מה זה יבש פה?

מה זה יבש פה?../images/Emo54.gif

ייאלה, בוא נעשה שאלון סופשבוע. דבר טוב שקרה לי השבוע: דבר רע שקרה לי השבוע: דבר שמצפים לו בשבוע הבא?: זמר/ת/להקת השבוע: שיר שלא הפסקתי לשמוע השבוע: ספר/סדרה/סרט השבוע: מאכל השבוע: משקה השבוע: תוכניות לשבוע הבא: אדם השבוע: דבר טוב שקרה לי בסטדויו השבוע: תמונת השבוע: סופשבוע נעים לכולם!

natyly

New member
יש עוד הרבה מה לעשות עד הסוףשבוע../images/Emo8.gif

דבר טוב שקרה לי השבוע: יקרה. תחרות בשבת! אחלו לנו הצלחה אנשים, אנחנו צריכים את זה... דבר רע שקרה לי השבוע: נכשלתי במתמטיקה, אבל בקטנה
ולשיעור קלאסי אחד מיהרתי והגעתי לא מסודרת כזאת וזה חירבש לי את כל השיעור... דבר שמצפים לו בשבוע הבא?: לרדת מהלחץ של התחרות כבר.. זמר/ת/להקת השבוע: סימפל פלן
שיר שלא הפסקתי לשמוע השבוע: ווט אף איי מייק מיסטייק, סימפל פלן
ספר/סדרה/סרט השבוע: יומני הנסיכה
הספר יענו
מאכל השבוע: שוגי...XD משקה השבוע: נסטי
תוכניות לשבוע הבא:אמ.. לדבר עם המורה מה עושים עם הנכשל, ועוד... אדם השבוע: מזה עינינכם? XD דבר טוב שקרה לי בסטדויו השבוע: שיעורים מעולים בקלאסי=] חוץ מ1 תמונת השבוע:אינלי כוח לחפשXD

../images/Emo199.gifהיי הפורום התעורר קצת!!!

טוב הדבר הכי מעניין בשבוע יקרה רק מחר אבל שיהיה....
דבר טוב שקרה לי השבוע:סוף סוף מצאתי אוזניות לMP4 שלי...והורדתי לו שירים חדשים=]ושידיד שלי עשה קרחת [כי בבצפר אמרו לו להוריד את המוהוק הירוק-ורוד שלו] והא עכשיו כל הזמן הוך עם כובע ומתחת בנדנה וזה ממש משעשע..האמת שעכשיו מלא אנשים עשו קרחת כי אמרו להם להורים את הצבע שהם עשו לפורים...מסכנים....
דבר רע שקרה לי השבוע:מבחן בספרות היום..[וואי לנתח שירים זה קשה...],העיפו אותי משיעורי ספורט,יש לי שיחה עם המנהלת חטיבה ורוצים להשעות אותי..[העיקר אני נורא מוכשרת...]אה ושהתבטל לנו יום שכבה שהיה אמור ליהיות מגניב לגמרי...
דבר שמצפים לו בשבוע הבא?:לא משו מיוחד..רק למחר ליומולדת של חברה שלי...
זמר/ת/להקת השבוע:tenacious d...איזה גדולים הם...ו as I lay daying...וnorma jean.לא חסכתי.
שיר שלא הפסקתי לשמוע השבוע:classico של טיניישס די,ועוד קטעים מהסרט...וכל מיני..היו מלא [לא הפסקתי לשמוע בmp..[התלהבתי מזה שהורדתי שירים חדשים...]
ספר/סדרה/סרט השבוע:ספר זה "מלך הגנבים" של איזה שהוא שם ארוך של סופרת...סרט זה סטפ אפ 2 וסדרה..לא יודעת..
מאכל השבוע:חביתה..
משקה השבוע:מים..[בערך הדבר היחידי שאני שותה..איך אפשר לשתות קולה??]
תוכניות לשבוע הבא:לצמצם את הנזק בבצפר...
אדם השבוע:כל מיני...היו הרבה..
דבר טוב שקרה לי בסטדויו השבוע:המורה לקלאסי אמרה לי שהייתי הכי טובה באיזה שהוא תרגיל..והיה פינה כיפית.
תמונת השבוע:חברה שלי שלחה לי את זה..[כי אני טיפה אימואית כזאת..למרות שאני לא דיכאונית!!אני סתם נראת כזאת...] זהו?? נגמר מהר... [הסמיילים מוקדשים לדין שהיה צריך להיפרד מהמוהוק שלו...כמו שכתוב בהתחלה...]

א2י2וש

New member
עונה ../images/Emo9.gif

דבר טוב שקרה לי השבוע: וואוו כ"כ הרבה :] בעיקר 80 במתמטיקה
ו.. שירדתי קילו!
דבר רע שקרה לי השבוע: - דבר שמצפים לו בשבוע הבא?: סטודיו
זמר/ת/להקת השבוע: בריטני
שיר שלא הפסקתי לשמוע השבוע: Rader ספר/סדרה/סרט השבוע: בובות! יאבאא איזה פרקים מפחידים היו השבוע
מאכל השבוע: כריות
הקורונפלקס כן?
חח משקה השבוע: מיץ ת'פוחיםםם :) תוכניות לשבוע הבא: לעבור אותו בשלום:] אדם השבוע: אהובייי
דבר טוב שקרה לי בסטדיו השבוע: כל מיני הערות ממורים. שממש עשו לי את השבוע:] תמונת השבוע: כןכן, זאת אני

talupa

New member
השבוע שלי... בעעע

דבר טוב שקרה לי השבוע: טוטו מהמם שאבא שלי קנה לי, חזרות מדהימות, בקיצור... שבוע מדהים! (חוץ ממשו אחד שאותו לא אפרט פה
) דבר רע שקרה לי השבוע: אני לא רוצה יותר מידי לדבר על זה- "לא רוצה לפרט"... דבר שמצפים לו בשבוע הבא?: הופעה... זמר/ת/להקת השבוע: -- כרגיל- ביטלס... ואניה , ומוסיקה קלאסית... שיר שלא הפסקתי לשמוע השבוע: מוזיקה קלאסית, אניה, ביטלס... שירים מהסטודיו ספר/סדרה/סרט השבוע: מישהו לרוץ איתו. הסיפור שאינו נגמר. ואני מחפשת ספר על השואה... מאכל השבוע: מסטיק משקה השבוע: ספרריט (7 Up) תוכניות לשבוע הבא: הופעה ,חוגים, חופש על שלישי ב 10 (טיול) להתחיל יום לימודים ב 10! וזהוו נדמה לי.. אדם השבוע: רז
דבר טוב שקרה לי בסטדויו השבוע: הכל היה טוב.. ומצויין ופרפקט.. חוץ מדבר אחד... תמונת השבוע: -- בואו נאמר שזה לא היה שבוע משו...

דנה 211086

New member
עונה

דבר טוב שקרה לי השבוע: פגשתי במסיבת פורים חברים טובים שלא ראיתי הרבה זמן. דבר רע שקרה לי השבוע: הלכתי עם מגפיים חדשים והם לחצו לי וכאב לי ברגליים :( דבר שמצפים לו בשבוע הבא?: טיול עם המכללה, אנחנו הולכים ליצור בטבע :) זמר/ת/להקת השבוע: אין שיר שלא הפסקתי לשמוע השבוע: אין ספר/סדרה/סרט השבוע: חברים, חרשתי על זה ב-DVD מאכל השבוע: צזיקי משקה השבוע: מים תוכניות לשבוע הבא: בימים שלישי ורביעי טיול בהרי יהודה אדם השבוע: ידיד שלי אורי דבר טוב שקרה לי בסטדויו השבוע: למדנו סלסה תמונת השבוע: רוקדים במסיבת פורים

Only Dance

New member
מיין:))

דבר טוב שקרה לי השבוע: אהממ, מבחן שהלך טוב - היסטוריה.הסתפרתי ואהבתי. דבר רע שקרה לי השבוע: התווכחתי עם החבר, נחתכתי, והייתה לי פאדיחה בעבודה. דבר שמצפים לו בשבוע הבא?: האימונםי לקראת ההופעה שמתקרבת ובאה זמר/ת/להקת השבוע: בי ג'יס - תמיד להקת החים. שיר שלא הפסקתי לשמוע השבוע: מיי אינטרל לאב, של בארי גיב מהבי ג'יס ספר/סדרה/סרט השבוע: לא רואה טלויזיה, ספר לא הפסקתי לקרוא, אבל אמרו לי משהו סםפר מדהים בהיסטוריה שכחתיאת שמו שכדאי לקרוא - משהו היסטורי. מאכל השבוע: מאכל? אהמ... תפוחי אדמה? משקה השבוע: מיץ תפוזים. תוכניות לשבוע הבא: ריקודים ריקודים ריקודים, לקראת ההופעה, ומבחן בספרות ויומים אחריי כן בביולוגיה אדם השבוע: אדם השבוע? וואו, איזה בחור, שזרק משפט פילוסופי מאוד שעדיין מחלחל לי בראש. דבר טוב שקרה לי בסטדויו השבוע: חחחחחח רק דברים רעים מההיבט הביריאותי, אבל חימום טוב, ריקודים טובים, שפגטים. תמונת השבוע: תמונת השבוע? אהמ מדדנו תלבושות לריקוד פתיחה, וזה כל אחת עומדת על כיסא, כאילו היא בובה במוזיאון מאחורי ויטרינה זה הדימוי כאילו, וככה מתחילים, עכשיו כאן כבר בהמשך הריקוד אז, אני בובה מזרחית, כאילו תלבושת מזחרית, מכנס וחולצה כאלה עדינים יפים בכחול וזהב. לא מרעישים מטבעות סוג אחר. קאטי קאטי.

vashla

New member
איזה מזל יש לך../images/Emo12.gif

אני בפעמים הבודדות בחיים שלי שהסתפרתי יצאתי בוכה ובדיכי של שבוע.

Only Dance

New member
מסתפרת המון,

ומגוונת. פעם קצר צרפתי.. וכל מיני, עכשיו מיוחד כזה, שונה לא סימטרי ואהבתי. קאטי

talupa

New member
וואי אני כל פעם מנסה לחשוב, ואני עדיין לא

יודעת מזה קצר צרפתי! אולי אני בורה בתספורות... אבל אם תוכלי להביא תיאור אני אשמח... חח

Only Dance

New member
קצר צרפתי...

זה כאילו קוצים? אבל ארוכים, ואל עושים קוצים , משאירים את זה חלק כזה, יש אפשרות לפוני לצד כזה, זה מסודר ובו בזמן פרוע נחמד קצוות גרוזים כאלה, את יודעת צרפתים מיוחדים:) אוהיבם שיגועים. אנשים עם חליפות ופירסינגים שם... במקומות מסוימים כמובן. אהמ... מקווה שהסברתי כמו תספורת קוצים שלא שמו ג'ל ולא עשו קוצים וכמובן מאורך, זה יפה לשיער חלק. תספורת נשים קצרה אבל מעודנת ושכן מראה שיש שיער יפה ומאורך טיפה לא קצוץ! קאטי

מסכמש"ת../images/Emo54.gif

דבר טוב שקרה לי השבוע: שייור פתוח, 87 בבוחן במת', 96 בצרפתית דבר רע שקרה לי השבוע: 68 במדעים דבר שמצפים לו בשבוע הבא?: הבחינה!! זמר/ת/להקת השבוע: adele, אבריל, מארון5 שיר שלא הפסקתי לשמוע השבוע: של אדל ספר/סדרה/סרט השבוע: האנטומיה של גריי מאכל השבוע: כדורי בשר עם פסטה משקה השבוע: קולה תוכניות לשבוע הבא: להתאמן כמה שאפשר לבחינה, להתאמן למבחן במורשת, יום הורים, להתאמן למבחן במתמטיקה ולהשאר בחיים אדם השבוע:יסמין דבר טוב שקרה לי בסטודיו השבוע: שיעור פתוח והרגשתי בו ממש טוב תמונת השבוע:

vashla

New member
שבוע טוב כולן+שאלה שחשובה לי:)../images/Emo70.gif

דבר טוב שקרה לי השבוע: שיעור פוינט,יציאה עם החבר לטיילת בת"א אתמול, צחוקים. דבר רע שקרה לי השבוע: ריב דבר שמצפים לו בשבוע הבא?: מבחן,שופינג,חבר זמר/ת/להקת השבוע: השיר סמות' קרימינל של שכחתי שיר שלא הפסקתי לשמוע השבוע: סמות' קרימינל ספר/סדרה/סרט השבוע: או. אין:| בעצם אטלס מאכל השבוע: פנקייקים מפנקים שהחבר הכין לי בהפתעה, עם שוקולד באמצע ומלא מייפל מסביב, איזו השקעה
משקה השבוע: מים ומים. וקפה שחור עם חלב
תוכניות לשבוע הבא: למוד, שופינג,עבודה,חזרה למבחן בבלט אדם השבוע: דידי דבר טוב שקרה לי בסטדויו השבוע: הלך לי ממש טוב בחזרה, לא שמעתי כמעט תגובות רעות, פירואטים אן דדן ואן דהור יצאו לי טוב:) תמונת השבוע: ששאלה חשובה לי: מי אוהב מכאן פנטה? מה הכי אהוב עליכם ולמה? סופשבוע נעים לכולם!

טיפשפש

New member
באיחור אופנתי.. עוד יומים הבחינה!

דבר טוב שקרה לי השבוע: מממ שיעורים טובים בקלאסי.. דבר רע שקרה לי השבוע: 82 בלשון החרא ): דבר שמצפים לו בשבוע הבא?: בחינה!! זמר/ת/להקת השבוע: יוני בלוך שיר שלא הפסקתי לשמוע השבוע: מממ כל השבוע רק התאמנתי לבחינה אז הדיסק של גרייד 6 חח ספר/סדרה/סרט השבוע: יומני הנסיכה מאכל השבוע: שוקולד חח משקה השבוע: מממ קולה זירו תוכניות לשבוע הבא: הבחינה, יום של"ח אדם השבוע: אני חושבת שדנה דבר טוב שקרה לי בסטדויו השבוע: לא היו לה הערות בשבילי לפטי אלגרו! תמונת השבוע: אין לי כוח

vashla

New member
גם אני עושה גרייד 6! ושונאת פטיט אלגרו!!

הכי יפה זה הפר דה ברה
באיזה סטודיו את? והבחינה של ב11 לאפריל.

טיפשפש

New member
חח הוא חביב..

אני אוהבת את הפטי אלגרו, שיש לי מצב רוח.. אני אוהבת את הפדבורה מהבר, ואת הפרי מובמנט עם המטפחת [את יודעת על מה אני מדברת?] אני לומדת בסטודיו קרוב לירושלים, לא נראה לי שתכירי.. הבחינה שלי מחר ב10:15, אני אכנס אחרי לרשום איך הבוחנת וכו..

למעלה