מה זה הקטע הזה

RANDYme

New member
נוווו אנשים!!!איפה כולכם???

עדיין ישנים???? אני צריכה שמישהו ירגיע אותי.... או שיתן לי קישור למשהו שמאמת את זה... ואם לא שמעתם על זה- אני גם לא אגיד לכם שלא תרגישו חרא כמוני...

shabaz

New member
אה, היית רצינית?

מה בדיוק אמור לקרות? <<אני אישית מדמיין טיפקס ענקי מוטנטי חייזרי שיבוא ואשכרה ימחק אותנו, אבל זה רק אני>> אני לא שמעתי על שום דבר כזה...שנימחק בעוד 50 שנה...

RANDYme

New member
ארז אני איתך

גם אני לא מתה על אנשים בכלל.... חיות הרבה יותר חכמות וטובות... אבל זה לעץ אחר... ובקשר לשאלה שלי- אני מבינה שאף אחד לא שמע על זה...יותר טוב... עכשיו אני יכולה להביא ילד וילדה לעולם...

RANDYme

New member
אין לי מושג איך התגובה שלי

עלתה ככה למעלה...

הווו נייס. על מה אתה מדבר?

דווקא סוף העולם עושה לי טוב, אז תספר על מה מדובר?

RANDYme

New member
אמרו לי

שבגלל החום עוד חמישים שנה כבר לא נהיה פה... וסוף העולם לא נשמע לי טוב....אולי זו סתם שמועה מפגרת...

BURN IN HELL

ישששששששש סוף סוף יאמינו שהמקום הזה זה גהינום אז מה את מתלוננת? הגהינום הולך להסתיים סוף סוף.....

shabaz

New member
המממממממ....

עוד חמישים שנה? אין סיכוי. גוף האדם יכול להסתגל למעלות יותר גבוהות ממה שקיים היום, פשוט הוא יזיע מלא:) בכל אופן, אולי עוד 200-300 שנה, אבל 50 שנה על בטוח לא. השמש עצמה מתקרבת אלינו לכדור הארץ במילימטרים אחדים בלבד כל שנה, לכן רמת החום לא אמורה לעלות בצורה דרסטית בשנים הקרובות.

הנקודה היא 'אפקט החממה'

שגורם להתחממות של (נדמה לי) 2-3 מעלות בעשור. כיוון שכרגע מידת החום הממוצעת בכדוה"א היא קצת פחות מ-20, בקצב הזה, עוד 50 שנה מידת החום הממוצעת תהיה 30-35 מעלות. זה יגרום לכמה תוצאות לוואי חמורות. ראשית, הקטבים יימסו, ומפלס המים יעלה כך שכל ערי החוף ישקעו וערים כמו פתח תקווה יהפכו לוונציה. חום ממוצע של 30 מעלות, אומר שבקיץ יש לעתים חום של 50+ מעלות, כלומר מכת החום שהיתה עכשיו באירופה זה כסף קטן, המון אנשים ימותו מהחום. חוץ מזה בחורף ירד הרבה פחות גשם וזה יגרום לבצורת ברוב העולם ולכן לרעב שיקיף למעלה מ-80 אחוז מתושבי העולם. נראה לי שכיליון מוחלט של העולם בדרך זו, עלול להגרם רק בטווח של 80-100 שנה, אך אולי חוזים את התגברות קצב ההתחממות.

Philosopher

New member
ארז אני רואה שיש בך

אהבה עצומה לעולם.. אני חושבת שאנו נוטים להתייחס לזה כ"חפיף" בגלל שלא נהיה פה. ת'אמת, בלי ציניות ובלאגנים, לא הייתי רוצה שיגיע סוף העולם, לפחות לא בזמן הקרוב, יש תחושה שזה מוקדם מידי. מי יודע, אולי בכל זאת יום אחד אנשים יבינו שצריך שינוי.. לדעתי צריך לתת לאנושות עוד הזדמנות.. חבל.

erezsh

New member
אני דווקא

מאוד אוהב את העולם. אלה האנשים שבתוכו שאני לא אוהב. וגם זה רק את אלה שהם לא יהודים, לא לבנים, לא סגולים, לא ירקרקים, לא צרפתים, ולמרות זאת עברו ברית מילה ובר-מצווה באותו יום.

erezsh

New member
השאלות שלהם ../images/Emo3.gif

אבל ברצינות, זה קצת ארוך. ההסבר הכי קצר שאני יכול לתת הוא - הצביעות שלהם.

tww

New member
תסביר גם את זה...

אוקיי אז הסברת אפקט החממה שקשור לסיבה של התחממות כדור הארץ. מה שמעניין אותי זה למה כל שנה לא רק הקיץ יותר ויותר חם אלה גם החורף יותר ויותר קר. לדוגמא בשנים האחרונות כל חורף יורד שלג בהרים, ואני לא היתפלא אם עוד 5 או 6 שנים יתחיל לרדת שלג בקביעות גם במרכז. השאלה שלי היא למה כדור הארץ לא רק מתחמם משנה לשנה אלה גם מתקרר..

העולם לא מתקרר.

בנושא השלג, כתושב ירושלים (עד השנה) אני יכול לספר לך שמלבד החורף האחרון, השלגים בשנים 90-94 (לפני זה הייתי קטן מדי), היו רבים יותר וחזקים יותר מאשר בשניםמ-95 והלאה. מה שכן, דווקא בגלל ההתחממות נגרמת תנועת אוויר ועננים סוערת יותר (אין לי מושג איך) ולכן, החורפים, אף על פי שהם חמים יותר, הם לעיתים סוערים יותר. זה מה שאני יודע, יותר מזה אין לי.

למעלה