מה זה זה מה זה זה?!??!

עדנונית

New member
מה זה זה מה זה זה?!??!

הפורום לא זזזזזזזזזזזזזזזזז לאאןןןןן ןכולםםםם נעלמו?!?!?!?!

Bassיסט

New member
מתוקה שלי...

אמנם קצת משעמם אבל אני מניח שזה כי המצב עם הדורבנים הוא קצת סטאטי ולא קורה בינתיים שום דבר חדש. אני מקווה שאפרת ונועה מתכננות לנו משהו גדול מאוד שיעיר תפורום ואת החברה פה.

efratushke

New member
אני רוצה להגיד שרק התחלנו את דרכנו

ויש קצת קשיים של התחלה.. אנחנו ממש משתדלות לעשות משהו ממש מגניב לכבוד חנוכה (אבל לא לתפוס במילים בבקשה!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחח) והקשיים של הפורום הם לא לענייננו אני מזכירה לכם שיש כאן מנהלת פורום כוסית ורעננה ועסיסית (עם תחת סקסי!!!) במיוחד שהיא זאת שצריכה להתפשט פה בשביל הבידור שלכם
אני מבקשת ממכם שתשימו הבדל בין מאמ"ה לפורום... פה יש כוסית אחת ואצלנו יש כוסית שניה ובוסית! - זה ממש לא אותו דבר!!!!!!!

אהמ אהמ..

בוסית שהיא במקרה גם כוסית מדהימה! (זאת אורלי בניק של חברה שלי.. אמרתי לכם שאני אשתלט על מחשב של מישהו... חחח) ושבמקרההה... מחר תבוא לבארבי!!! אני מתגעגעת אלייך כוסית/בוסית שכמותך!
*אוווווווו*

פור קריינג אאוט לאוד!

אני לא כוסית. אני לא קרובה להיות אחת. דיי לומר את זה. ואני פה. רק עקב דברים שדיי ברורים, אני מחכה שיקרו כמה דברים בשביל להפעיל את הפורום. חוץ מזה, אפרת, שאם הייתן עושות משהו במאמ"ה אז דווקא כן הפורום היה יותר פעיל, כי הרי היו כותבים על זה פה

papal

New member
אני עדיין כאן

למרות שבקושי יש לי זמן להיכנס לפורום כי מזה עמוס אני עדייןם כאן ואל תדאגו אפרתי בטח תביא אותה בשיחוק (למרות שלי אישית אין מושג מה היא מתכננת- נשבע ) בכל מקרה אני מבטיח דבר אחד בקרוב- תהיה לי הפתעה- לא קשור למאמ"ה כן קשור לדורבנים וכשאני יוכל לדבר על זה אתם תהיו הראשונים לדעת

efratushke

New member
מממ למה באת לעקוץ אותי פור גוד סייק

?!?!? את יודעת בדיוק שאני וכתום לפני בערך חצי שעה קבלנו את התפקיד.. מה אתם מצפים? *כועסת ומרוגזת ובעיקר עייפה*

כתמונית

New member
אם מורת לי להתחייחס

ומותר לי!!! א. כל הדיברוים האלה על אפרת צריכה להכין ולהביא אותה בשיחוק - כל שיחוק של אפרת הוא גם שיחוק שלי - אנחנו צוות!1 ולא לצעוק על אפרם הבוסית!!! קיצור - יש תכנונים מגניבים אבל.... טל - מה עם חפיפה??!! אנחנו צריכות דברים שצריך בשביל לעשות פעיוליות!! אההם אההם!! עיניינים פה לא זזים!!!

efratushke

New member
*מצטערת על הבוטות מצידי -

יום קשה פחד........ המלווה בבכי מר וכו*

efratushke

New member
וכמובן שאני רוצה להוסיף:

אכן אני וכתומה צוות!!! אז על תפילו עלי את כל האחריות כי אני אבהל ואברח!!!! בלי כתומה אני חצי בנדדדםםםםםםםםםםם!!!! אני בעצם.... כלווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווום *בחרפון היתי אומרת..........*

papal

New member
מה עם חפיפה??

אה??? ככה לבוא אליי בטענות מעל הפורום ? אם הייתם מתקשרות או מחזירות לי טלפונים או עונות לי למסנג'ר אולי היינו קובעים בסוף שבוע (שזה בערך הזמן היחיד שיש לי) והיינו עושים את החפיפה הזאת........................................................ אבל אני עדיין סומך עליכן אבל תוכיחו את עצמכן בננות כתומות שכמותכן- חברי מאמ"ה נתנו לכן מנדט- אז לכו על זה כבר!!

כתמונית

New member
מה??!!

רגע - רק אני לא יודעת ששלחת הודעות והתקשרת??!! אפרת!!! חחח! אני ואפרת ננהל שיחה היום בערב - ויאללה!! החפיפה הזאת הייתה צריכה להיות כבר מזמן כדיי שנתחיל באמת להריץ דברים!!!

למעלה