מה זה הפרק הזה????

xroeeh

New member
מה זה הפרק הזה????

ערוץ 10 שישרף, אנשים שם לא יודעים לספור! אחרי 13 בא 14 לא 8! בכל מקרה הנכנתי פס לאנשי ערוץ 10 שיהיה להם יותר קל לעקוב: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Beast4thHM

New member
צודק

זה לא פעם ראשונה שעושים את זה לסדרות מד"ב אני לא מבין איך האנשים ב-10 לא שמים לב ומחליפים את הקלטת

^hunter^

New member
הם הולכים על אותו קו שהם עשו

לזינוק לאתמול זינוק לאתמול הגיעה לעונה 2 ואז התחילה שוב מהתחלה ובאמצע הכל התחיל ללכת לאחור. ועכשיו הם חזרו לפרקים הנורמלים שעוד לא שודרו הם ממש מנייאקים!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

hirshfe

New member
לא שידרו את הפרק הנכון

אחלה
נתקעתי בעבודה וקיוותי למשהו בסגנון. חברה תאשימו אותי התפללתי לזה

נריה_ה

New member
שאלה...

זה היה ידוע מראש שהם מתכוונים לשדר לשדר את פרק 8, הם לא התבלבלו או משהו. השאלה היא האם הם קנו עוד פרקים של אנרפרייז, כדי שיוכלו לשדר.

xroeeh

New member
מה הרעיון??

זה כנראה שיטת שידור חדשה של ערוץ 10. על כל 13 פרקים ששודרו הולכים 5 אחורה.

Milk Shake

New member
ייתכן(אך בוודאי לא)

שהם שידרו את הפרק הזה מכיוון שבפעם הקודמת שהוא שודר הוחלפו שעוני החורף בשעוני הקיץ,וחברינו החכמים מערוץ 10 שידרו את הפרק שעה מוקדם....(כמה גאוני). אבל אני משוכנעת שהם פשוט התבלבלו...

Ka Dargo

New member
לא נראה לי שהם התבלבלו

למרות שזה סביר למדי שם בערוץ 10...אני די משוכנע שזה מפני כמו שאת אומרת הם התבלבלו ביום חילוף השעון.

אתם כולכם בשוק

במקום לעמוד נפעמים מול המסך, אם הייתם מסתכלים בלוח השידורים הדיגיטלי, ואל תגידו לי שאין לכם, הייתם יודעים שיהיה שידור חוזר. אני ידעתי. אז כולם לנשום נשימה ארוכה לשאוף, לנשוף להירגע כולם!!!

xroeeh

New member
ניב אז מה אם ידעת

אוקי דדעת שזה הולך להיות פרק 8, השאלה היא מה מצדיק את זה ששודר פרק 8 במקום 13. והסיבה של שעון החורף/קיץ היא סיבה מטומטמת, אף ערוץ שמכבד את עצמו לא היה מזלזל ככה בצופים שלו ע"י הקרנה לא סידרתית של סדרה כלשהי. רועי

למעלה