוא בן 20 מתה על הריח שלו, ומתה לעשות לו טובה ולחנוק אותו מאהבה
אבל הוא שכן שלי, והוא ידיד טוב, שאם נגיע למצב הזה... זה יהרוס את הידידות שלנו
מעדיפה להשאיר את זה ככה, אני אבל תמיד פתוחה להצעות, כי אני חולה עליו
פאצ´נגה

למעלה