מה זה החרטה הזה???

Ultra marine

New member
מה זה החרטה הזה???

מצרפת לעיונכם כתבה מ ynet של כבוד הרב אריאל (רבה של רמת גן) האיש בהחלט חכם, מוכשר, מבין על מה הוא מדבר. וגם הכי חשוב אוהב בע"ח באשר הם. הנה ציטוטון קצרצר מדבריו של האיש המקסים הזה שכמובן בין עיסוקיו הרבים הם התנדבות בעמותות השונות ברחבי הארץ (כמובן שלא בשבת..) "בהמשך מונה הרב אריאל כמה בעיות הלכתיות הכרוכות בגידולו של הכלב, וקורא לציבור "לשקול בכובד ראש אם בכלל לקנותו".(הוא כנראה לא שמע שכלב על פי רוב - לא קונים..) לדבריו, כלב מזיק מותר לגדל רק באזורי ספר, כשהוא קשור, וגם בכלב שקט יש למנוע כל נזק, הפרעה או אי נוחות שהוא עלול לגרום לאחרים. בנוסף יש להקפיד שהוא לא יטנף את הרחובות, וכן לקחת בחשבון את מגבלות הסירוס." מיותר לציין שכל הדברים בשבחו של הרב אריאל נאמרו בציניות...

Ultra marine

New member
התהיה הכי גדולה שלי

מדוע לא להחזיק אותו קשור ביישוב ספר ואולי בעצם תוך כדי לתהות אם גם שם הוא רצוי והכי חשוב שלא יפריע לסביבה וגם שלא ילכלך (רצוי שגם בלשונו)....

מביא את הסעיף...

נורא מעצבן. בשבת אני מטיילת ליד בית כנסת ותמיד ילדים דתיים עושים שם בלאגן בחוץ, ניסו לירוק על משי שלי ... איכס אמסטף...

zooom360

New member
על צורת ההתנסחות שלך,

אפ]שר לחשוב שאין המון ילדים חילונים שמתעללים, מציקים לבעלי חיים, או שקוראים להם אמסטף וכו', למה הדחף לציין שהם דתיים?....! אם היית אומרת חרדים הייתי טיפה מבינה, כי החינוך אצל חרדים לגבי בעלי חיים ואיך להתייחס אליהם, לרוב הוא לקוי. אבל לעזאזל, דתיים................

נו, מה לעשות, הם דתיים

מה שהגיוני בהנתן שהיא עברה ליד בית כנסת. באותה המידה הם היו יכולים להיות "ילדים אתיופים" או "ילדים רוסים" וזה עדיין היה מזכה באותה תגובה חסרת טעם שלך...

זה לא צורת התנסחות

זה טראומה מאד רצינית שקרתה לי, כל יום שבת בטיול אני עוברת שם, ומחזיקה אותם ומנסים לירוק או לזרוק משהו. מה לעשות זום, זה רק בגלל שהם דתיים אני שומעת איך הם אומרים אחד לשני תזהר הכלב ינשוך אותך. גם ליד יש בית ספר חילוני, וילדים שמפחדים פשוט לא מתקרבים אלינו, ויש ילדים שמבקשים רשות. אף אחד מהילדים החילונים לא זרק עלינו אבן. לא אמרתי שזה נכון לכל המדינה, אצלי אישית זה קרה כי הם דתיים. אני בטוחה שיש חילונים שמתנהגים לא יפה ויש דתיים שמתנהגים מגעיל. זאת עובדה בסיפור...

למעלה