מה זה החארטה הזו?

מה זה החארטה הזו?

אם אפשר להוציא אלבום כל 3 ימים איך יש אנשים במישחק 11 יום עם 11 אלבומים? זה לא אוכל תפוז סלחו לי מאוד אתם עוזרים לרמות. תעשו את המישחק הוגן או שנאבד את כל האמון בכם.

bianckalady

New member
גם אני חשבתי ככה

אבל מאוחד מידי, אנשים כבר ממש התקדמו במשחק ולתפוז אין עיניין לגעת להם יותר מידי במשחק . הרי האופציה ההגיונית והפארית היחידה היא לאפס את כל המשחקים של כולם מ-ע-כ-ש-י-ו ונראה אז מי יצליח. תגיד לי אתה מה הסיכוי שזה יקרה?

אין סיכוי

כי השחקנים המובילים לדוגמא לאקי הם מנהלים בתפוז וכניראה לתפוז יש אינטרס לחלק להם את הפרסים.

bianckalady

New member
עכשיו ברצינות- תשמע

לא נראה לי שאפילו צוות תפוז חשבו שתהיה כל כך הרבה הענות למשחק. או שאנשים יתאמצו כל כך למצוא פרצות. בעצם הקושי הוא שתפוז משנים ממציאים את המשחק- as we go. נכון מעצבן נכון- אין להם משהו שיענה תגובות נורמליות וכנות, אבל צריך ואפשר להתייחס לזה בפרופורציה הנכונה. זה רק (!) משחק!

MineraL

New member
../images/Emo6.gif

1. לאקי לא מנהלת בתפוז ולא עובדת בתפוז. 2. לא חושב שהיא רוצה לנסוע לאמסטרדם להופעה של מדונה

pasglila

New member
לכל מי שמציע לאפס:

תסתכלו בעמודים הראשונים של הפורום שנכתבו. חלק מאלה שהיום ראשונים התלוננו אז שזה לא הוגן ושאין סיכוי. אני משחק רק 4 ימים בערך, מ-17 אחרי החוקים החדשים. ואני מצליח יפה מאוד.

חומד גם לי הולך לא רע בשביל 4 ימי

מישחק, וכן אני מאוד נהנה. רק שבאמת מעניין לי לדעת למה אני לא יכול להוציא אלבום כי הוצאתי אחד ועוד לא עברו 3 ימים ויש אחרים במישחק 11 ימים עם 11 אלבומים. זה מה שמעניין אותי! הפרסים שלהם הם יכולים לדחוף ל.......

מי טו../images/Emo9.gif../images/Emo222.gif

אז תפסיקו להתלונן ולקנאות, ותתחילו לעבוד על הלהקות שלכם

עזבו, אף אחד פה לא שם ז'

וזה לא חדש. כל מי שנמצא בתפוז כל כך הרבה שנים כמוני יודע שתפוז הפכו לפורטל שכל מה שמעניין אותו זה איך לעשות עוד כסף, ובמקום כמו פעם שהם ניסו להפוך את הפורטל למהנה עכשיו הם מנסים להרוויח בלי להתחשב, כי הרי פראיירים לא מתים... ועל זה הם מסתמכים. בינתיים זה הוכיח את עצמו יפה מאוד

למעלה