מה זה הפורום הזה?

מה זה הפורום הזה?

היי נכנסתי לפורום הזה אבל לא הבנתי מה הנושא המשותך שלו... אבל ראיתי שאנשים כותבים שיש להם בעיה וגם לי יש אז אולי תצליחו לעזור לי כי זה ממש רציני והכי הכי דחוף בעולם..זו בעיה שכבר פרסמתי בפורום אחר אבל אני צריך כמה שיותר דעותתתתתת בקיצור.... קוראים לי גלעד אני כמעט בן 17. יש לי בעיה כזאתי: לפני שנתיים היכרתי מישהי שגרה גם כן ברמת גן. הכרתי אותה דרך חברה של אחותי... (אני לא אידיוט... היא פשוט ביקשה ממנה להכיר אותי...). בקיצור הכרנו והכול ויצאנו והיא מצאה חן בעיני. אבל שמתי לב שאני לא אוהב אותה בשביל להיות חברה שלי... כאילו אני מאוד אהבתי אותה אבל כידידה.. כי היא היתה חמודה וצחקנו וסיפרנו בדיחות והיא תמיד היתה מקשיבה לבעיות שלי... אבל הכרתי מישהי אחרת נורא חמודה והתאהבתי בה... אבל לא אמרתי לאף אחת מהם כלום. הקטע הוא שגיליתי שזאתי שהכרתי בהתחלה שקוראים לה יעל שיקרה לי. והיא לא סתם שיקרה לי. היא שיקרה על משהו רציני... ואני אפילו לא מבין למה היא שיקרה לי. אני גיליתי את זה. היא אפילו לא באה לספר לי... אם היא היתה באה לספר לי מעצמה אז אולי הייתי סולח לה כי באמת אני אוהב אותה וסמכתי עליה והיא עזרה לי בשלבים מאוד קשים בחיים שהיו לי בעיות עם ההורים ועם החברים...היא עזרה לי כשאני חשבתי שאני אפס ושכלום לא שווה. אני יכול אפילו לומר שהיא גרמה לי לאהוב לחיות עוד הפעם. אבל כשגיליתי שהיא שיקרה לי ככה כול העולם שלי התמוטת והרגשתי שאני חרא ושכלום כבר לא שווה ורציתי למות... היא הרסה אותי בפנים. הכי בעסה זה שאני אוהב אותה יותר מאת כל מי שאני מכיר בעולם... ואני יודע שאולי זה נשמע מוגזם אבל זה ככה! אבל אני לא יכול לסלוח לה אני לא מצליח לסללוח!!! כי אני סמכתי עליה והיא בגדה באמון שהיה לי!!! ועכשיו רע לי... כי אני אוהב אותה והיא ביקשה סליחה מאה פעם ואני רואה אותה כול הזמן בכול מיני מקומות ומת לדבר איתה אבל אני לא מסוגל... כי מצד אחד אני כועס עליה ורוצה שהיא תמות ומצד שני אני אוהב אותה... ואני יודע שאני פוגע בה שאני לא מדבר איתה כי אני יודע שהיא אוהבת אותי...ומצד אחד אני רוצה לפגוע בה ומצד שני אני לא יכול לחשוב ככה כי אני אוהב אותה אבל אני רוצה שהיא תסבול כמו שאני סבלתי שהיא שיקרה לי......! וזה לא נגמר כאן... אחרי שרבנו התחלתי לצאת עם השניה. ואז לאט לאט הבנתי שאני מאוהב ביעל... ועכשיו אני לא יודע מה לעשות ושוב אני רוצה למות. ויש כאלה שאומרים לי שאני רק בן 17 ושאין דבר כזה וכול מיני בולשיט כאלה... אבל זה לא נכון כי אני יודע מה זה להיות מאוהב... אבל היא בגדה באמון שלי... ואחותי סיפרה לי שידיד שלה אמר לה שיעל בוכה כול הזמן ושהיא מצטערת שהיא שיקרה ושהיא אוהבת אותי ושכן איכפת לה ממני והיא אפילו אמרה לי את זה בעצמה... אני לא יכול לסבול את זה שהיא בוכה... ואני כבר לא יודע אם אני אוהב אותה או שונא אותה... כול יום אני חושב משהו אחר תעזרווווווווווו לייייייייייייייייייייייי מה לדעתכם אני צריך לעשות לדבר איתה או לא???? אני מתתתתתתתתתתתת מגעגועים אליההההה אבל לא יכול לחזוררררררררררררררררר ואל תבקשו ממני לספר במה היא שיקרה... כי אני לא יכול... הצילווווווווווווווווווווווווו

zimes

New member
כנראה - לדבר, לברר, להמשיך.

בהסתייגות אחת: לא אמרת באיזה נושא היא שיקרה, ולא למה זה עושה לך כ"כ רע. שווה שתבדוק את הנושא עם עצמך: האם אתה מסוגל לסלוח?

meital G

New member
בטח קשה עכשיו להיות במוח שלך :)

"כי מצד אחד אני כועס עליה ורוצה שהיא תמות ומצד שני אני אוהב אותה... ואני יודע שאני פוגע בה שאני לא מדבר איתה כי אני יודע שהיא אוהבת אותי...ומצד אחד אני רוצה לפגוע בה ומצד שני אני לא יכול לחשוב ככה כי אני אוהב אותה אבל אני רוצה שהיא תסבול כמו שאני סבלתי שהיא שיקרה לי......! " שניכם סובלים. שניכם אוהבים אחד את השניה. היא עשתה טעות. זה קורה. תזכור גם בדברים הטובים. ובכל מה שהיא הייתה ועשתה בשבילך. אתה צריך להחליט מה יותר בוער אצלך, האהבה או השנאה. הכעס או הגעגוע. ואני לא אומרת שאתה צריך לשכוח. וברור שהיחסים נפגעו. וברור שיקח זמן עד שהאמון ירכש מחדש. .השאלה אם זה שווה לך. וזו שאלה שרק אתה יכול לענות עליה. לדעתי, בחיים צריך לדעת לסלוח... ולנסות לעבור הלאה.

jahnon

New member
אולי אני אידיוט

אבל קראתי את הסיפור הזה פעמיים ולא הבנתי כלום. יצאת עם אחת נדלקתי על השנייה ופתאום יעל הגיעה לי מאחור ועשתה לי בו. איפה כתיבה מסודרת שנבין מה הולך כאן ושנוכל לעזור. תעשה טובה ותעשה סדר בבלאגן. אם לא לטובת הפורום אז לפחות בשבילי (שזה הרבה יותר מלפחות). בלי קשר לבלאגן, מה שכן הבנתי זה שמישהי בגדה באמון שלך וקשה לך לסלוח לה. זכותך המלאה לכעוס, אבל זכות גדולה יותר היא לסלוח. דברים קורים ואני יכול להגיד לך שבסופו של דבר גם זה יעבור, קח את הזמן. עוד דבר אחד, אם החלטת לסלוח אז עד הסוף אין צורך להעלות גרה על הנושא שוב.

יסמין43

New member
לא לשאול אותך במה היא שיקרה?

אוף, קשה. כי תראה, גם אני נגד שקרים באופן עקרוני, אבל מכיוון שהיא הביעה חרטה, ומכיוון שאתה אוהב אותה, נשאלת השאלה אם אכן אי אפשר לסלוח על השקר הזה. ועל השאלה הזאת קשה לי לעזור לך לענות, כי אני לא יודעת באיזה שקר מדובר. האם היא "בגדה" בך? ובכן, על דבר כזה אני חושבת שאפשר לסלוח. אילו עוד שקרים אפשריים? אני באמת לא יודעת. קשה לי לדמיין. אולי אם היית נכנס בזהות בדויה היה לך קל יותר לספר את הדברים בצורה גלויה.

resputin

New member
רק לי צורם שהוא לא כתב *מה היא אמרה

?* -הרי, רק ככה אנחנו נדע את הרמה של הרצינות בנושא, ומה עושים, ואיך פונים, ואם מגשרים, ולמה ו..

מורגיין

New member
גלעד

אני חושבת שבאמת הנקודה העקרונית כאן היתה אמורה להיות על מה היה השקר ולמה הוא כל כך הרס את אמונך... אבל... אבל אם אתה עכשו יודע את האמת וזה לא משנה את איך שאתה מסתכל עליה, ואתה עדיין אוהב ומתגעגע כמו קודם, אני חושבת שבאמת קשר כזה כמו שאתה מתאר זה נשמע מספיק אינטנסיבי שלפחות תדבר איתה! תן לה להתנצל ולשפוך את אשר על ליבה, ותן לעצמך הזדמנות להסביר לה איך אתה מרגיש, אני חושבת שלא תוכל להמשיך הלאה לא משנה מה תבחר (לסלוח או לברוח), עד שלא תעשה את זה. עד שלא תנקה את הנשמה והלב. ממה שאתה כותב כאן נשמע כאילו גם התגובה שלה אינטנסיבית על הקשר שלכם ("בוכה הרבה")...תוציא את כל הרגשות מולה, אל תשאיר שום דבר בפנים. לפי דעתי אין לך מה להפסיד ובין כה וכה תיגרר לזה במוקדם או במאוחר אם עוצמת הרגשות שלך היא כל כך חזקה!

למעלה