מה זה היה?

Joan007

New member
מה זה היה?

שלום לכולם, אני קוראת בפורום הזה כבר כמה זמן אבל מעולם לא הגבתי. רציתי לשתף אותי במשהו שקרה וקיוותי שאולי מישהו יתן לי הסבר לגבי זה: לפני כשנתיים הייתי אצל חברה שלי. ישבנו בחדר של אימה, עכשיו אני חייבת לציין שישבתי מול הדלת של החדר. מול החדר, נמצא החדר של החברה שלי, הדלת של החדר הזה (של חברתי) היה פתוח, ככה שהיה אפשר לראות מה קורה אצלה בחדר. בעוד ששתינו בחדר של אימה, מדברות לנו והכל, אני מעיפה מבט לחדרה ופתאום רואה מן עשן לבן כזה מעופף בחדרה, קרוב לתקרה. הייתי בטוחה שזה ווילון לבן שהתנופף עם הרוח. מאוחר יותר, נכנסתי לחדרה ונוכחתי לדעת שאין לה שום ווילון לבן ושהחלון אצלה בחדר (מה שחשבתי שגרם ל"ווילון" לעוף) היה סגור. חברתי סיפרה לי מספר פעמים שמדי פעם היא שומעת באמצע הלילה קולות, ליד מיטתה בחדרה, כאילו מישהו מנסה לדבר אליה, היא תיארה לי את הקול והחיקוי עשה לי צמרמורת. היא סיפרה שזה מאוד מפחיד אותה ושאין לה מושג מה זה. היא סיפרה לי גם שהיא שמעה מהשכנים שבקומה שלה נפטר זקן אחד, אולי זה הוא? ובכלל קורים לי דברים נורא מוזרים שאני לא יודעת איך להסביר אותם. המון פעמים אופפת אותי תחושה שאני לא לבד, שמישהו נמצא איתי בחדר, למרות שהחדר ריק מלבדי. אני שומעת קולות, הם לא מדברים אליי, כל מיני לחישות כאלה מוזרות שקופצות לעיתים רחוקות. אצלנו בבית היו המון פעמים שדלת נפתחה מעצמה, דפיקות, נקישות ורישרושים מהסלון/מטבח. מה באמת הולך פה? אני יודעת שאלוהים הגביל את הראייה של בני האדם ואם באמת היינו יודעים מה הולך סביבנו היינו משתגעים. מה דעתכם?

אני חושבת שהפחד היה משגע את האדם יותר מהכל

הדלתות לא קשורות זה קורה בכללי, אני לא מאמינה שסתם ככה הזקן במידה וזה הוא בכלל היה מציק לבית של חברתך בלי קשר ומגע קודם בינהם כזה או אחר, ולגבי הלחישות שאת שומעת מידי פעם, יכול להיות שיש לך יכולות תקשור ואינטואיציה מפותחת ולכן את שומעת את הקולות(ככה מתקשרים) ואולי זה הפחד שלך מהתחום שגורם לך לשמוע לחישות מלחיצות.
לינוי

Dark faith

New member
ציינת כמה וכמה תופעות,

על חלק מן התופעות אני אוכל להביא לך הסברים. שאנחנו הולכים לישון, ויש שקט מסיבבנו- אנחנו נוטים לרוב לחשוב שאנחנו שומעים קולות....צרחות ואפילו לחישות מאוד ברורות- אבל עדיין לא מצליחים להפריד את המילים- אני נוטה להאמין באמת ובתים שאין מדובר ברוחות וישויות סביבנו- אלא במוח שלנו שלא מפסיק לחשוב על מה שאירע לנו במהלך היום....השקט הזה העמוק של הלילה- גורם לנו לחשוב שקורים מסביבנו דברים- שלמעשה אינם כלל. בנוגע לקולות של הבית, רישרושים מהסלון/מטבח וכדומה- אין מה לעשות טבעו של חומר הינו לשנות את צורתו אם זה בגלל לחות, מבנה החומר וכדומה, וזה למעשה הרעשים שאת שומעת שמאוד אבל מאוד שקט בבית. בקשר ל"הילה" שראית, האם ראית אותה מולך? או מזווית העין?

למעלה