../images/Emo199.gifהיי הפורום התעורר קצת!!!
טוב הדבר הכי מעניין בשבוע יקרה רק מחר אבל שיהיה....
דבר טוב שקרה לי השבוע:סוף סוף מצאתי אוזניות לMP4 שלי...והורדתי לו שירים חדשים=]ושידיד שלי עשה קרחת [כי בבצפר אמרו לו להוריד את המוהוק הירוק-ורוד שלו] והא עכשיו כל הזמן הוך עם כובע ומתחת בנדנה וזה ממש משעשע..האמת שעכשיו מלא אנשים עשו קרחת כי אמרו להם להורים את הצבע שהם עשו לפורים...מסכנים....
דבר רע שקרה לי השבוע:מבחן בספרות היום..[וואי לנתח שירים זה קשה...],העיפו אותי משיעורי ספורט,יש לי שיחה עם המנהלת חטיבה ורוצים להשעות אותי..[העיקר אני נורא מוכשרת...]אה ושהתבטל לנו יום שכבה שהיה אמור ליהיות מגניב לגמרי...
דבר שמצפים לו בשבוע הבא?:לא משו מיוחד..רק למחר ליומולדת של חברה שלי...
זמר/ת/להקת השבוע:tenacious d...איזה גדולים הם...ו as I lay daying...וnorma jean.לא חסכתי.
שיר שלא הפסקתי לשמוע השבוע:classico של טיניישס די,ועוד קטעים מהסרט...וכל מיני..היו מלא [לא הפסקתי לשמוע בmp..[התלהבתי מזה שהורדתי שירים חדשים...]
ספר/סדרה/סרט השבוע:ספר זה "מלך הגנבים" של איזה שהוא שם ארוך של סופרת...סרט זה סטפ אפ 2 וסדרה..לא יודעת..
מאכל השבוע:חביתה..
משקה השבוע:מים..[בערך הדבר היחידי שאני שותה..איך אפשר לשתות קולה??]
תוכניות לשבוע הבא:לצמצם את הנזק בבצפר...
אדם השבוע:כל מיני...היו הרבה..
דבר טוב שקרה לי בסטדויו השבוע:המורה לקלאסי אמרה לי שהייתי הכי טובה באיזה שהוא תרגיל..והיה פינה כיפית.
תמונת השבוע:חברה שלי שלחה לי את זה..[כי אני טיפה אימואית כזאת..למרות שאני לא דיכאונית!!אני סתם נראת כזאת...] זהו?? נגמר מהר... [הסמיילים מוקדשים לדין שהיה צריך להיפרד מהמוהוק שלו...כמו שכתוב בהתחלה...]