מה זה השקט הזה???

יעל י

New member
מה זה השקט הזה???

איפה אתן? מה מבריח אתכן מפה מתחילת חנוכה? מה קורה?

לילית462

New member
כולם מחרישים סופגניות....

בוקר טוב ! נראה לי שכולן עסוקות עם הילדים בבית ואולי יש פחות זמן מחשב...

קסם אחת1

New member
אני נעלמתי לשבועיים

אולי אפילו שלושה. והאמת שלא הייתי כל כך בדיאטה, יצאתי מהמסגרת של שומרי משקל. היום באתי לפגישה ו... עליתי קילו. אפילו יצאתי בזול אני חושבת כי חלמתי בלילות שהעליתי הכל בחזרה (ואפילו עוד). אז עכשיו שוב לקחתי את עצמי בידיים ואני חוזרת לדיאטה. סורה סופגניות! הלאה לביבות! סורה מפני ה.... פתית? לחם קל?

נעלמתי כי עובדת מאוד קשה וגם החופש

עם הילדים שצריך לריב על זמן מחשב שלי לא משאיר זמן ובלילה כבר אין כוח לשבת עליו אני רק רוצה לראות את המיטה.

לא נגעתי בסופגניה ובלביבה

כי אוייבים לא מכניסים הבייתה . אצלי אין חצי ואין רק אחד .העיניים שלי אוכלות הכל בלי הפסקה .כדי לא להרגיז אותם אני נמנעת ....השבוע הייתי בחתונה באחוזה בבית חנן והקטרינג היה "טעם וצבע ".ממש מעולה הייתי חייבת לנסות את כל המאכלים וזללתי השתוללתי ..למרות שכמו שכתוב בתורה באתי לראירוע על בטן מלאה כדי לא לחטוף .אני לא מתייסרת ולא מ קטרת .מחר יום ח דש ........ כאני אוספת קלוריות למשקל גופי במודעות לפחות שיהיו על אוכל גורמה ולא בצק בשמן עם קצת ריבה .

sharonBir

New member
ביום שישי קניתי... היה טעים ולעולם לא שוב!

ביום שישי קניתי, רק 4 סופגניות. הבעל אכל אחת. הילדים אכלו אחת כל אחד - ופתאום נשארה אחת. אכלתי. היא היתה טעימה (הראשונה שלי החג הזה), עם מילוי טעים, עסיסית ו... עשתה לי צרבת איומה! איזה עונש, גם הקלוריות גם הצריבה הנוראית שלא עזבה אותי. לעולם לא אוכל אותן שוב! מבטיחה! שרון

לילית462

New member
אני במתנזרות - לא מושך אותי בכלל סופגניה

ערב אחד הכנתי לבילות ואכלתי כמה, אבל לביבות קישואים כך שזה נראה לי פחות גרוע מלביבות תפ"א

shirka

New member
הרבה עבודה ../images/Emo3.gif

תקופה כזאת בעבודה... אמנם חנוכה עוד לא נגמר אבל אני גאה לספר שלא אכלתי אפילו סופגניה אחת, החלטתי שהרבה יותר טעים לי קינוח שוקולדי במקס ברנר מאשר סופגניה...אז חבל לאכול ...

קרמבו 112

New member
מה נספר לך יעלי מתרוצצים בין כל ההצגות עבודה

וסידורים ... עדיין לא נגעתי בסופגניה גם לא אגע למזלי לא מושכת אותי היפיפיה הזו... לביבות שהו עקב אכילס אצלי עוד לא הכנתי מחוסר זמן, לא קניתי כי לא ניתקלתי בהן בסופר למזלי
כך שעד היום לא יצא לי לאכול כלום מחג החנוכה
וטוב שכך ....
זה רק לזכותי, ולגופי... האמת גם בגלל ההריון לא בא לי כלום... ואם בא לי כבר משהו אז אני משתדלת לאכול מסודר ודברים בריאים... הלוואי עליי כך עד הסוף...

למעלה