לי זה נראה כמו אוסטרליה ובאותו
זמן הם עדיין לא היו ביחד- אבל אין מה לחשוד הארם בחיים לא היה נותן לבאגמי מבט ראשון ! חוץ מזה הארם שומר את עצמו לאיי ג'יי! אתמול אני וגל דיברנו- היא אומנם לא הסכימה איתי אבל יש לי תיאוריה קטנה!
איי ג'יי לא סתם ביקש מהארם ומיק להוריד חולצות כשהם הלכו מכות! זה גרם לי לשים יותר לב למבטים של איי ג'יי במיוחד אחרי שהתחלתי לחשוד במניעים שלו אחרי שהוא כל הזמן was checking harm's six! הוא היה מניאק אליו ולא נתן לו לחזור לנייבי בעונה התשיעית בגלל שהוא היה מוכן לזרוק את הקריירה שלו בשביל מאק וזה גרם לאיי ג'יי לקנא! אח"כ הוא בא לדבר איתו רק כי הוא רצה לראות אותו על אזרחי (עם הג'ינס והחולצה השחורה הצמודה אליו כמו עור שני)! כמובן הוא לא יכל להיות יותר זמן בלעדיו אז הוא ביקש ממנו לחזור So he could continue and stare at his six! ועכשיו גולת הכותרת- איי ג'יי פרש כי הוא ידע שאין לו סיכוי עם הארם כל עוד הוא המפקד שלו- אולי הוא חשב שאם הוא יפרוש אז יכול לקרות בינהם משהו בלי שהוא יכנס לכלא על זה! ותחשבו על זה- זה כל כך מסביר את ההתנהגות המגעילה של איי ג'יי השנה! וזה גם מסביר שהוא היה עם מרדית הקריקטורה המהלכת בתור הסוואה כדי שלא יחשדו שהוא מאוהב בסתר בהארם! אני עליתי על הקונספירציה שלך דונלד! you can run but you sure as hell can't hide!
זמן הם עדיין לא היו ביחד- אבל אין מה לחשוד הארם בחיים לא היה נותן לבאגמי מבט ראשון ! חוץ מזה הארם שומר את עצמו לאיי ג'יי! אתמול אני וגל דיברנו- היא אומנם לא הסכימה איתי אבל יש לי תיאוריה קטנה!