מה זה הסרט.....

American Girl

New member
מה זה הסרט.....

"קסם מעשי"? על מה הוא מספר? אני לא ידעתי שלניקול ולסנדרה יש סרט משותף באיזה שנה הוא יצא?

Padme Amidala

New member
"קסם מעשי" זה סרט על שתי אחיות...

האחות הבוגרת, סנדרה בולוק, היה סאלי, אם לשתי בנות, והיא האחראית והכל... היא ג'יליאן- ניקול, והיא הבליינית, זאתי שלוקחת את החיים יותר בקלות. שתיהן מכשפות והאמת שחוץ מזה אני לא זוכרת כל כך- כמה זמן שלא ראיתי את הסרט הזה!
קטע מסוים שזכור לי משם זה שניקול מכינה לשוטר את הפנקיק עם הרוטב המורעל ואז האחייניות שלה זורקות אותו לנהר והיא מתעצבנת...
וגם שהיא מגיעה לקורס ושתיים שם מלכלכות עליה והיא מכשפת אחת מהן... וואו, אני באמת צריכה לצפות שוב בסרט הזה. אבל לא נורא, בערוץ הזרטים בטוח ישדרו אותו שוב מתישהו.

Padme Amidala

New member
כמה טעויות... ../images/Emo9.gif

איפה שרשמתי: "היא ג'יליאן- ניקול..." ומשם הלאה, אז הכוונה זה לאחות הצעירה יותר, ג'יליאן, שאותה משחקת ניקול...

DIRRTY

New member
יואו אני ראיתי את הסרט הזה

בערוץ 4 ואחת מהן לא רצתה לתאהב והיא המציא כישוף של אדם שלדעתה לא קיים בו היא רוצה להתאהב אך למרבה הפלא הבן אדם הזה מגיע לעיירה והיא פשוט מתאהבת בו סרט מומלץ

American Girl

New member
תודה!

רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רב רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה

למעלה