מה זה זמן זולו?!?!?!?!?!?!?!

harmless

New member
לי זה נראה כמו אוסטרליה ובאותו

זמן הם עדיין לא היו ביחד- אבל אין מה לחשוד הארם בחיים לא היה נותן לבאגמי מבט ראשון ! חוץ מזה הארם שומר את עצמו לאיי ג'יי! אתמול אני וגל דיברנו- היא אומנם לא הסכימה איתי אבל יש לי תיאוריה קטנה!
איי ג'יי לא סתם ביקש מהארם ומיק להוריד חולצות כשהם הלכו מכות! זה גרם לי לשים יותר לב למבטים של איי ג'יי במיוחד אחרי שהתחלתי לחשוד במניעים שלו אחרי שהוא כל הזמן was checking harm's six! הוא היה מניאק אליו ולא נתן לו לחזור לנייבי בעונה התשיעית בגלל שהוא היה מוכן לזרוק את הקריירה שלו בשביל מאק וזה גרם לאיי ג'יי לקנא! אח"כ הוא בא לדבר איתו רק כי הוא רצה לראות אותו על אזרחי (עם הג'ינס והחולצה השחורה הצמודה אליו כמו עור שני)! כמובן הוא לא יכל להיות יותר זמן בלעדיו אז הוא ביקש ממנו לחזור So he could continue and stare at his six! ועכשיו גולת הכותרת- איי ג'יי פרש כי הוא ידע שאין לו סיכוי עם הארם כל עוד הוא המפקד שלו- אולי הוא חשב שאם הוא יפרוש אז יכול לקרות בינהם משהו בלי שהוא יכנס לכלא על זה! ותחשבו על זה- זה כל כך מסביר את ההתנהגות המגעילה של איי ג'יי השנה! וזה גם מסביר שהוא היה עם מרדית הקריקטורה המהלכת בתור הסוואה כדי שלא יחשדו שהוא מאוהב בסתר בהארם! אני עליתי על הקונספירציה שלך דונלד! you can run but you sure as hell can't hide!

LOLLLLLLLLLLL

אויש תרי!!!!!!!!! זה ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איך לא חשבת על זה קודם? it all makes perfect sence now!!!!! חח.. לכי תדעי אולי יהיה לנו איזה סטוריליין הומוארוטי בעונה 10... איג'יי חוזר ומצהיר על אהבתו להארם, שמודה שגם הוא חשק בו כל השנים האלה... ובסוף mac will walk A.J down the aile!!!! חהההההההההההההההההה

harmless

New member
דני! שנים שלא התראינו !

איפה את מסתובבת??????????????????????????? וכדאי שזה יהיה עם מישהו מאוד מפוקפק!!!!! אהבתי מאק תמסור את איי ג'יי! ועכשיו כשהארם יגיד little AJ תהיה לשם משמעות אחרת לגמרי !!!! LOL כל העניין הזה קצת הורס את הבייבי דיל- מצד שני מאק יכולה להיות אם פונדקאית - ואיי ג'יי עדיין יכול להיות זה שיילד את התינוק- הרי כבר סיכמנו שאחרי הנייבי הוא יהיה מיילדת! דני - את רואה פה פיק?????

אני מסתובבת אך ורק בחברה מפוקפקת../images/Emo3.gif

אני רואה פיק..... אווו ווהה תר זה יכול להיות אחד החזקים!!! אפשר לפתור את הבייבי דיל- הארם קולט שהוא מאוהב באיג'יי, אבל כמו שואמרים- when it rains, it pours, והא מחליט להתוודות גם על אהבתו למאק. ואז שלושתם מחליטים להקים בית ביחד, ולגדל ביחד את פרי האהבה של מאק והארם...ואולי גם לאמץ שניים שלושה מההשרצות של הארייט, בכל זאת, 28 ילדים זה כבר יותר מידי, ובאד והארייט מתקשים להתמודד. אה וד"א!! איפשהוא באמצע ייגלו שכאבי הגב של מאק היו בגלל שאיג'יי חיבל לה בכיסא במשרד מתוך קנאה ביחסים שלה עם הארם!!:)) הרופא אמר למאק שהגב שלה בסדר, אבל שהי חייבת להזדיין באותו שבוע עם גבר חלומותיה אחרת היא תמות!!וזה מה שהיא צריכה להגיד להארם!!:)))) קצת מבולבל אבל את רואה את הרעיון הכללי? למרות שעכשיו אני נזכרת שאנחנו רק בפרק א' של הפיק הראשון שלנו..... חחח...מצחיקולות שכמותינו.... למרות שלך יש את הR RATED פיק שלך שכן גמור.. יכול להיות שאני הבעיה? לאאאאאא....... :)) כן באמת קצת נעלמתי לאחרונה... המון דברים לעשות ולא מספיק שעות ביממה כדי להספיק את כולם.... ולצערי המצב לא יישתפר עד ה12 באוגוסט, שהכנס העצום שיש לי בארגון אוטוטו ייסתיים... אבל לפחות דחו לי את הגיוס לדצמבר! שזה נהדר..... אז יהיה לי המוווווון זמן לבלות אתכם לפני גיוסי לצה"ל........

harmless

New member
וואי איזה כלות וחולות אנחנו!

יש לנו להיט! ובקשר לפיק ההוא - לא לחצתי עלייך כי עד שאנחנו התמזמזנו עם הפיק ההוא באה איזה מישהי וכתבה פיק- עם רעיון כללי מאוד דומה רק שהיא נראה לי מצאה דרך קצת יותר נורמלית לעשות את זה! כדאי לך לקרוא פיק מאוד משעשע! אני ישים אותו פה (למה הרופא שלי לא אומר לי להזדיין עם גבר חלומותיי?!
- בעצם עכשיו כשאני חושבת על זה הרופא שלי (דוקטור הוט) תמיד מציע את שירותיו אז אין לי מה להתלונן!)

../images/Emo2.gif לקחו לנו את הרעיון??:((

אווף. באסה. נו טוב לפחות מישהו כתב את זה.. וזה מוצלח את אומרת?? תני באמת את הקישור נבדוק את הנושא..... חח.. תחשבי איזה דרך טובה זה להתחיל עם מישהו... "הרופא שלי אמר לי שאם לא נזדיין כמו מטורפים בשבוע הקרוב אז אני ימות" חחחח.. מה הוא יגיד???? תמותי??? זה לא יפה... :)) חחחח אנחנו אכן כלות וחולות בראש....

shipper heart

New member
דני מה לעזאזל את עושה?!

למה את מעודדת אותה?!?! חחחח חוצמזה- דניייייייייי ווואייי שנים לא ראיתי אותך! מאז פינקי!! חחחחחחח מה קורה?! ותר- חחחחח איזה קטעים היה אתמול...

harmless

New member
גל שתקי ובואי לצ'ט - במילא אף אחד

לא מעדכן את הפיקים שלו

Matrix man

New member
זמן זולו.

כדור הארץ מחולק ל24 חלקים מבחינת זמן. לכל חלק בכדור הארץ יש שם אנחנו בישראל בזמן GMT וזמן Zulu זה בטח איפה שהמחוז שלהם שם... ודרך אגב אני חדש התחלתי לראות רק לפני כמה שבועות והתמכרתי לסדרה

shipper heart

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

OMG הוא דוגרי הסביר לה... חחח לומשנה- היי וולקאם טו דה נאטס קלאב!

ל ו ג י ת

New member
היי ברוך הבא אני טלי ד"א לא כולם

משוגעים כאן יש דווקא חברה נחמדים תהנה ותבוא גם לצאט

היי היי היי היי היי!!!../images/Emo46.gif

אני רוצה להבין- מה רע באנשים משוגעים?!?
מה זה הגזענות הזאת????? גם אנחנו נחמדים:))))

Matrix man

New member
../images/Emo101.gif

אנשים משוגעים, מתי מתחילה העונה החדשה של הסדרה?

גיל אתה חי?שום סלע לא נפל עליך

מהשמים? שום סכין מפלסטיק לא גרמה לך איזה חתך עמוק? הכל בסדר. כל הגוף שלם ובריא? חחחחח... סתם טוב לשמוע ממך.. נו מה קורה תגיד לי לא היית אמור לסיים כבר את השירות??????

למעלה