מה זה זמן זולו?!?!?!?!?!?!?!

ToryMaster

New member
מה זה זמן זולו?!?!?!?!?!?!?!

או - האם התגעגעתם אלי. שרשור אופטופיק מצידי, אני מתגעגעת.

נצל"ש לויקי- הפרסומת להוט"שימו לב!!

בהוט משום מה לקחו את דודי בלסר לקדם להם את המותג. החלטה תמוהה לדעתי. אני אתן לכם את שתי האופציות ואתם תגידו לי מה באמת נראה לכם "הוט " אמיתי!
דודי בלסר

ה"הוט" האמיתי והמוחלט של המותג"הוט"

עכשיו תגידו לי מי נראה לכם אמור לככב בקמפין שלהם?!?!
david james elliott the ^real^ hot!

ומה עם "היי ויקי" "שלום ויקי"?

"מה נשמע ויקי"? על זה בדיוק אני מדבר. ככה עוד תמונה ועוד תמונה ואף אחד לא היה רואה שבכלל זה פתיל שבמקורו ויקי רק באה להגיד שלום. אני הייתי נעלב אם הינו מנצל"שים אותי. כמו שאמרתי - אם אין לך טופיק מיוחד לתמונות של הארם, את מוזמנת בכיף לפתוח אחד. אבל שזה ישאר שם, בשביל זה יש פתילים - שלכל נושא יהיה פתיל - ותמונות של הארם\דיוויד זה נושא לכל דבר, לכן מגיע גם לו פתיל - אבל למען הסדר הטוב שבבקשה ישאר בפתיל אחד!!! זה הרעיון מאחורי "לשרשר", לא סתם לשרשר - לשרשר בהקשר! -אלעד

shipper heart

New member
בינינו סוז- אם אני צכה לבחור בין

שתי התמונות האלה אני בוחרת בשל דודי בלסר... חוצמזה- היי ויקי!! מה קורה

בדיוק על זה חשבתי!

אמנם זה לא באיכות משו משו אבל עשיתי את זה בדקה ובכל זאת- זה עדיין הפרצוף של בונבוני !

shipper heart

New member
אבל הפרצוף מעוות! כאילו אם הפרצוף

מעוות ולא רואים את העיניים *תר הם תמיד ישארו יפות! דונלד יכול להרוס את הדמות but he's eyes are still AMAZING!!* והגוף לא של דייויד אז כבר עדיף את התמונה המקורית...

ל ו ג י ת

New member
איך אפשר לבחור בו על פני הארם

וחוץ מזה סוזי הפרצוף היפה של הארם בגוף הזה

Mrs CoStA

New member
חחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

אהבתי את 2 התמונות.......... מי שלא מזהה זאת מיטל מור(meitali jaems) התגעגעתי לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא נכנסתי לכאן בערך חודשיים (המון המון זמן-יותר מדי
) כמה עבר עלי (ואני בטוחה שעל כל מעריצי ג'אג ודיויד במיוחד) דיויד כיכב הרבה על מסך הטלוויזיה שלי: בסרטים "המסע של דודסון" ,"פסיכולוגית בגרוש" וכמובן בג'אג.......... ד"א יש שוב שידורים של ג'אג בערוץ 3
(איך שמחתי שגיליתי את זה.....) ואייייייייי כל התגעגעתי

omer landau

New member
ויקיייייייייי../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo13.gif

מרגישה חבולה ומוכה..../images/Emo122.gif../images/Emo10.gif../images/Emo122.gif

'פסדר 'פסדר מה עשיתי? לא הייתי פה שבוע וככה מקבלים אותי?!?!?!
וויקי יודעת שאני אוהבת אותה!!!!!!!!!!

../images/Emo58.gif גם בגלל שכבר יש בשרשור הזה

תמונה וגם בגלל ש^^^התמונה הזו מצחיקה מאוד בעניי ^^^ השאלה שלי היא כזו:
נכון שזה נראה כאילו הוא בא לבצע בה מעשה זימה? חחחחח
הפרצוף שלו נראה כאילו הוא לא יכול לשלוט בעצמו..חחחחחחחח כשראיתי את התמונה הזו נחנקתי מצחוק

../images/Emo124.gifנראה לי שבהוט רק עכשיו הגיעו

לאימיילים שרשמנו להם לפני איזה שלושה חודשים. לפני כמה ימים הראתי לכם תשובה לאימייל ששלחתי להם . עכשיו...אתם יודעים שלא שלחתי להם רק אחד נכון? אז הנה...חחח...הם שלחו לי עוד תשובה לעוד אימייל שלי.... מה שכן...התשובה שלהם זהה בצורה חשודה לתשובה שהם נתנו לאמיר.... נראה לי יש להם נוסח קבוע לשאלה "מה עם ג'אג". כאלה סתומים... *****************הנה התשובה שקיבלתי היום-תשובה שניה בסדרה****** שלום! תודה שכתבת אלינו, אנו מצטערים על העיכוב בקבלת התשובה. בכוונת הוט 3 לרכוש את העונה השביעית של הסדרה "ג'אג". עד אז תוכלו ליהנות מהעונה השישית של הסדרה המשודרת בשידורים חוזרים בימים ראשון עד חמישי בשעה 24:25. המשך צפייה מהנה, הוט 3, הוט סרטים ואתרי האינטרנט

harmless

New member
שימי לב כמה מאק מתאמצת

לשמור על היד שלה במקום! חחחחחחחח סוז אני בטוחה שנחנקת אבל לא בגלל שצחקת (ג"ע- את יודעת מה הראשי תיבות האלה אומרות- ואם לא אני אשלח לך את התשובה בטלפתיה!)

shipper heart

New member
אם כבר- חלקכם רציתם לראות את קקי

אבני נכון?! צילמתי לכם תמונה חח

מנצלשת שוב את השרשור עם התמונות

אני חושבת שכל יום אני מוצאת תמונות ששוברות את סף הצחוק שלי מיום האתמול... קלטו את האוצר של היום: איזה מבט ברגעמי דופק להארם...חחחחחח אם באותו הזמן הוא לא היה עם מאק אני בהחלט הייתי מתחילה לחשוד!!!!

למעלה